CLASH OF THE TITANS
του Λουίς Λετεριέρ
με τους Σαμ Γουόρθινγκτον, Λίαμ Νίσον, Ραλφ Φάινς, Τζέμα Άρτερτον, Μαντς Μίκελσεν, Αλέξα Ντάβαλος, Τζέισον Φλέμινγκ
Υπόθεση: Στην ταινία «Η Τιτανομαχία», ο απόλυτος αγώνας για εξουσία και δύναμη στρέφει τους ανθρώπους ενάντια στους βασιλείς και τους βασιλείς ενάντια στους θεούς. Ο πόλεμος, όμως, μεταξύ των ίδιων των θεών μπορεί να καταστρέψει τον κόσμο. Γόνος θεού, αλλά μεγαλωμένος από ανθρώπους, ο Περσέας (Σαμ Γουόρθινγκτον) προσπαθεί μάταια να σώσει την οικογένειά του από τον Άδη (Ρέιφ Φάινς), τον εκδικητικό Θεό του Κάτω Κόσμου. Μην έχοντας τίποτε άλλο να χάσει, ο Περσέας προσφέρεται να ηγηθεί μιας επικίνδυνης αποστολής, με σκοπό να κατατροπώσει τον Άδη, πριν εκείνος καταφέρει να ανατρέψει τον Δία (Λίαμ Νίσον) και να σπείρει το χάος στον κόσμο. Επικεφαλής μιας γενναίας ομάδας πολεμιστών, ο Περσέας θα ξεκινήσει ένα παράτολμο ταξίδι σε απαγορευμένους κόσμους. Αντιμαχόμενος ανίερους δαίμονες και τρομερά τέρατα, θα καταφέρει να επιβιώσει, μόνο αν αποδεχθεί τη δύναμή του ως Θεός, αψηφήσει τη μοίρα του και αγκαλιάσει το πεπρωμένο του.
Εάν σας αρέσει ο Worthington (έπαιζε και στο Avatar) τότε μάλλον θα σας αρέσει και η ταινία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marinagiann
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

lottie
Νεοφερμένο μέλος

Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος

Την είδα πρόσφατα σε 3D (το οποίο με απογοήτευσε αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).
Κατά την γνώμη μου, αποφύγετε τα ψηφιακά επεξεργασμένα 3D (δηλαδή ταινία γυρισμένη σε 2D την οποία επεξεργάστηκαν αργότερα και έκαναν 3D).
Προς το παρόν το μόνο 3D που άξιζε ήταν του Avatar επειδή ο σκηνοθέτης χρησιμοποίησε για πρώτη φορά μια ειδική κάμερα που εγγέγραφε 3D σε πραγματικό χρόνο. Θα υπάρχουν πολλά αντίστοιχα στην συνέχεια, αλλά μέχρι τότε, μακριά!

ΥΓ. Μόνο η κοπέλα που έπαιζε την ΙΟ ήταν ωράια

Όχι κανένα αριστούργημα, αλλά πέρασε ευχάριστα η ώρα μ αυτή την ταινία. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι, γιατί να την ονομάσουν "Τιτανομαχία"; Αφού πουθενά στην ταινία δεν παίζουν οι Τιτάνες...![]()
Έλα ντε; Πάντως κάπου τους ανεφέρει νομίζω.
Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος

Έλα ντε; Πάντως κάπου τους ανεφέρει νομίζω.
Εάν θυμάμαι καλά μόνο στην αρχή της ταινίας τους ανέφερε μια φορά όταν γινόταν "αφήγηση"

Πάνε 10 μέρες όμως που το είδα

lugar
Πολύ δραστήριο μέλος

Τουλάχιστον άμα είχα ενηλίκους θα ρίχναμε γέλιο... έστω για τα φορεματάκια της Ιώς στο οδοιπορικό...

Speedy
Δραστήριο μέλος

WhiteDrum
Διάσημο μέλος

chris80
Νεοφερμένο μέλος

για τον κακό Άδη (γιατί σε όλα τα ξένα έργα δεν τον λένε Πλούτωνα?).
Έλα ντε; Ούτε εγώ ξέρω. Ίσως το Πλούτωνας παρά είναι μεγάλο για τους ξένους. Και το Άδης ωραίο είναι πάντως. Ακούγεται πιο τρομακτικό.
Neraida
Επιφανές μέλος

Κριμα, διοτι παιζουν ηθοποιοι που μου αρεσουν. (Φαινς, Νισον)
Ευτυχως που δεν την ειδα στο σινεμα, αν και ισως να ευχαριστιομουν καπως τα εφε, πραγμα που δεν εγινε ουτε στο ελαχιστο...
Κατα τα υπολοιπα ειναι ταινια που δε θα την προτεινα, εκτος εαν καποιος βαριοταν θανασιμα και δεν ειχε τιποτα αλλο να κανει...
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Πραγματικά περίμενα κάτι περισσότερο εμπνευσμένο δεδομένων των ηθοποιών. Ομολογώ ότι τα σκηνικά μου άρεσαν πολύ όπως και κάποια από τα εφέ. Αλλά δεν είχε τίποτα απολύτως που θα κέντριζε το ενδιαφέρον μου.
Επιεικώς, την αξιολογώ με 5/10

παρότι έπαιζαν καλοί ηθοποιοί (Νίσον,Φάινς) η ταινία ήταν απλά κακή και βαρετή.Κακό σενάριο,τραγικό 3d και γενικά δεν άρεσε.Από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει στον κινηματογράφο τον τελευταίο καιρό.
ΥΓ. Μόνο η κοπέλα που έπαιζε την ΙΟ ήταν ωράια![]()
Αυτή παίζει και στον Πρίγκιπα της Περσίας και εκεί η ερμηνεία της μου άρεσε πολύ περισσότερο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.