dooo
Διακεκριμένο μέλος
Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα.

16-01-06

14:08
χτες το ξέσκισα: 3 είδα το άτιμο, τις 2 από αυτές, συνεχόμενες 
1. corpse bride. Καλούλι, αρκετές καλές στιγμές, αλλά στο όβερολ όχι κάτι σπέσιαλ.
2. robots (που πάω και τα βρίσκω, ε?
) HUHU 
3. prime. Εδώ θα κάνουμε στάση. Ούμα. Θεά. Στόρι. Πρωτότυπο.

1. corpse bride. Καλούλι, αρκετές καλές στιγμές, αλλά στο όβερολ όχι κάτι σπέσιαλ.
2. robots (που πάω και τα βρίσκω, ε?

3. prime. Εδώ θα κάνουμε στάση. Ούμα. Θεά. Στόρι. Πρωτότυπο.
37χρονη τα φτιάχνει με 23χρονο, απωλελέ τελείως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα.

24-01-06

16:06
Corpse Bride 
μου άρεσε πολυυυυ

μου άρεσε πολυυυυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα.

24-01-06

16:46
ειδικά αυτό το σκλικάκι που μπαινόβγαινε στα μάτια της νύφης

]ifrit[
Περιβόητο μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα.

24-01-06

17:04
λωλ ναι 

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος
Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα.

24-01-06

22:02
To Corpse Bride του Tim Burton. Καλούτσικο ήταν αλλά περίμενα περισσότερα...
dooo
Διακεκριμένο μέλος

24-01-06

22:03
ετς ζ-όργκι 

26-01-09

19:56
Εγω που δε το εχω δει ακομα, να παω να τιμωρηθω ; 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...