Έχω ερθει αντιμέτωπη με μια κατάσταση cyberstalking/bullying, στην οποία είναι χωμένοι διάφορα πρόσωπα, σε διαφορετικο βαθμό υπαίτιος ο καθένας ομως. Δεν μπορώ να μοιραστώ λεπτομερειες, εχω όμως φτάσει σε σημείο να παρακαλώ να σταματήσουν, γιατί τόση αναστάτωση μου προκαλούσαν, και δεν μπορουσα πάντα να το αγνοώ, και εκτός των άλλων εχω βγει και η τρελη της υπόθεσης που απλα ήθελα να σταματήσει αυτή η κατάσταση. Όχι, δεν φανταζομαι πράγματα, και αν και δυστυχώς σε κάποια προσωπικά μηνύματα δεν έχω πρόσβαση, έχω συλλέξει αρκετά στοιχεία για να χτιστεί η υπόθεση - dms, ποστ, screenshots και αλλά πραματα που καταδεικνύουν κακοποιητική συμπεριφορά και απόπειρα χειραγώγησης καθώς και απόπειρες να αποσπάσουν από μενα ευαίσθητες/ προσωπικές πληροφορίες - κοινώς δεν με αφήνουν στην ησυχία μου. Απλα θελω κάπως να αποζημιωθω για όλο αυτό που μου συνέβη, η έστω να βρω το δίκιο μου όχι τόσο γιατί με ενδιαφέρει η γνωμη ανθρώπων που σιχαίνομαι οριακά αλλά γιατί δεν μπορώ να δεχτώ και από πάνω να περνάει το λαθος αφήγημα για το πρόσωπο μου. Δεν είναι ζήτημα εγωισμού η μνησικακίας αλλά δικαιοσύνης, και ειδικα αν δεν σταματησουν να με τσιγκλανε κάθε τόσο, δε θα διστάσω να ζητήσω την ποινική τους δίωξη, προκειμένου να αποκαταστήσω την αλήθεια και τη ψυχική μου ηρεμία… τι αλλο να κάνω;