Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 25 Μαΐου 2018 στις 00:16 Η Zilda έγραψε: #1 25-05-18 00:16 Έχει πάει κανεις; Είναι ένα μεγάλο τραπεζι με καρέκλες που το σηκώνει γερανός και τρως βλέποντας όλη την Αθήνα πιάτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 25 Μαΐου 2018 στις 00:19 Η prinCess.: #2 25-05-18 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Έχει πάει κανεις; Είναι ένα μεγάλο τραπεζι με καρέκλες που το σηκώνει γερανός και τρως βλέποντας όλη την Αθήνα πιάτο. Click για ανάπτυξη... Τρως; Είπες τρως; Εγώ θα ξέρναγα άνετα Δε μ'αρέσουν καθόλου τα ύψη. edit: το'χω ξαναπετύχει, εντυπωσιακό δε λέω, αλλά δε θα το τολμούσα και δώρο να μου το έκαναν. :kokokokoko: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2018 Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 25 Μαΐου 2018 στις 00:27 Η Zilda έγραψε: #3 25-05-18 00:27 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Τρως; Είπες τρως; Εγώ θα ξέρναγα άνετα Δε μ'αρέσουν καθόλου τα ύψη. edit: το'χω ξαναπετύχει, εντυπωσιακό δε λέω, αλλά δε θα το τολμούσα και δώρο να μου το έκαναν. :kokokokoko: Click για ανάπτυξη... Το είδα περνώντας μια βόλτα από το Γκάζι τις προάλλες. Ούτε εμένα μαρεσουν τα ύψη. Από κάτω που ήμουν εγώ παντως ωραίο φαινόταν Ναι ναι τρως. Μια και το έψαξα. Κανονικό γεύμα. Σαλάτα, κυρίως, επιδόρπιο. Σαν σε εστιατόριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχει πάει κανεις; Είναι ένα μεγάλο τραπεζι με καρέκλες που το σηκώνει γερανός και τρως βλέποντας όλη την Αθήνα πιάτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 25 Μαΐου 2018 στις 00:19 Η prinCess.: #2 25-05-18 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Έχει πάει κανεις; Είναι ένα μεγάλο τραπεζι με καρέκλες που το σηκώνει γερανός και τρως βλέποντας όλη την Αθήνα πιάτο. Click για ανάπτυξη... Τρως; Είπες τρως; Εγώ θα ξέρναγα άνετα Δε μ'αρέσουν καθόλου τα ύψη. edit: το'χω ξαναπετύχει, εντυπωσιακό δε λέω, αλλά δε θα το τολμούσα και δώρο να μου το έκαναν. :kokokokoko: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2018 Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 25 Μαΐου 2018 στις 00:27 Η Zilda έγραψε: #3 25-05-18 00:27 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Τρως; Είπες τρως; Εγώ θα ξέρναγα άνετα Δε μ'αρέσουν καθόλου τα ύψη. edit: το'χω ξαναπετύχει, εντυπωσιακό δε λέω, αλλά δε θα το τολμούσα και δώρο να μου το έκαναν. :kokokokoko: Click για ανάπτυξη... Το είδα περνώντας μια βόλτα από το Γκάζι τις προάλλες. Ούτε εμένα μαρεσουν τα ύψη. Από κάτω που ήμουν εγώ παντως ωραίο φαινόταν Ναι ναι τρως. Μια και το έψαξα. Κανονικό γεύμα. Σαλάτα, κυρίως, επιδόρπιο. Σαν σε εστιατόριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Έχει πάει κανεις; Είναι ένα μεγάλο τραπεζι με καρέκλες που το σηκώνει γερανός και τρως βλέποντας όλη την Αθήνα πιάτο. Click για ανάπτυξη... Τρως; Είπες τρως; Εγώ θα ξέρναγα άνετα Δε μ'αρέσουν καθόλου τα ύψη. edit: το'χω ξαναπετύχει, εντυπωσιακό δε λέω, αλλά δε θα το τολμούσα και δώρο να μου το έκαναν. :kokokokoko: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 25 Μαΐου 2018 στις 00:27 Η Zilda έγραψε: #3 25-05-18 00:27 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Τρως; Είπες τρως; Εγώ θα ξέρναγα άνετα Δε μ'αρέσουν καθόλου τα ύψη. edit: το'χω ξαναπετύχει, εντυπωσιακό δε λέω, αλλά δε θα το τολμούσα και δώρο να μου το έκαναν. :kokokokoko: Click για ανάπτυξη... Το είδα περνώντας μια βόλτα από το Γκάζι τις προάλλες. Ούτε εμένα μαρεσουν τα ύψη. Από κάτω που ήμουν εγώ παντως ωραίο φαινόταν Ναι ναι τρως. Μια και το έψαξα. Κανονικό γεύμα. Σαλάτα, κυρίως, επιδόρπιο. Σαν σε εστιατόριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Τρως; Είπες τρως; Εγώ θα ξέρναγα άνετα Δε μ'αρέσουν καθόλου τα ύψη. edit: το'χω ξαναπετύχει, εντυπωσιακό δε λέω, αλλά δε θα το τολμούσα και δώρο να μου το έκαναν. :kokokokoko: Click για ανάπτυξη... Το είδα περνώντας μια βόλτα από το Γκάζι τις προάλλες. Ούτε εμένα μαρεσουν τα ύψη. Από κάτω που ήμουν εγώ παντως ωραίο φαινόταν Ναι ναι τρως. Μια και το έψαξα. Κανονικό γεύμα. Σαλάτα, κυρίως, επιδόρπιο. Σαν σε εστιατόριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.