σερβιετα Νεοφερμένο μέλος Η σερβιετα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 15:30 Η σερβιετα έγραψε: #1 26-04-09 15:30 ΣΟΣ!γνωριζει κανεις αν λειτουργει ακομη στην αθηνα καποια απ τις παλιες ντισκοτεκ κι αν οχι αν υπαρχει καποια που να θυμιζει πυρετο το σαββατοβραδο και greace?? ευχαριστω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 15:40 Ο Valder έγραψε: #2 26-04-09 15:40 Υπάρχει το Vinilio στη Γλυφάδα στη Λ. Ποσειδώνος 33. Δεν έχω πάει, απλά έχει πέσει στην αντίληψή μου η ύπαρξή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 15:40 Η underwater: #3 26-04-09 15:40 Το Βινύλιο είναι τέλειο! Το μόνο club που δεν κουράζομαι να πηγαίνω και να ξεπατώνομαι στον χορό. Υπάρχει κι η Boom-Boom, αλλά δεν μου αρέσει πολύ το πρόγραμμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. σερβιετα Νεοφερμένο μέλος Η σερβιετα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 19:23 Η σερβιετα έγραψε: #4 26-04-09 19:23 ευχαριστω πολυ,θα το επισκεφτω συντομα!! γνωριζει κανεις αν λειτουργει ακομα το abc στην πατησιων?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2009 στις 00:30 Ο Guest 990498: #5 27-04-09 00:30 Boom Boom στη Καλλιθέα! Ούλτιμεητ κατάσταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΣΟΣ!γνωριζει κανεις αν λειτουργει ακομη στην αθηνα καποια απ τις παλιες ντισκοτεκ κι αν οχι αν υπαρχει καποια που να θυμιζει πυρετο το σαββατοβραδο και greace?? ευχαριστω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 15:40 Ο Valder έγραψε: #2 26-04-09 15:40 Υπάρχει το Vinilio στη Γλυφάδα στη Λ. Ποσειδώνος 33. Δεν έχω πάει, απλά έχει πέσει στην αντίληψή μου η ύπαρξή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 15:40 Η underwater: #3 26-04-09 15:40 Το Βινύλιο είναι τέλειο! Το μόνο club που δεν κουράζομαι να πηγαίνω και να ξεπατώνομαι στον χορό. Υπάρχει κι η Boom-Boom, αλλά δεν μου αρέσει πολύ το πρόγραμμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. σερβιετα Νεοφερμένο μέλος Η σερβιετα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 19:23 Η σερβιετα έγραψε: #4 26-04-09 19:23 ευχαριστω πολυ,θα το επισκεφτω συντομα!! γνωριζει κανεις αν λειτουργει ακομα το abc στην πατησιων?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2009 στις 00:30 Ο Guest 990498: #5 27-04-09 00:30 Boom Boom στη Καλλιθέα! Ούλτιμεητ κατάσταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υπάρχει το Vinilio στη Γλυφάδα στη Λ. Ποσειδώνος 33. Δεν έχω πάει, απλά έχει πέσει στην αντίληψή μου η ύπαρξή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 15:40 Η underwater: #3 26-04-09 15:40 Το Βινύλιο είναι τέλειο! Το μόνο club που δεν κουράζομαι να πηγαίνω και να ξεπατώνομαι στον χορό. Υπάρχει κι η Boom-Boom, αλλά δεν μου αρέσει πολύ το πρόγραμμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. σερβιετα Νεοφερμένο μέλος Η σερβιετα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 19:23 Η σερβιετα έγραψε: #4 26-04-09 19:23 ευχαριστω πολυ,θα το επισκεφτω συντομα!! γνωριζει κανεις αν λειτουργει ακομα το abc στην πατησιων?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2009 στις 00:30 Ο Guest 990498: #5 27-04-09 00:30 Boom Boom στη Καλλιθέα! Ούλτιμεητ κατάσταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το Βινύλιο είναι τέλειο! Το μόνο club που δεν κουράζομαι να πηγαίνω και να ξεπατώνομαι στον χορό. Υπάρχει κι η Boom-Boom, αλλά δεν μου αρέσει πολύ το πρόγραμμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
σερβιετα Νεοφερμένο μέλος Η σερβιετα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 19:23 Η σερβιετα έγραψε: #4 26-04-09 19:23 ευχαριστω πολυ,θα το επισκεφτω συντομα!! γνωριζει κανεις αν λειτουργει ακομα το abc στην πατησιων?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2009 στις 00:30 Ο Guest 990498: #5 27-04-09 00:30 Boom Boom στη Καλλιθέα! Ούλτιμεητ κατάσταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ευχαριστω πολυ,θα το επισκεφτω συντομα!! γνωριζει κανεις αν λειτουργει ακομα το abc στην πατησιων?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2009 στις 00:30 Ο Guest 990498: #5 27-04-09 00:30 Boom Boom στη Καλλιθέα! Ούλτιμεητ κατάσταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Boom στη Καλλιθέα! Ούλτιμεητ κατάσταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.