Pages in category "Bands"
The following 1,393 pages are in this category, out of 1,393 total.
Mόνο 1393? Αυτό το λες ποικιλία?
Nαι, στην wikipedia περισσότερα βρίσκεις. Για lyrics υπάρχουν άπειρα sites, πέραν των plugins που μπορείς να βάλεις στους players να στα εμφανίζουν. Και δεν συνηθίζουν να μου τα εμφανίζουν με κινέζικα ώστε να πρέπει να κάνω αλλαγή στην κωδικοποίηση για να τα δω (όπως και έγινε στο πρώτο link με lyrics που πάτησα να δω).
Με το link που μου έδωσες δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις να "δω όλα τα υπόλοιπα από κάτω":
There is currently no text in this page, you can search for this page title in other pages or edit this page.
Δεν ξέρω από σωστούς τρόπους αγοράς, αν θέλω κάτι το κατεβάζω. Αν όμως θες να αγοράσεις, όλα τα σοβαρά αντίστοιχα sites σου προσφέρουν την δυνατότητα.
Ξαναλέω: όσον αφορά τον σχεδιασμό η σελίδα είναι βγαλμένη από την δεκαετία του 90... Και πίστεψέ με, είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για να τραβήξει το ενδιαφέρον του χρήστη και να τον κρατήσει. Ρώτα και κανέναν designer να σου πει.
Από λειτουργικότητα δε, τίποτα παραπάνω από τα standard, τίποτα που να κάνει την διαφορά και να σε κάνει να επιλέξεις το site, πόσο μάλλον να εγκαταλείψεις κάποιο παρόμοιο που χρησιμοποιείς ήδη... Ψάξτο λίγο και θα καταλάβεις, γιατί έχεις μεσάνυχτα από Web...