Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Είναι ο μόνος ήρωας ο οποίος δεν χρησιμοποιεί όπλα, παραμόνο το μυαλό του, την λογική του και την ικανότητά του στον λόγο.
ο Doctor είναι ημιαθάνατος, κάθε φορά που τραυματίζεται σοβαρά κάνει ένα regenerate αλλάζει ολοκληρωτικά εμφάνιση, χαρακτήρα και γενικά αλλάζει ο ηθοποιός που τον υποδύεται.
Από όποια σεζόν και να αρχίσει ο τηλεθεατής είναι το ίδιο πράγμα, είναι σειρά με αυτοτελής σεζόν που η κάθε μία σεζόν χρειάζεται λίγη έως ελάχιστη γνώση του τι έγινε προηγουμένως.
Προτείνω να αρχίσετε από την σύγχρονη σειρά του 2005 από την 5η σεζόν.
Το ΣΚΑΙ κάθε Σαββάτο στις 17:00 δείχνει επεισόδια από την 4η σεζόν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Για τους φαν: Του “Star Wars”, του “Time Traveller’s Wife”, της φαντασίας και του παραμυθιού γενικότερα.
Πόσο είναι: Αμέτρητο γενικώς (αν βάλεις και την παλιά σειρά), αλλά μια καλή αρχή μπορεί να είναι να εστιάσεις στην σύγχρονη αναβίωση. Που θα πει, 6 σεζόν 13 επεισοδίων έκαστη (με καμιά δεκαριά special επεισοδίων διάσπαρτων εδώ κι εκεί) και μια 7η να κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο.
https://www.oneman.gr/keimena/diaske...xei-mono-h-amerikanikh-thleorash.1906936.html
trailer 7ης season part 2 που έρχεται μάλλον τον Απρίλιο
Σε όλο το φόρουμ μόνο εγώ βλέπω την σειρά?

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Exterminate exterminate exterminate
Ώστε έχεις δει κι εσύ!
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Σε παρακαλώ, εγώ έχω δει όλες τις season και τα επεισόδια που έχουν βγει από την καινούρια
Γενικές εντυπώσεις?
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Γενικές εντυπώσεις?
Δε μ'αρέσει γενικά ο 11oς doctor, ο 10ς ήταν όλα τα λεφτά. Ο Tennant ήταν άπαιχτος. Αυτός ο νέος είναι πολύ τρελιάρης.

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Δε μ'αρέσει γενικά ο 11oς doctor, ο 10ς ήταν όλα τα λεφτά. Ο Tennant ήταν άπαιχτος. Αυτός ο νέος είναι πολύ τρελιάρης.![]()
Βασικα εγώ προτιμώ τον 11ο

ο Tennant καλός ήταν δεν λέω αλλά πολλές φορές έβαζε πολύ πάθος, περισσότερο απ΄όσο έπρεπε, σε πολλές σκηνές.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

season 7 part 1
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Θα περιγράψω μια εικόνα που είναι θολή τώρα στο μυαλό αλλά μου έχει μείνει και θέλω να μου πείτε αν ήταν σκηνή από το Doctor Who ή το είδα στον ύπνο μου ή είναι από κάποια άλλη ταινία ; Μου έχει αφήσει ψυχολογικό τραύμα. Είναι ανάγκη να επέλθει η κάθαρση επιτέλους στο μυαλό μου. Δεν αντέχω να το κουβαλάω και να μην ξέρω από πού πηγάζει αυτή η εικόνα. Δεν μπορώ να ζω με αμφιβολίες άλλο πια.

Όσους ρώτησα δεν το θυμούνται.
Λοιπόν:
Υπήρχε μια σκηνή, στην οποία ήταν ένας άνθρωπος ξαπλωμένος σε ένα φορείο ασθενοφόρου ή κάποιου άλλου οχήματος (δε θυμάμαι τώρα) και ήταν σκεπασμένος με ένα άσπρο σεντόνι (σαν και αυτά τα νοσοκομειακά). Μόνο το κεφάλι του ξεχώριζε. Ξάπλωνε εκεί ακίνητος χωρίς να μιλάει. Σε κάποια φάση πάει κάποιος και τον ξεσκεπάζει και αποκαλύπτεται ότι από το λαιμό και κάτω είχε σώμα γουρουνιού. Όχι αγριογούρουνου που είναι μαλλιαρά. Αυτά τα ροζ που έχουν τα άλλα γουρούνια. Και μετά, αφού τον ξεσκέπασαν αυτός άρχιζε να βγάζει κάτι κραυγές σαν και αυτές που κάνουν τα γουρούνια και άρχιζε να τρέχει.
Τη θυμάστε αυτή τη σκηνή καθόλου ή στον ύπνο μου το είδα;
Rempeskes
Επιφανές μέλος

το παλιό Doctor Who
αρχιζω τη γερονοσταλγια: τα παιδια σημερα βλεπουν αηδιες στην τηλεοραση κλπ κλπ
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Αν και δεν μπορεί να είναι όνειρο , γιατί θυμάμαι αμυδρά πως το βλέπαμε μαζί με την αδερφή μου και είχαμε τρομάξει πολύ και εγώ νομίζω είχα βάλει και τα κλάματα..κάτι τέτοιο και μετά ήρθε ο πατέρας μου και μας έκλεισε την τηλεόραση.
Και αυτό μέσα στο όνειρο ήταν μήπως ρε γαμώτο;
Θα σκάσω.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

υγ.
αυθεντικη ψυχεδελεια των 60ς
καταλαβαινω γιατι το εβλεπα σαν υπνωτισμένος

(απο την αλλη, ισως απλα εβλεπα πολυ τβ

υγ2.
παμε ενα θρεντ "αγαπημενη αναμνηση απο τον καιρο που ο dr who αξιζε να το βλεπεις"
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Αν το έβλεπες κι εσύ και δεν το θυμάσαι...τότε με βοηθάς κάπως .δε νομιζω να ειχε γουρουνανθρωπους μεσα ο δρ χου των 70ς
Στα μάτια μου η σειρά τότε ήταν το απόλυτο θρίλερ. Ίσως να είδα κάτι που με επηρέασε και έβλεπα εφιάλτες μετά.
Δεν ξέρω.
Πάντως γενικά έχουν παίξει pig aliens σε dr who επεισόδια.
Ναιαιαιαιαιαια...αυτή ήταν η έναρξη!
Πάμε.αυθεντικη ψυχεδελεια των 60ς
καταλαβαινω γιατι το εβλεπα σαν υπνωτισμένος
(απο την αλλη, ισως απλα εβλεπα πολυ τβ)
υγ2.
παμε ενα θρεντ "αγαπημενη αναμνηση απο τον καιρο που ο dr who αξιζε να το βλεπεις"
Αν και δεν έχει στο youtube πολλά κλιπάκια από τον παλιό dοctor who.
Συν ότι εσύ είσαι πιο γέρος από μένα και θυμάσαι πιο πολλά.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Αυτό που λες για το φορείο, στο Doctor Who The Movie στην σκηνή που ο 7ος κάνει regenerate σε 8ο είναι σε ένα φορείο και όντως υπάρχουν κραυγές... δεν ξέρω αν λες αυτο
Πάντως κατά την γνώμη μου το πιο τρομακτικό τέρας που πέρασε από το DW ήταν αυτό εδώ:
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Πάντως κατά την γνώμη μου το πιο τρομακτικό τέρας που πέρασε από το DW ήταν αυτό εδώ:
![]()
maria801
Νεοφερμένο μέλος

Το μόνο που μου θυμίζει είναι κάτι από το Daleks in Manhattan και το Evolution of the Daleks..Είχε κάτι ας πούμε γουρουνάνθρωπους αλλά δεν θυμάμαι τη σκηνή με το φορείο που λες!!Υπήρχε μια σκηνή, στην οποία ήταν ένας άνθρωπος ξαπλωμένος σε ένα φορείο ασθενοφόρου ή κάποιου άλλου οχήματος (δε θυμάμαι τώρα) και ήταν σκεπασμένος με ένα άσπρο σεντόνι (σαν και αυτά τα νοσοκομειακά). Μόνο το κεφάλι του ξεχώριζε. Ξάπλωνε εκεί ακίνητος χωρίς να μιλάει. Σε κάποια φάση πάει κάποιος και τον ξεσκεπάζει και αποκαλύπτεται ότι από το λαιμό και κάτω είχε σώμα γουρουνιού. Όχι αγριογούρουνου που είναι μαλλιαρά. Αυτά τα ροζ που έχουν τα άλλα γουρούνια. Και μετά, αφού τον ξεσκέπασαν αυτός άρχιζε να βγάζει κάτι κραυγές σαν και αυτές που κάνουν τα γουρούνια και άρχιζε να τρέχει.
Ανυπομονεί κανένας άλλος για τη συνέχεια της σεζόν?
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Ανυπομονεί κανένας άλλος για τη συνέχεια της σεζόν?

Ρε συ με την Clara τι λες να παίζει? Έχω μια υποψία ότι μπορεί να είναι σαν τον cpt Jack, απλά αναγεννιέται σε διαφορετικές χρονικές περιόδους.
season 2, μπαίνει ο 10ος doctor τον ρόλο του οποίου έχει ο david tennant
maria801
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.