Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2012 στις 16:30 Η Gilda έγραψε: #1 07-11-12 16:30 Το βλεπετε στη Νετ? Εγώ έχω κολλήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:31 Η Aleksa έγραψε: #2 08-02-13 00:31 Αχ κι εγώ το ίδιο!!! Δεν είναι τέλειο? Ατμόσφαιρα εποχής (η αγαπημένη μου), προσεγμένοι διάλογοι,πολύ καλή σκηνοθεσία/ερμηνείες των ηθοποιών (με αποκορύφωμα τη Maggie Smith, τη "γιαγιά") και γενικά πολύ καλογυρισμένη σειρά, από αυτές που σπάνια βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση Η δε Elizabeth Mc Govern (Cora Crawley, κόμισσα του Dowton) είχε παίξει παλιά στην ταινία "Κάποτε στην Αμερική" και στο ακόμα παλαιότερο "Grease" (αν έχεις δει τις ταινίες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Το βλεπετε στη Νετ? Εγώ έχω κολλήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:31 Η Aleksa έγραψε: #2 08-02-13 00:31 Αχ κι εγώ το ίδιο!!! Δεν είναι τέλειο? Ατμόσφαιρα εποχής (η αγαπημένη μου), προσεγμένοι διάλογοι,πολύ καλή σκηνοθεσία/ερμηνείες των ηθοποιών (με αποκορύφωμα τη Maggie Smith, τη "γιαγιά") και γενικά πολύ καλογυρισμένη σειρά, από αυτές που σπάνια βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση Η δε Elizabeth Mc Govern (Cora Crawley, κόμισσα του Dowton) είχε παίξει παλιά στην ταινία "Κάποτε στην Αμερική" και στο ακόμα παλαιότερο "Grease" (αν έχεις δει τις ταινίες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αχ κι εγώ το ίδιο!!! Δεν είναι τέλειο? Ατμόσφαιρα εποχής (η αγαπημένη μου), προσεγμένοι διάλογοι,πολύ καλή σκηνοθεσία/ερμηνείες των ηθοποιών (με αποκορύφωμα τη Maggie Smith, τη "γιαγιά") και γενικά πολύ καλογυρισμένη σειρά, από αυτές που σπάνια βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση Η δε Elizabeth Mc Govern (Cora Crawley, κόμισσα του Dowton) είχε παίξει παλιά στην ταινία "Κάποτε στην Αμερική" και στο ακόμα παλαιότερο "Grease" (αν έχεις δει τις ταινίες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.