DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Είχα ένα οπτικό της Microsoft για περίπου δύο χρόνια αλλά το άλλαξα γιατί μου χάλασε το μεσαίο click που έχει το ροδάκι.

edit: χμμ μήπως αναφέρεσαι γενικά στα οπτικά και όχι ειδικά στα laser mice;

-petros
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Εμένα πάντως μια χαρά είναι.
Είχα ένα οπτικό της Microsoft για περίπου δύο χρόνια αλλά το άλλαξα γιατί μου χάλασε το μεσαίο click που έχει το ροδάκι.
edit: χμμ μήπως αναφέρεσαι γενικά στα οπτικά και όχι ειδικά στα laser mice;
-petros
Αυτό που έχω είναι λέιζερ, έχει το ροδάκι που λες, laser mice. Με κουράζει και χαλάει πολύ εύκολα, η πωλήτρια δεν το αρνήθηκε αλλά ούτε και το επιβεβαίωσε (τα γνωστά..ο πελάτης έχει πάντα δίκιο). Τώρα τελευταία πρέπει να κάνω κλικ τρεις τέσσερις φορές μέχρι να σταθεροποιηθεί εκεί που κλικάρω και έχω αλλάξει μέσα σε λίγους μήνες 3 φορές ποντίκι. Θέλω να γυρίσω στα κλασσικά αλλά μου είπαν ότι δεν βγάζουν πια κλασσικά.

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Γνώρισες εμένα. Πχ όταν κάνω bold κάτι για να το κάνω αποκοπή, βλέπω ότι δεν κρατιέται εύκολα bold. Ποιά μάρκα προτείνεις ;

Μονο το wheel τα ειχε παιξει σε καποιοα φαση αλλα εφταιγε το οτι μεσα ειχε πιασει σκονες,σκουπιδακια,πτωμτα,αγνωστου ταυτοτητας και προελευσης ουσιες κτλ κτλ...

Το ανοιξα το καθαρισα και ειναι σαν καινουργιο.

Εγώ είχα ένα τέλειο μάρκα μεκαψες 4 χρόνια.
Μία μέρα ξαφνικά πέθανε αλλά έως τότε με είχε βγάλει ασπροπρόσωπη. Το είχα αγοράσει περίπου 8 ευρώ

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Δεν είναι πατάτα ρε συ.
Εγώ είχα ένα τέλειο μάρκα μεκαψες 4 χρόνια.
Μία μέρα ξαφνικά πέθανε αλλά έως τότε με είχε βγάλει ασπροπρόσωπη. Το είχα αγοράσει περίπου 8 ευρώ, το πολύ 10 και να φανταστείς ήταν σειριακό!
Μα τι παθαίνουν όλα στα χέρια μου ; Ο μικρός Μητσοτάκης είμαι ; Ρίξτε κανένα ξόρκι, ακόμα και τα ποντίκια τα φτύνουν. 'Εχω αλλάξει κασετόφωνα μυριάδες και τελευταία που ρώτησα τον μάστορα μου είπε ότι απλά θα πρέπει να έχω πολύ στιβαρό χέρι. Μαστροχαλαστής από μικρό.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Για την ιστορία, τα οπτικά ποντίκια με το κοκκινο φωτάκι απο κάτω δεν ειναι laser. Είναι απλα ποντίκια που δουλεύουν με οπτικό τρόπο και εχουν ενα led να φωτίζει την επιφάνεια του τραπεζιου. Απλα το κοκκινο του led σας θυμίζει το κοκκινο του laser γιατι ειναι και τα δύο μονοχροματική ακτινοβολία. Τα τελευταια 2-3 χρονια κυκλοφορούν laser ποντικια, που εχουν δηλαδη laser στον αισθητηρα τους, τα οποια ομως δεν φωτιζουν απο κατω (για να μειωσουν τον κινδυνο να βγαλει κανα μικρο τα ματια του χρησιμοποιουν μερος του φασματος που δεν φαινεται και απορροφάται απο το νερο (και αρα απο το υαλόδες σώμα του ματιου) αλλα το "βλέπει" ο αισθητήρας).Εγω παντος εχω ενα με λαΐσερ απο το 2004,microsoft φτηνιαρικο, και δουλευει τζαμι!
gregory1987
Νεοφερμένο μέλος

roof3770
Νεοφερμένο μέλος

Εγω ειχα απο την πρωτη στιγμη οπτικα ποντικια. Το μονο προβλημα που ειχα ηταν σαν αυτο που αναφερετε στο ποστ ν4 αλλα ηταν σε ασυρματο οπτικο ποντικι και η βλαβη δεν ηταν στο ποντικι αλλα στον δεκτη.
Διαβασα κατι πρωτοφανες στο ποστ 3... αυτο συγνωμη κιολας αλλα πρεπει να το δω...και αυτο λογω του οτι το κυτταρο του laser που εχουν τα ποντικια δεν μπορει να δωσει τοσο μεγαλη ταση.
Phalanx
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κατα τα άλλα και προσωπικά η μόνη περίπτωση να άλλαξα οπτικό ποντίκι ήταν επειδή το βαρέθηκα και βγήκε κάποιο άλλο ποιο μοντέρνο εργονομικά κ.τ.λ. Είναι εξάλλου και οι τιμές τους πλέον αρκετά χαμηλές θα έλεγα.
Ο Bill Gates σε πρόσφατη εκδήλωση της microsoft προέβλεψε την κατάργηση του mouse και του πληκτρολογιου στο άμεσο μέλλον. Αναμένουμε...

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Μια χαρά είναι και βολεύουν και πάρα πολύ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.