nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Δυστυχώς, υποθέτω ότι υπάρχει κάποιο conflict με το site καθώς πολύ συχνά μου πετάει σφάλμα του τύπου " 'Ωχ! Κάτι πήγε στραβά" και αναγκάζομαι να κάνω refresh την ιστοσελίδα. Δεν έχω παρατηρήσει να συμβαίνει σε κάποιο συγκεκριμένο χρόνο, συνήθως γίνεται ανύποπτα πχ όταν διαβάζω κάτι, κάνω scroll κτλ... Να προσθέσω επίσης ότι δεν μου έχει τύχει παρόμοιο πρόβλημα με κανένα άλλο site.
Ακόμα, εάν έχω περισσότερα από ένα tabs με το στέκι ανοιχτά, πετάει σε όλα το ίδιο μήνυμα ταυτόχρονα!

Υπάρχουν άλλοι χρήστες που χρησιμοποιούν τον Google Chrome? Έχετε αντίστοιχο πρόβλημα? Υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιαχτεί ή είναι πχ ασυμβατότητα της ιστοσελίδας με τον Chrome?
ΥΓ Λολ όταν πάτησα 'υποβολή' ξαναπέταξε σφάλμα, ευτυχώς δημιουργήθηκε το θέμα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Τέτοια bug reports καλό είναι να γίνονται στην αντίστοιχη κατηγορία: Bugs & Ideas
Επί του προκειμένου, δεν τίθεται θέμα ασυμβατότητας. Αν υπάρχει πρόβλημα πρέπει να διορθωθεί.
Ωστόσο, για να καταστεί εφικτό να διορθωθεί, πρέπει να προσδιορίσεις λίγο πιο συγκεκριμένα πότε συμβαίνει, ώστε να μπορέσω να το αναπαράγω. Δυστυχώς το "τυχαία" δεν βοηθάει ιδιαίτερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπορεί να συμβεί με 1 tab ανοιχτό, με 2, με 10 διαφορετικά site ανοιχτά, όταν ψάχνω, όταν κάνω αναζήτηση, όταν απαντάω, όταν είναι απλώς ανοιχτό το στέκι... κτλ κτλ κτλ..
Δυστυχώς δεν έχω βρει κάποιο pattern ότι συμβαίνει μόνο 'τότε'

Guest 990498
Επισκέπτης

Μου έχει τύχει και εμένα όταν σπάνια μπαίνω με chrome.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Έχει σε όλους την ίδια συχνότητα;
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος

Τις τελευταίες μέρες χρησιμοποιώ περισσότερο τον chrome επειδή είναι όντως πιο γρήγορος αλλά στο στέκι κολλάει.
Τί εννοώ:
1. Μπαίνει στην αρχική (είναι ανάμεσα στις 4 αρχικές που έχω)
2. Διαβάζω ένα μήνυμα, ή γράφω κάτι και το βλέπω δημοσιευμένο
3. Ανεβαίνω με το ποντίκι στην κορυφή της σελίδας και πατάω το λογότυπο για να επιστρέψω κατευθείαν στην αρχική σελίδα
4. Πετάγεται το λυπημένο προσωπάκι στο σκούρο φόντο για να μου πει ότι κάτι πήγε στραβά
5. Πατάω ανανέωση, με βγάζει στην προηγούμενη σελίδα
6. Αν είμαι τυχερή με αφήνει να ξαναβγώ στην αρχική στη δεύτερη προσπάθεια αλλοιώς, στην τρίτη
7. Αυτό συμβαίνει σχεδόν 8 στις 10 φορές που κάνω αυτές τις κινήσεις
8. Όταν πηγαίνω πίσω βήμα-βήμα, δηλ. όχι με πάτημα στην αρχική, το κάνει σπανιότερα
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Σημείωση:Εμένα τις περισσότερες φορές γίνεται όταν πατάω το λογότυπο.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Μήπως το κάνει κυρίως μετά από ποστ;Ναμαι κι εγώ...
Τις τελευταίες μέρες χρησιμοποιώ περισσότερο τον chrome επειδή είναι όντως πιο γρήγορος αλλά στο στέκι κολλάει.
Τί εννοώ:
1. Μπαίνει στην αρχική (είναι ανάμεσα στις 4 αρχικές που έχω)
2. Διαβάζω ένα μήνυμα, ή γράφω κάτι και το βλέπω δημοσιευμένο
3. Ανεβαίνω με το ποντίκι στην κορυφή της σελίδας και πατάω το λογότυπο για να επιστρέψω κατευθείαν στην αρχική σελίδα
4. Πετάγεται το λυπημένο προσωπάκι στο σκούρο φόντο για να μου πει ότι κάτι πήγε στραβά
5. Πατάω ανανέωση, με βγάζει στην προηγούμενη σελίδα
6. Αν είμαι τυχερή με αφήνει να ξαναβγώ στην αρχική στη δεύτερη προσπάθεια αλλοιώς, στην τρίτη
7. Αυτό συμβαίνει σχεδόν 8 στις 10 φορές που κάνω αυτές τις κινήσεις
8. Όταν πηγαίνω πίσω βήμα-βήμα, δηλ. όχι με πάτημα στην αρχική, το κάνει σπανιότερα
Ακολούθησα τα βήματα (χωρίς ποστ, απλά έβλεπα θέμα) πολλές φορές, και δεν το πέτυχα ούτε μια

DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος

Μήπως το κάνει κυρίως μετά από ποστ;
Ακολούθησα τα βήματα (χωρίς ποστ, απλά έβλεπα θέμα) πολλές φορές, και δεν το πέτυχα ούτε μια![]()
Ναι, και μετά από ανάρτηση σχολίου, ενδεχομένως κυρίως μετά από ανάρτηση αλλά μη λέω και ανακρίβειες...
Guest 990498
Επισκέπτης

Είχα ανοιχτά 6-7 Tabs και πάτησα στο ένα από αυτά την απάντηση και τότε σε όλα τα tabs πέταξε το μήνυμα "ουπς, μπλα μπλα...".
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Εμένα μου σκάει consistantly όταν κάνω hover σε μαυρισμένο στοιχείο του navigation menu.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ συστηματικά Chrome (ο Firefox μου τα χει παίξει και σέρνεται) και δεν είχα παρατηρήσει κανένα κόλλημα (1 φορά μόνο είχε συμβεί τόσο καιρό, πράγμα που υποθέτω είναι στα πλαίσια του νορμαλ, για οποιοδήποτε site).(Το έκανα και στα bugs report, το λεω κι εδώ για να το τσεκάρει κόσμος)
Εμένα μου σκάει consistantly όταν κάνω hover σε μαυρισμένο στοιχείο του navigation menu.
Αλλά αυτό που λες συμβαίνει όντως, το δοκίμασα τώρα! Ευχαριστώ πολύ!
apaleytos
Νεοφερμένο μέλος

α) ο chrome έχει πάρα πάρα πάρα πάρα πολλά bugs και έχει ΑΠΕΙΡΑ προβλήματα κυρίως σε παμπάλαια pc (5+ ετών).
β) τα mimimum requirements του chrome τα έχετε κοιτάξει;
(να το πω πιο σωστά, πληρεί το μηχανάκι τις προυποθέσεις; )
γ) ο chrome με πολλά flash (καταραμένα..) ανοιχτά τα παίζει εντελώς.... και το pc μαζί (δες μόνο το cpu power εκείνη την στιγμή).
δ) μιλάμε για γνήσιο OS έτσι;; Αλλιώς τζάμπα κουβεντιάζουμε..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.