e-steki Chat

Τι λέτε;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 20)

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.559 μηνύματα.
Χαίρομαι που ήλθε στην επιφάνεια το συγκεκριμένο θέμα. :)

Γιατί βρε παιδιά δεν μπαίνει κανένας στο Chat; :/:

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος, και πάνω από 5 μέλη δεν το έχουν χρησιμοποιήσει ενώ και από 5 μέλη για περισσότερες από 1 φορές :|

Σκεφτόμαστε τελευταία με την υπόλοιπη ΟΔ να βάλουμε FlashChat καθώς έχει πολύ φιλικό περιβάλλον εμφάνισης αλλά και εύκολο integration με το Vbulletin τόσο στο θέμα επικοινωνίας με την db για τη χρήση των ίδιων accounts που έχουν κάνει εγγραφή τα μέλη, όσο και για τη δημιουργία πλαισίου Who's chatting. ;) Ωστόσο έχει και ορισμένα μειονεκτήματα, όπως: ότι πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Flash στον browser σας, δεν υποστηρίζει σύνδεση με εξωτερική προγράμματα καθώς δεν σχετίζεται με το IRC, ενώ παρατηρείται μια μικρή καθυστέρηση στο Posting.

Μπορείται να το δοκιμάσετε από ΕΔΩ [βάλτε ένα τυχαίο username και αφήστε το password κενό και κάντε login]. ;)

Προσωπικά το προτιμώ γιατί έχει φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον, καθώς και ήχους όποτε κάποιος ποστάρει. Επίσης για prive εμφανίζει pop ups και μπορεί ο καθένας να διαμορφώνει τις γραμματοσειρές που θέλει να χρησιμοποιεί.
Δοκιμάστε το από το παραπάνω link. :)

Μια αλλαγή ίσως να τραβήξει το ενδιαφέρον πιστεύω.

Τι λέτε;

-petros

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

nikolas17

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα.
Μπορείται να το δοκιμάσετε από ΕΔΩ [βάλτε ένα τυχαίο username και αφήστε το password κενό και κάντε login].
Το δοκίμασα και φαίνετε αρκετά ενδιαφέρον, έχει αρκετές επιλογές/εφέ και επίσης είναι πολύ φιλικό και εύχρηστο. Σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσουμε:), δεν χάνουμε και τίποτα στην τελική:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

adespoto

Περιβόητο μέλος

Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα.
Καλό είναι, σήμερα το δοκίμασα :)

Dark_kronos

Επιφανές μέλος

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.660 μηνύματα.
To δοκιμασα και εγω. Νταξει ειναι πιο ομορφο απο τα συνιθισμενα chat αλλα πιστευω πολυ πραγμα για το τπτ. Αυτο ειναι πιο πολυ σαν μσν παρα σαν chat.
Επισης πιστευω οτι το προβλημα δεν ειναι η εμφανιση αλλα το οτι δεν υπαρχουν αρεκτα ατομα τα οπια θελουν να κανουν chat. Εγω πχ μπηκα ελαχιστες φορες και αυτες γιατι βαριομουν θανασιμα και θυμιθικα οτι υπαρχει και το chat του στεκι.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.559 μηνύματα.
To δοκιμασα και εγω. Νταξει ειναι πιο ομορφο απο τα συνιθισμενα chat αλλα πιστευω πολυ πραγμα για το τπτ. Αυτο ειναι πιο πολυ σαν μσν παρα σαν chat.
Επισης πιστευω οτι το προβλημα δεν ειναι η εμφανιση αλλα το οτι δεν υπαρχουν αρεκτα ατομα τα οπια θελουν να κανουν chat. Εγω πχ μπηκα ελαχιστες φορες και αυτες γιατι βαριομουν θανασιμα και θυμιθικα οτι υπαρχει και το chat του στεκι.
To msn δεν είναι chat; :|

-petros

tsus

Δραστήριο μέλος

Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα.
συμφωνω πετρο!βαλτο κ θα μπαινουμε ολοι πιστευω!
επισης,δεν ειναι δυσκολο να λεμε οτι τωρα ειμαι στο chat σε καποιο θεμα κ σιγα σιγα θα μπαινουν ολο κ πιο πολλοι.
κατι αλλο, ειναι δυσκολο να το εχουμε ανοιχτο σε ενα παραθυρο κ αμα μπει κανεις στελνει μνμ......??????ανοιξτε το κ αφηστε το εκει περιμενοντας!:hmm:

Dark_kronos

Επιφανές μέλος

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.660 μηνύματα.
To msn δεν είναι chat; :|

Νταξει ειναι αλλα οχι οπως το irc. Τεσπα δεν παιζει ρολο, αφου αρεσει στους περισσοτερους απο οτι φενετε και εγω μαλλον δεν θα μπαινω και παλι ...

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13.853 μηνύματα.
To Flash Chat είναι πολύ όμορφο. Εύχρηστο εύκολο και ευχάριστο! Μου άρεσε πολύ!

Γιατί να μην μπαίνεις Dark?

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα.
Για το flash ειμαι κι εγω μεσα...με το irc προσωπικα εχω τσακωθει...:P
Με λιγα λογια ποτε δεν τα πηγαινα καλα με το irc...:/:

Scandal

Διαχειριστής

Έβαλα και ένα poll έστω και καθυστερημένα. :)

-petros

stupid bitch

Πολύ δραστήριο μέλος

Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα.
φαίνεται πολύ καλό..!!! :clapup:

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα.
Χαίρομαι που κίνησα το ενδιαφέρον σας ξανά για το chat. Έχω δοκιμάσει το flashchat και έχει ενδιαφέρον. Αν είναι να μπαίνει και κόσμος, μην το συζυτάτε, βάλτε το!:D

]ifrit[

Περιβόητο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα.
Πολύ καλό είναι :)
Με χαλάει λίγο η καθυστέρηση...

Dark_kronos

Επιφανές μέλος

Γιατί να μην μπαίνεις Dark?

Γενικα με τα chat δεν τα παω καλα... Μονο απο msn που ειναι αρκετα γνωστα ατομα (και εδω βεβαια ειναι) αλλα και απο εκει σπανια μιλαω. Αλλωστε εχουμε το forum για της συζιτισης μας

bunny217

Διακεκριμένο μέλος

Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα.
ούτε εμένα μου αρεσει πολύ το τσατ:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...