venividivici
Τιμώμενο Μέλος

το προγραμμα ισχυει,,?σημερα ειχε loveangel?
Δες!Είμαστε έτοιμοι!
Για σήμερα το βράδυ σας ετοιμάζουμε μια βραδιά γνωριμίας. Σας προσκαλούμε όλους να μας ακούσετε!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

θα μπρουμε να μιλαμε ζωντανα την ωρα της εκπομπης στον παρουσιαστη?![]()
Ναι! Με διαδραστικές εκπομπές μέσω skype!

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Ρε παιδια παιξτε και κανενα ελληνικο τραγουδακι απο το σημερα ...απο αυτα που ακουμε κι εμεις οι κοινοι θνητοι και τα καταλαβαινουμε...
Ωραια αυτα που παιζετε ολοι σας αλλα να υπαρχει και λιγη ποικιλια.
Ολο metal και ροκ εχει το προγραμμα.
Το κεφαλι μου κουδουνιζει.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Να γινω η κακια της παρεας;
Ρε παιδια παιξτε και κανενα ελληνικο τραγουδακι απο το σημερα ...απο αυτα που ακουμε κι εμεις οι κοινοι θνητοι και τα καταλαβαινουμε...
Ωραια αυτα που παιζετε ολοι σας αλλα να υπαρχει και λιγη ποικιλια.
Ολο metal και ροκ εχει το προγραμμα.
Το κεφαλι μου κουδουνιζει.
Πες τα ρε συ θπιλες
εγω τους ειπα να κανω μια εκπομπη με λαϊκοποπ και με απέρριψαν
δεν εχω παιδεία λεει...

Άγγελος
Επιφανές μέλος

αν παντως λαικοποπ εννοειες πχ βανδη και κοκκινου..
ειναι χαλια
αλλα ελληνικα τραγουδια υπαρχουν εξαιρετικα ποπ λαικα..
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Δεν ειμαι και τοσο ψαγμενο ατομο.
Ειμαι κουβας.
Τα ακουω ολα.
Και Βανδη και ρεμπετικα και μεταλ και παραδοσιακα...
Αλλα αυξηστε λιγο το target group σας.
Δεν ειμαστε ολοι 16χρονα.
Ρεμπ απερριψαν εσενα;;;;
Θα αστειευεσαι οπως παντα.
Ενταξει παιδεια δεν εχεις

αλλα μια εκπομπη στο στεκι σου αξιζει καλε μου φιλε

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Μπαρούφες λέειΡεμπ απερριψαν εσενα;;;;
Θα αστειευεσαι οπως παντα.

Ούτε καν εκδήλωσε ενδιαφέρον

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Μπαρούφες λέει
Ούτε καν εκδήλωσε ενδιαφέρον![]()
Εννοειται πως δεν τον πιστεψα!!!
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Οποτε δεν εχει καποιος εκπομπη παιζει auto music?
Ωραια μουσικη παρεμπιπτοντως....
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Με τον autodj υπαρχει παντα μουσικη στο ραδιο, επομενος αν δεν παιζει καποιος απο τους παραγογους, ναι, παιζει auto music.

και οχι πως δεν αγαπω τους 2 τελευταιους
αλλα κοντευω να τους μισησω
Άγγελος
Επιφανές μέλος

αμα η εικονα radio live now
πανω δεξια,,πατιοταν και ακουγοταν το ραδιο,,αντι να ανοιγει ξεχωρη σελιδα?
θα χαλαγε τις διαφημισεις αυτο?
γενικα μου τη δινει να ψαχνω συνεχεια τη σελιδα με το προγραμμα του ραδιοφωνου ,τη σελιδα με τις εκπομπες κλπ
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.