iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ποία να προτημίσω; Ποίες οι διαφορές; Ολές απαιτούνται να κάνω μάθημα σε φροντηστίριο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Πάντως πιο έχει μεγαλήτερη αξία το ECDL ή το Μicrosoft ;
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Για το δημόσιο είναι ισοδύναμα. Αν και το ECDL ακουγεται περισσοτερο στην αγορά είναι αρκετά έυκολο και μάλλον το Microsoft θα είναι λιιιιγο πιο δύσκολο (δεν ξερω τίποτα για το MS απλά είναι τοσο έυκολο το ECDL).Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Πάντως πιο έχει μεγαλήτερη αξία το ECDL ή το Μicrosoft ;
Απο την εποχή των δινοσάυρων οι πρωτόγονοι άνθρωποι έφτιαχναν εργαλεία απο πέτρα και χρησιμοποιούσαν το vi editor για text editor. Υπάρχει προεγκατεστημένος σε όλα τα unix συστήματα. Ακόμα και σήμερα κάποιοι τον προτιμούν (vim που είναι VI Improved) και άν τον μάθεις είναι πολύ δυνατός σε δυναντότητες. Στο linux τον έχεις ήδη μαλλον και αμα θές υπάρχει και για windows.Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:τι είναι το νί;
(βγαίνεις με [esc], :q!

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Άρα μέχρι στιγμής πρόβλεπετε προβάδισμα στο Microsoft ... Θα το έχω σοβαρά υπόψιν...Αρχική Δημοσίευση από gademis:Για το δημόσιο είναι ισοδύναμα. Αν και το ECDL ακουγεται περισσοτερο στην αγορά είναι αρκετά έυκολο και μάλλον το Microsoft θα είναι λιιιιγο πιο δύσκολο (δεν ξερω τίποτα για το MS απλά είναι τοσο έυκολο το ECDL).
(βγαίνεις με [esc], :q!)
Που λες , το κατέβασα αυτο το vi αλλά το μόνο που κατάφερα να κάνω είναι να το κοιτάω σαν %^$%^$$^%Αρχική Δημοσίευση από gademis:L).
Απο την εποχή των δινοσάυρων οι πρωτόγονοι άνθρωποι έφτιαχναν εργαλεία απο πέτρα και χρησιμοποιούσαν το vi editor για text editor. Υπάρχει προεγκατεστημένος σε όλα τα unix συστήματα. Ακόμα και σήμερα κάποιοι τον προτιμούν (vim που είναι VI Improved) και άν τον μάθεις είναι πολύ δυνατός σε δυναντότητες. Στο linux τον έχεις ήδη μαλλον και αμα θές υπάρχει και για windows.
(βγαίνεις με [esc], :q!)

dooo
Διακεκριμένο μέλος

gademis
Τιμώμενο Μέλος

1) Θελω να διαβασω κατι στα γρήγορα.Που λες , το κατέβασα αυτο το vi αλλά το μόνο που κατάφερα να κάνω είναι να το κοιτάω σαν %^$%^$$^%![]()
2) Εχω όρεξη για περισσότερο διαβασμα.
3) Δι4β4σ@ τα π@ραπ4ν\/\/ κα| 83λ\/\/ ν@ γ|νω 133+ VI h4xx0r
4) Δεν ειμαι αρκετα μαζόχας για να γράψω σε vi.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Γενικά πίστευω ότι δεν θα μου είναι άχρηστα
gademis
Τιμώμενο Μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Roxanne_the_angel
Νεοφερμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Roxanne_the_angel
Νεοφερμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τώρα αν θες να πάρεις το ecdl , εσύ προσωπικά δε χρειάζεσαι φροντιστήρια,τσάμπα λεφτά.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Δυστύχως στο αγρίνιο υπάρχει μόνο ένας για microsoft και αυτός δεν κάνει τα πάντα... Αρά πρέπει να ξεχάσω κάποιο πιστοποιητικό.... Εύχομαι να μην χρειαστεί πάντως γιατί θα με καλύπτει η σχολή μου
drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Βασικά ότι είχε ήταν μόνο word access excel ....Αρχική Δημοσίευση από plain:Μακάρι να περάσεις σε σχολή πληροφορικής εννοείται , αλλά αν θες ξκεκίνα από τώρα να δώσεις Microsoft μέχρι το επίπεδο advanced που φαντάζομαι ότι θα αναλαμβάνει ως εκείκαι όταν με το καλό πας Θεσ/νικη και δεν είσαι σε σχολή πληροφορικής συνεχίζεις και για το Ιnstructor ! ( το χαβά μου εγώ.. ούτε ποσοστά να έπερνα
)
Εγώ δεν θέλω να κινηθώ σε αυτό τέτοια πιστωποιητικά γιατί με αυτά κυρίως για να κάνω μάθημα βοηθούν...
Αυτο που έψαχνα ήταν SQL Server και ένα άλλο που είναι για administrator δυκτίων... Μερικοί ούτε καν ήξεραν οτι υπήρχαν τέτοια...
giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Roxanne_the_angel:Εγω παντως διαβασα καπου οτι το ECDL δε θα το δεχεται πια το Δημοσιο και ο ΑΣΕΠ! Προτεινω το Microsoft..![]()
Το ECDL αναγνωρίζεται απο το δημόσιο, οι προκηρυξεις το λένε ξεκάθαρα,απλα οι περισσοτεροι πανε και παιρνουν ολο το πακετο ποιυ ειναι 7 ενοτητεσ ενω για το δημοσιο χρειζονται μονο τρεις, WORD,EXCEL, INTERNET το έχω ψαξει, μονο που το εμαθα αυτο για τις τρεισ ενοτητες τωρα που το πηρα το ECDL

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Οι επιτηρητής να βοηθάνε κανονικα τους εξαταζόμενος και τους αφηναν να βοηθούνται και μεταξη τους . Για εμενα τελειωσε ECDL ποτε δεν θα παω να δωσω... Ευχομαι στην microsoft να μην ειναι ετσι τα πραγματα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.