Eιναι ειδος μουσικής που ξεκινησε τη δεκαετια του 80 και στενα +υφασμενη με το punk. Κατα καιρους υπεστει αλλαγες και βρισκομαστε στην τωρινη μορφη που πανω κατω ειναι απο το 2000 ως σημερα και εχει επεκταθει και σε στυλ ντυσιματος και τροπο εκφρασης. Για να μην πολυλογουμε, σημερα υποδηλωνει εκφραση εντονου συναισθηματος και παραλληλα συνοδευεται απο καποιο στυλ ντυσιματος (κολητα τζινς πχ) και χτενισματος (χωρις να ειναι και 100% αναγακαια), εσωστρεφεια, μανια με οτι σχετιζεται με love etc. Ενα φλωρέ gothic δλδ

Επισης να πουμε οτι το στυλ αυτο δεν λαμβανεται και πολυ σοβαρα υποψιν απο την πλειοψηφια καθως δειχνει καπως υπερβολικό (not to mention funny and/or ridiculous).
Σημερα καλως ή κακως emo θεωρουνται συγκροτηματα οπως My Chemical Romance, AFI.
Pretty much typical emo image (try not to laugh

Kαι τωρα η ερωτηση : Ποια η γνωμη σας για τα ατομα αυτα, το στυλ αυτο, τη μουσικη αυτη ;
.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

ΕυχαριστώΦρεσκο τοπίκι, για την Palladin !

Χμμ δηλαδή πίσω από την φράντζα κρύβεται και "στάση ζωής", ε;
Πάντως το δυσάρεστο είναι ότι όταν μαζικοποιείται και γίνεται μόδα τόσο πολύ ένα στυλ ή μια άποψη, απομακρύνεται από τον αρχικό στόχο του που (υποθέτω ότι) είναι να αντιδράσει και να διαφοροποιηθεί από το συνηθισμένο
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Ας μην είμαστε υπερβολικοί...

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Όσον αφορά τους emo: Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί ούτε ο τρόπος ντυσίματος τους, ούτε οι απόψεις τους! Ο καθένας έχει το δικαίωμα να ντύνεται, να εκφράζεται και να πιστεύει οτι θέλει! Όσον αφορά την μουσική δεν έχω δώσει ιδιαίτερη σημασία αλλά, όπως όλα τα είδη, είναι σεβαστό!
Αυτό που με εκνευρίζει, και δεν περιορίζεται μόνο στο φαινόμενο ''emo'', είναι οτι οι περισσότεροι ακολουθούν αυτό το μουσικό ρεύμα καθαρά επειδή είναι στην μόδα! Στην πραγματικότητα μπορεί να μην συμφωνούν καθόλου με αυτή τη νοοτροπία αλλά να το κάνουν για να νιώθουν οτι ανήκουν κάπου!

Αχ άτιμα ποζέρια!!!

songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

Μοδα ειναι ,θα πεθανει... Το κακο ειναι οτι παιρνει η μπαλα στα καναλια και τους gothαδες, που ειναι "true"Πραγματικα ακομη δεν εχω ακουσει για emo στην Tv, ισως γιατι δεν βλεπω και πολυ. Σε τι ηλικιες εμφανιζεται το "κρουσμα"
Νομίζω σήμερα έχει μια εκπομπή-αφιέρωμα ο Alpha.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σε τι ηλικιες εμφανιζεται το "κρουσμα"
Απο οτι βλεπω γυρο μου το κυριο ρευμα emo ειναι 13-16 ετων, αλλα εχουμε και λιγες εξερεσεις ατομων που στανουν τα 20 (ειναι ομως και πιο hardcore και πιο μαγκες... Yeeeeaaaaah!)

tofugirl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η μουσική δεν μου πολυαρέσει, το στυλ δεν μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη, όμως δεν πιστεύω οτι μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τα άτομα από το στυλ, το ντύσιμο και τη μουσική που ακούνε.
Θα συμφωνήσω 100%.

+1Μοδα ειναι ,θα πεθανει... Το κακο ειναι οτι παιρνει η μπαλα στα καναλια και τους gothαδες, που ειναι "true"Πραγματικα ακομη δεν εχω ακουσει για emo στην Tv, ισως γιατι δεν βλεπω και πολυ. Σε τι ηλικιες εμφανιζεται το "κρουσμα"
+1Καλά τρομερό σαπούνι!
Όσον αφορά τους emo: Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί ούτε ο τρόπος ντυσίματος τους, ούτε οι απόψεις τους! Ο καθένας έχει το δικαίωμα να ντύνεται, να εκφράζεται και να πιστεύει οτι θέλει! Όσον αφορά την μουσική δεν έχω δώσει ιδιαίτερη σημασία αλλά, όπως όλα τα είδη, είναι σεβαστό!
Αυτό που με εκνευρίζει, και δεν περιορίζεται μόνο στο φαινόμενο ''emo'', είναι οτι οι περισσότεροι ακολουθούν αυτό το μουσικό ρεύμα καθαρά επειδή είναι στην μόδα! Στην πραγματικότητα μπορεί να μην συμφωνούν καθόλου με αυτή τη νοοτροπία αλλά να το κάνουν για να νιώθουν οτι ανήκουν κάπου!
Αχ άτιμα ποζέρια!!!![]()
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Και τι περιμένεις δηλαδή να ακούσεις στην τιβί;Μοδα ειναι ,θα πεθανει... Το κακο ειναι οτι παιρνει η μπαλα στα καναλια και τους gothαδες, που ειναι "true"Πραγματικα ακομη δεν εχω ακουσει για emo στην Tv, ισως γιατι δεν βλεπω και πολυ. Σε τι ηλικιες εμφανιζεται το "κρουσμα"
Giovanna
Επιφανές μέλος

τι λετε περι αυτοκτονιων??
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Οκ, οι εποχές αλλάζουν και πλέον λέγονται emo trendy κάγκουρες κλπ
Νομίζω ότι δεν πρέπει να λαμβάνεται ιδιαίτερα σοβαρά αυτή η τάση της μόδας (εκτός αν είσαι γονιός ενός τέτοιου παιδιού που ίσως να προσπαθεί κάτι να σου πει με τη συμπεριφορά του).. θα περάσει ΚΑΙ αυτό!
Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

Από τα 15 μου ντύνομαι με μαύρα ρούχα κατα κύριο λόγο! Μου αρέσει πολύ το μαύρο στα ρούχα! Βάφομαι με γκοθικ μακιγιαζ που λένε, μου αρέσουν πολύ τα τραγούδια και ειδικά αυτά που μιλάνε για αγάπη κ όχι μόνο κ πιο πολύ ακούω ροκ, ποπ, έντεχνο κ μεταλ!!! Τί έγινε βρε παδιά???? Είμαι κάτι που δεν ξέρω???? Tί είναι οι Emo???
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Δηλαδή κ εγώ ανήκω στους Emo???? Πείτε μου επειδή μπερδεύτηκα!!!!!
Από τα 15 μου ντύνομαι με μαύρα ρούχα κατα κύριο λόγο! Μου αρέσει πολύ το μαύρο στα ρούχα! Βάφομαι με γκοθικ μακιγιαζ που λένε, μου αρέσουν πολύ τα τραγούδια και ειδικά αυτά που μιλάνε για αγάπη κ όχι μόνο κ πιο πολύ ακούω ροκ, ποπ, έντεχνο κ μεταλ!!! Τί έγινε βρε παδιά???? Είμαι κάτι που δεν ξέρω???? Tί είναι οι Emo???
όχι δεν είσαι... σου λείπει το κούρεμα και η τάση του να κάνεις κακό στον εαυτό σου

soydelsur
Δραστήριο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Η μάνα μου όταν έπλενε τα ρούχα μου, έλεγε: "Αμάν πια με τη γκαρνταρόμπα της χήρας"

Όπως είπα και κάπου αλλού, ανήκω μάλλον στη φυλή των Emu:

underwater
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.