Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:
Το νερο ειναι κατι βασικο ... η αγαπη οχι!
Δεν έχουμε μόνο ανάγκες επιβίωσης έχουμε και συναισθηματικές.
Και ναι χωρίς να νερό δεν θα μπορούσαμε να επιβιώσουμε ενώ αντίθετα χωρίς αγάπη θα μπορούσαμε.......να επιζήσουμε όμως χωρίς ποιότητα ζωής. Ακριβώς όπως όταν κάποιος είναι σε κόμμα και έχει όλες τις λειτουργίες του οργανισμού αλλά μόνο αυτές.
Πίσω στα δωμάτια τώρα, άδεια ή γεμάτα.
Για μένα η μοναξιά(το χω ξαναγράψει αυτό) έχει δύο μορφές την φυσική μοναξιά (είμαι μόνος μου χωρίς κανένα δίπλα μου) και την συναισθηματική μοναξιά (είμαι μόνος με χιλιάδες κόσμο πλάι μου). Τα έχω βιώσει και τα δύο.Το δεύτερο δεν το αντέχω και το βιώνω πιο συχνά.
Αυτή τη στίγμη είμαι στο σπίτι μόνη μου.Κυριολεκτικά σε ένα άδειο δωμάτιο αφού στερούμαι οποιαδήποτε φυσικής παρουσίας άλλου. Είναι το δωμάτιο μου όμως άδειο απο αγάπη;Γύρω μου έχω παντού φωτογραφίες όλων των προσώπων που έχω αφήσει στην Αθήνα, διάφορα στιγμιότυπα της ζωής μας, ακόμη και χειρόγραφα σημειώματα τους και νοιώθω πως αυτό το δωμάτιο ξεχειλίζει απο αγάπη...."όλη μας η αγάπη την κάμαρα γεμίζει" ένα τραγούδι και απο μένα.
Ειλικρινά στην συγκεκριμένη φάση της ζωής μου άδεια δωμάτια είναι όλα τα γεμάτα κόσμο μέρη όπου πηγαίνω, συναντώντας γνωστούς και συνεργάτες, που δεν μπορούν και δεν απαιτώ να με νοιώσουν που δεν μπορώ και δεν θέλω να δεθώ μαζί τους.
Έχω "ξαναμπεί" άπειρες φορές στο παρελθόν σε "άδεια δωμάτια" πνιγμένα στον κόσμο, κόσμο που φλυαρεί,γελάει αλλά του λείπει κάτι. Δεν ξέρω τι...τι είναι αυτό που προσδιορίζει το δέσιμο και την αγάπη που υπάρχει μεταξύ κάποιων ανθρώπων, τι είναι αυτό που όταν κοιτάς μια παρέα ή ένα ζευγάρι σε κάνει αυτόματα να σκέφτεσαι "αγάπη".Ότι κι αν είναι αυτό το απροσδιόριστο όταν λείπει τότε κάθε δωμάτιο φαντάζει άδειο.