Epstein Files

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.875 μηνύματα.
@American Economist γνώμη;

Στιγμιότυπο οθόνης 2026-02-04 031118.png

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Στιγμιότυπο οθόνης 2026-02-04 031201.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2026-02-04 031319.png

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Παίζει να είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της ανθρωπότητας καθώς είναι μπλεγμένοι ΟΛΟΙ. Από πολιτικούς (Obama, Clinton, Trump, Σαρκοζί), star του Hollywood, CEO των μεγαλύτερων εταιρειών τεχνολογίας, πρόεδροι τραπεζών, μέχρι και για την Ελληνική κρίση υπάρχουν αρχεία.

Πραγματικά όλη η παγκόσμια Ελίτ είναι μέσα.​

Παίζει να είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της ανθρωπότητας καθώς είναι μπλεγμένοι ΟΛΟΙ. Από πολιτικούς (Obama, Clinton, Trump, Σαρκοζί), star του Hollywood, CEO των μεγαλύτερων εταιρειών τεχνολογίας, πρόεδροι τραπεζών, μέχρι και για την Ελληνική κρίση υπάρχουν αρχεία.

πιστευεις πως η πλειοψηφια των allegations με ολες τις φρικιαστικες περιγραφες του τι κανανε αυτοι οι πλουσιοι στα ανηλικα κοριτσια, πως ειναι οντως αληθεια; θεωρεις πως θα τιμωρηθουν ολοι αυτοι ή ειναι πολλα τα δις και θα τη βγαλουν καθαρη; ποσο βαθια χωμενος λες να ειναι ο Trump;

με ολες τις φρικιαστικες περιγραφες του τι κανανε αυτοι οι πλουσιοι στα ανηλικα κοριτσι
Έχουν βγει φωτογραφίες στη φόρα, τι ρωτάτε βρε παιδιά
βαθια χωμενος λες να ειναι ο Trump;
πιο βαθιά από όλους ο γέρος.

Τον υποστηρίζεις ακόμα τον κωλόγερο δηλαδή

πιστευεις πως η πλειοψηφια των allegations με ολες τις φρικιαστικες περιγραφες του τι κανανε αυτοι οι πλουσιοι στα ανηλικα κοριτσια, πως ειναι οντως αληθεια; θεωρεις πως θα τιμωρηθουν ολοι αυτοι ή ειναι πολλα τα δις και θα τη βγαλουν καθαρη; ποσο βαθια χωμενος λες να ειναι ο Trump;

Θεωρώ ότι ναι είναι μπλεγμένοι, δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Τωρα για το πόσο μπλεγμένος είναι ο καθένας αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω και δεν ξέρω αν μάθουμε και ποτέ.

Τον υποστηρίζεις ακόμα τον κωλόγερο δηλαδή

Όλη η παγκόσμια πολιτική σκηνή είναι μπλεγμένη άμεσα ή έμμεσα, γιατί το προσωποποιείς μόνο στο Trump?

Γιατί ξέρω ότι αυτόν υποστηρίζεις;

Και τον Obama στήριζα full όμως από ότι φαίνεται και αυτός είναι μπλεγμένος. Είναι ένα σκάνδαλο που κυριολεκτικά είναι μέσα ΟΛΟΙ. Προφανώς και πρέπει να τιμωρηθούν για τις πράξεις τους, δεν νομίζω κανείς να λέει το αντίθετο.

Θέλω να ζητήσω ανοιχτά συγγνώμη σε όσους τσακώθηκαν μαζί μου εδώ μέσα πριν χρόνια επειδή τους θεωρούσα συνωμοσιολόγους όταν έλεγαν ότι όλο το κόσμο το κάνει κουμάντο μια καμπαλ από παιδεραστές.

Ξέρω να αναγνωρίζω όταν κάνω λάθη. Q anon for the win.

Και τον Obama στήριζα full όμως από ότι φαίνεται και αυτός είναι μπλεγμένος. Είναι ένα σκάνδαλο που κυριολεκτικά είναι μέσα ΟΛΟΙ. Προφανώς και πρέπει να τιμωρηθούν για τις πράξεις τους, δεν νομίζω κανείς να λέει το αντίθετο.
Τέλεια. Χαίρομαι που το ακούω.

Θέλω να ζητήσω ανοιχτά συγγνώμη σε όσους τσακώθηκαν μαζί μου εδώ μέσα πριν χρόνια επειδή τους θεωρούσα συνωμοσιολόγους όταν έλεγαν ότι όλο το κόσμο το κάνει κουμάντο μια καμπαλ από παιδεραστές.

Ξέρω να αναγνωρίζω όταν κάνω λάθη. Q anon for the win.
Τώρα μάλλον ειρωνικά το λες αλλά..welcome back! :console::)

Στιγμιότυπο οθόνης 2026-02-04 031118.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2026-02-04 031201.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2026-02-04 031319.png
Ένα μοντέλο, η Ruslana Korshunova, αυτοκτόνησε πριν 17 χρόνια, από όσα έχουν αποκαλυφθεί ήταν και αυτή θύμα. Γενικά πολλά μοντέλα εμπλέκονται ως θύματα, κρίμα.

Τώρα μάλλον ειρωνικά το λες αλλά..welcome back! :console::)
Not quite.

Νταξει είναι/ήταν τρελοί φασιστοραρσιστες κτλ αλλά στο συγκεκριμένο μπορώ να πω ότι η πραγματικότητα είναι χειρότερη από την θεωρία συνομωσίας.

Ένα μοντέλο, η Ruslana Korshunova, αυτοκτόνησε πριν 17 χρόνια, από όσα έχουν αποκαλυφθεί ήταν και αυτή θύμα. Γενικά πολλά μοντέλα εμπλέκονται ως θύματα, κρίμα.

Κρίμα επειδή ήταν μοντέλα; btw ο ιδιοκτήτης της Βικτόρια σικρετ φίλος του επστιν.

Πάντως να λέμε τα πράγματα με ονομα τους, όπως μας διαφώτισε, δίδαξε, ενημέρωσε η μέγκαν κελι, άλλο να γουστάρεις να ζμπρωχνεις 15χρονα άλλο 8χρονα. Άλλωστε δεν βγήκε κανένα 8χρονο να πει μου κάναν το κωλο ταψί.

Πραγματικά τα είπε δημόσια αυτά. I can’t even.

Not quite.

Νταξει είναι/ήταν τρελοί φασιστοραρσιστες κτλ αλλά στο συγκεκριμένο μπορώ να πω ότι η πραγματικότητα είναι χειρότερη από την θεωρία συνομωσίας.

Κρίμα επειδή ήταν μοντέλα; btw ο ιδιοκτήτης της Βικτόρια σικρετ φίλος του επστιν
Είναι παλιά ιστορία, γνωστή απ' τη δεκαετία του 60'. Η διαφορά είναι πως με τα χρόνια "μυήθηκαν" τελικά όλοι..

1770194467398.png

Η θυσία παιδιών στον Θεό μολοχ ήταν αρχαία πρακτική σε λαούς της Μεσοποταμίας, πριν τον Αβρααμικό μονοθεϊσμό.
Την συνεχίζουν σατανιστές στις τελετές τους.

Πολλοί πιστεύουν ότι πίσω από την παγκόσμια ελίτ βρίσκονται Σιωνιστές, στην πραγματικότητα είναι σατανιστές και δαίμονες. Κορυφή ο σατανάς ο ίδιος.

«Τον ανέβασε τότε ο διάβολος σε ένα ψηλό βουνό και του έδειξε σε μια στιγμή όλα τα βασίλεια της οικουμένης. Και του είπε: "Σε σένα θα δώσω όλη αυτή την εξουσία και τη δόξα τους, γιατί σε μένα έχει παραδοθεί και τη δίνω σε όποιον θέλω. Αν λοιπόν εσύ με προσκυνήσεις, θα γίνει όλη δική σου".»
Κατά λουκαν 4:5 Οι πειρασμοί του Ιησού στην έρημο

Τι κάνουμε εδώ; Μιλάμε για θυσίες παιδιών; Ε μην αφήσουμε έξω και τον Πανάγαθο.

Με την βοήθεια του ΑΙ και η μετάφραση

Έξοδος 11:4-5:

“Και είπε ο Μωυσής: Τάδε λέγει ο Κύριος: Περί τα μεσάνυκτα εγώ θα εισέλθω στη μέση της Αιγύπτου, και θα πεθάνει κάθε πρωτότοκος στη γη της Αιγύπτου, από τον πρωτότοκο του Φαραώ που κάθεται στο θρόνο του, έως τον πρωτότοκο της δούλης που είναι κοντά στο μύλο, και έως τον πρωτότοκο κάθε κτήνους.”

Έξοδος 12:29-30:

“Και έγινε τα μεσάνυκτα και ο Κύριος επάταξε κάθε πρωτότοκο στη γη της Αιγύπτου, από τον πρωτότοκο του Φαραώ που καθόταν στο θρόνο έως τον πρωτότοκο του αιχμαλώτου που ήταν στη φυλακή και έως τον πρωτότοκο κάθε κτήνους. Και σηκώθηκε ο Φαραώ τη νύχτα και όλοι οι υπηρέτες του και όλοι οι Αιγύπτιοι, και έγινε μεγάλη κραυγή σε όλη τη γη της Αιγύπτου· γιατί δεν υπήρχε σπίτι στο οποίο να μην υπήρχε νεκρός.“
:oops:

Μα δεν υποστηρίζουμε πολιτικούς ως πρόσωπα, αλλά για τις πολιτικές τους. Τον Obama και εγώ τον στήριζα για τις πολιτικές του. Είναι μπλεγμένος, να καταδικαστεί και να φάει όλες τις ποινές που του αναλογούν και ακόμα περισσότερες, το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Τον Trump δεν τον στήριξα ποτέ μου αλλά οι θέσεις μου ως προς την καταδίκη του για το σκάνδαλο με τον Epstein είναι επίσης να καταδικαστεί και να σαπίσει στην φυλακή.

Η θυσία παιδιών στον Θεό μολοχ ήταν αρχαία πρακτική σε λαούς της Μεσοποταμίας, πριν τον Αβρααμικό μονοθεϊσμό.
Την συνεχίζουν σατανιστές στις τελετές τους.

Πολλοί πιστεύουν ότι πίσω από την παγκόσμια ελίτ βρίσκονται Σιωνιστές, στην πραγματικότητα είναι σατανιστές και δαίμονες. Κορυφή ο σατανάς ο ίδιος.
Σιωνισμός - σατανισμός - Μολόχ, είναι συγκοινονούντα δοχεία.

1770196842734.png

Υπόμνημα του FBI του 2020 αναφέρει ότι μια εμπιστευτική πηγή ισχυρίζεται ότι ο Epstein ήταν «ενσωματωμένος πράκτορας της Mossad» εκπαιδευμένος υπό τον πρώην Ισραηλινό πρωθυπουργό Ehud Barak. Επίσης, ο Alan Dershowitz είχε «ενσωματωθεί από τη Mossad».

Παρεμπιπτόντως το όνομα του Νετανιάχου φιγουράρει όχι λίγες φορές στους φακέλους Επστάιν.

Σε άλλο θρεντ έχω αναφερθεί για τον εβραϊκό μυστικισμό και τις τελετές άφιξης του αντίχριστου. Τώρα βγαίνουν και στοιχεία στη φόρα.

Μια κοινή πρακτική των σατανιστών - μάγων είναι να τρώνε περιττώματα από τα σφαχτά τους. Υπομνήματα του FBI καταγράφουν ισχυρισμούς για διαμελισμό μωρών σε γιοτ, αφαίρεση των εντέρων τους και άτομα που έτρωγαν τα περιττώματα από αυτά τα έντερα.

Το τρομερό είναι πως τα ζωγραφίζουν κιόλας ως "σύγχρονη" τέχνη και τα εκθέτουν σε μουσεία. Το βάζω σε spoiler γιατί έχει σκληρές εικόνες..

1770197275666.png

Τι κάνουμε εδώ; Μιλάμε για θυσίες παιδιών; Ε μην αφήσουμε έξω και τον Πανάγαθο.

Με την βοήθεια του ΑΙ και η μετάφραση

:oops:
Για αυτό είπα ότι ήταν πρακτική στην εποχή του χαλκού πριν τον Αβρααμικό μονοθεϊσμό. Μετά τον Αβραάμ οι θυσίες παιδιών σταμάτησαν.
Παράδειγμα έχουμε και εδώ, στην ηλιαδα που ο Αγαμέμνονας θυσίασε την κόρη του την Ηφιγενεια για να εξευμενίσει την Άρτεμη και να φυσήξει ευνοϊκός άνεμος προς Τρόια.

Τέσπα το ότι ο Τραμπ είχε σχέσεις με τον Epstein το γνωρίζαμε και πριν. Δεν σας κάνει εντύπωση γιατί τα αρχεία βγήκαν τώρα?
Μήπως τους χάλασε την σούπα τελευταία και είπαν να τον ρίξουν?

Για αυτό είπα ότι ήταν πρακτική στην εποχή του χαλκού πριν τον Αβρααμικό μονοθεϊσμό. Μετά τον Αβραάμ οι θυσίες παιδιών σταμάτησαν.

Πρώτος είχε μιλήσει γι' αυτό με λεπτομέρειες και το είχε καταδικάσει ο Άλιστερ Κρόουλι.

Σταμάτησαν επίσημα. Η σέχτα του Μολόχ είναι ενεργή ανά τους αιώνες, τώρα φαίνεται πως γιγαντώνεται.
Θυσίες παιδιών γινόντουσαν και γίνονται δυστυχώς ακόμα. Πολλά παιδιά απ' τη Συρία οδηγήθηκαν μέσω Τουρκίας στο θυσιαστήριο. :(

Τέσπα το ότι ο Τραμπ είχε σχέσεις με τον Epstein το γνωρίζαμε και πριν. Δεν σας κάνει εντύπωση γιατί τα αρχεία βγήκαν τώρα?
Μήπως τους χάλασε την σούπα τελευταία και είπαν να τον ρίξουν?

Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως κάποιοι θέλουν παγκόσμιο πόλεμο, κανονικό με πτώματα και πλήρη διάλυση των οικονομικών συστημάτων. Ο Τραμπ δεν το θέλει αυτό, προσπαθεί να φέρει οικονομική επέκταση για να διαχειριστεί το τεράστιο αμερικανικό χρέος.

Κάπου εκεί τους χαλάει τη σούπα και βιάζονται να επιταχύνουν τις εξελίξεις. Γιατί να βιάζονται όμως τόσο πολύ; Γιατί τώρα; Γιατί δεν περιμένουν τον Τράμπα απλά να τελειώσει τη θητεία του; Ίσως κάτι "άλλο" επίσης να έρχεται πολύ σύντομα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back