Euphoria (series)

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.
Ξεκινάω αυτή την συζήτηση για να ανταλλάξουμε απόψεις για αυτή την σειρά μιας και σε 2 μέρες ακριβώς βγαίνει ο δεύτερος κύκλος!
Για πείτε γνώμες και φυσικά ποιος/ια πρωταγωνιστής/στρια σας άρεσε περισσότερο και γιατί.

Btw να αναφέρω και το εξαιρετικό soundtrack από τον Labrinth :clapup:

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.
Συναρπαστική σειρά όσον αφορά όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή και στο σχολείο των λυκειοπαιδων.Βλεποταν ευχάριστα και είχε φρέσκα πρόσωπα .Δεν ένιωσα να πλήττω.Εμένα μου άρεσαν όλοι οι ηθοποιοί ξεχώρισα την Rue (Zendaya) και επίσης πιστεύω ότι στον δευτερο κύκλο θα επιστρέψουν κάποιοι από τον πρώτο κύκλο.
Επίσης το τέλος το αν τελικά επέζησε η Rue δεν μας το ξεκαθαρίζει και μας το αφήνει ανοιχτό και περιμένουμε να δούμε αν θα επιστρέψει τελικά. Πιστεύω πως ναι .
Και ο Levinson θα επιστρέψει.
Περιμένω με αγωνία να δω τι θα γίνει και με τα υπόλοιπα πρόσωπα της σειράς την Cassie και τον Nate.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.
Να βάζετε και λινκ αν μπορειτε παρακαλώ, προς το imdb ή κάποιο αλλο καλο σαιτ με την περιληψη της σειράς για να δουμε μια ιδέα περι τινους πρόκειται οι υπόλοιποι που δεν γνωριζουμε.

Θερμάς ευχαριστίας.

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.
Να βάζετε και λινκ αν μπορειτε παρακαλώ, προς το imdb ή κάποιο αλλο καλο σαιτ με την περιληψη της σειράς για να δουμε μια ιδέα περι τινους πρόκειται οι υπόλοιποι που δεν γνωριζουμε.

Θερμάς ευχαριστίας.
Ορίστε η σειρά

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.
Τη σειρά την είδα λόγω της μεγάλης συζήτησης που γινόταν οταν πρωτοβγηκε, αλλα ομολογώ οτι ελαφρώς εκανα ενα binge watching.

"Μιλάει" για παρα πολλα ευαίσθητα θέματα ,οπως τα ναρκωτικά, η εύρεση σεξουαλικού προσανατολισμού, ο εθισμός στο σεξ, το υπερβολικό partying, η ψυχική υγεία, τα daddy issues κ.α που σίγουρα μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή.
Αυτό που μου άρεσε είναι οτι δεν τα εξιδακινευει, βεβαια αυτό συνεπάγεται την ωμη, "σκληρη"παρουσίαση τους, κάτι που δε συμβαδίζει με την αισθητική μου.

Αλλο ενα θέμα που αγγίζει είναι οι τοξικές,κακοποιητικες σχεσεις. Ο λόγος που επέλεξα να μιλήσω ξεχωριστά είναι γιατί φοβάμαι οτι τις ωραιοποιει.
Σε μεγάλο βαθμό, εκτιμώ οτι, αυτό οφείλεται στην επιλογή του ηθοποιου(Jacob Elordi) , ο οποιος παρουσιάζει την κακοποιητικη συμπεριφορά.
Ο Jacob όντως ενας αντικειμενικά γοητευτικός ανδρας εχει μεγάλη απήχηση στο νεανικό κοινό και απ'οτι εχω ακούσει, στα μάτια πολλών εφηβων (και μη) κοριτσιών μια τέτοια σχέση (πλεον),δυστυχώς, φαντάζει θελκτική.

Θα πω οτι ηταν μια σειρά που σε μερικά σημεία βαρεθηκα, σε αλλα γέλασα, σε αλλα τσαντιστηκα και τελικά δε ξερω αν θα δω τη συνέχεια.

Υ. Γ Μόλις ειδα οτι ζητας και ποιοι ηταν οι αγαπημένοι μας. Ηταν η Zendaya, ο Jacob και η Alexa μιας και τους ξεχώρισα για το υποκριτικό τους ταλέντο.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...