Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

28-11-21

13:10
Ανοίγω αυτό το thread για να σχολιάσουμε προϊόντα που μας φαίνονται αποτυχημένα, είτε λόγω εμφάνισης είτε λόγω χαρακτηριστικών.
Ψάχνω γραφείο 180χ70 στο skroutz για να διώξω δύο μικρότερα που έχω στο δωμάτιο, κι έπεσα πάνω σε αυτό:

Ψάχνω γραφείο 180χ70 στο skroutz για να διώξω δύο μικρότερα που έχω στο δωμάτιο, κι έπεσα πάνω σε αυτό:

Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

28-11-21

13:12
Ανοίγω αυτό το thread για να σχολιάσουμε προϊόντα που μας φαίνονται αποτυχημένα, είτε λόγω εμφάνισης είτε λόγω χαρακτηριστικών.
View attachment 88781
![]()
Αν η τουρμπίνα απ την άλλη μεριά είναι ραφιερα, το αγοράζω τώρα.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

28-11-21

13:13
Ειλικρινά ξέρω ότι είναι γενικευτικό αλλά σχεδόν όλες οι γυναίκες είναι ικανές να τα κάνουν όλα ραφιέρες... 

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

28-11-21

13:14
Τι ραφιέρα, αυτό έχει μήκος 181cm και τα 80 είναι η τουρμπίναΑν η τουρμπίνα απ την άλλη μεριά είναι ραφιερα, το αγοράζω τώρα.

Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

28-11-21

13:20
Ειλικρινά ξέρω ότι είναι γενικευτικό αλλά σχεδόν όλες οι γυναίκες είναι ικανές να τα κάνουν όλα ραφιέρες...![]()
Πολύ περίεργο να θες ραφιερα κάτω απ το γραφείο σου, ειλικρινά δεν μπορώ να το κατανοήσω!!

RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4.647 μηνύματα.

28-11-21

Δεν θα μου έκανε εντύπωση να το έβλεπα σε δωμάτιο πιλότου πάντωςΑνοίγω αυτό το thread για να σχολιάσουμε προϊόντα που μας φαίνονται αποτυχημένα, είτε λόγω εμφάνισης είτε λόγω χαρακτηριστικών.
View attachment 88781
![]()

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

28-11-21

Τι ραφιέρα, αυτό έχει μήκος 181cm και τα 80 είναι η τουρμπίνα![]()
Οχιιιι εννοώ να είναι εξωτερική επένδυση η τουρμπίνα αλλά μέσα να μην έχει κινητήρα, να είναι έπιπλο κι αυτοοο
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

28-11-21

13:21
Αναφέρεσαι στον εαυτό σου;Πολύ περίεργο να θες ραφιερα κάτω απ το γραφείο σου, ειλικρινά δεν μπορώ να το κατανοήσω!!![]()

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

28-11-21

13:32
Λοιπόν, κάπου εδώ να πω ότι αυτό το θρεντ με καλεί να ανεβάσω τις διαφημίσεις του wish στην αρχική μου. Δηλαδη αν δεν ανέβουν αυτά, τότε τι;
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

28-11-21

13:33
Μάλλον πρόκειται για παιδικό γραφείο που το παιδάκι θέλει να γίνει πιλότος. Πάρε και άλλες ιδέες για γραφείο:
Guest 896561
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

28-11-21

13:42
Θα φοβόμουν να γνωρίσω ανθρώπους που αγοράζουν τέτοια προϊόντα από το wish.Λοιπόν, κάπου εδώ να πω ότι αυτό το θρεντ με καλεί να ανεβάσω τις διαφημίσεις του wish στην αρχική μου. Δηλαδη αν δεν ανέβουν αυτά, τότε τι;
View attachment 88782View attachment 88783View attachment 88784View attachment 88788View attachment 88789View attachment 88790View attachment 88791View attachment 88792View attachment 88793View attachment 88794View attachment 88795View attachment 88796View attachment 88797View attachment 88798View attachment 88799View attachment 88800
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

28-11-21

13:53
Αν θέλετε να αγοράσετε πορτοφόλι προσέξτε! Τα πιο πολλά που κυκλοφορούν δεν χωράνε την ταυτότητα. Αν την πατήσατε ήδη (όπως εγώ) περιμένετε τις καινούργιες ταυτότητες που θα είναι πιο μικρές.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

28-11-21

14:09
Tα τελευταία 5 χρόνια αυτό περιμένω. Ακόμα να έρθουν. Βρήκα άλλη πατέντα.Αν θέλετε να αγοράσετε πορτοφόλι προσέξτε! Τα πιο πολλά που κυκλοφορούν δεν χωράνε την ταυτότητα. Αν την πατήσατε ήδη (όπως εγώ) περιμένετε τις καινούργιες ταυτότητες που θα είναι πιο μικρές.
Ψηφοποιείς το έγγραφο και χρησιμοποιείς την νέα πλατφόρμα του Κούλη για εξουσιοδότηση εγγράφων και αποθηκεύεις τη ταυτότητα με το γνήσιο της υπογραφής στο κινητό σου.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

28-11-21

14:11
Μέσω gov.gr γίνεται αυτό; Και απλά κάνεις drop την ταυτότητά σου σε pdf μορφή;Tα τελευταία 5 χρόνια αυτό περιμένω. Ακόμα να έρθουν. Βρήκα άλλη πατέντα.
Ψηφοποιείς το έγγραφο και χρησιμοποιείς την νέα πλατφόρμα του Κούλη για εξουσιοδότηση εγγράφων και αποθηκεύεις τη ταυτότητα με το γνήσιο της υπογραφής στο κινητό σου.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

28-11-21

14:23
I love the Royal dutch Shell's emblem.Μέσω gov.gr γίνεται αυτό; Και απλά κάνεις drop την ταυτότητά σου σε pdf μορφή;

Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

28-11-21

14:24
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

28-11-21

21:23
Αν ηταν βαμμενο και δεν φαινοταν σκουριασμενο και ειχε ραφια ή ντουλαπακι απο την αλλη πλευρα θα ηταν τελειοΑνοίγω αυτό το thread για να σχολιάσουμε προϊόντα που μας φαίνονται αποτυχημένα, είτε λόγω εμφάνισης είτε λόγω χαρακτηριστικών.
View attachment 88781
![]()
Scandal
Διαχειριστής

03-01-22

23:09
Τα πουλάει ως χειροποίητα σπιτάκια από πηλό κάποια στο facebook μαζί με κάτι άλλα καραβάκια κτλ.
Τι βλέπουν τα ματάκια μου πρωτοχρονιάτικα
Τι βλέπουν τα ματάκια μου πρωτοχρονιάτικα

Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Mad Max αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.303 μηνύματα.

03-01-22

23:11
Το μεσαίο τι φάση; κάταγμα έπαθε;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Esperos1
- Maria_Xagorari
- chester20080
- charmander
- Ilma
- fmarulezkd
- Paragontas7000
- johnsala
- Εχέμυθη
- Wonderkid
- fourkaki
- Memetchi
- Unboxholics
- jj!
- taketrance
- Joji
- American Economist
- Αναστασία197
- nucomer
- hirasawayui
- J.Cameron
- fretoe
- Viedo
- Dreamer_SW
- Libertus
- giannhs2001
- Panos_02
- nwo2020
- Mt73
- louminis
- Nina-nana
- CiNeFiL
- 1011
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.