Freedom pass

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.827 μηνύματα.
Vivawallet έχω θέμα με τη βιντεοκλήση για ταυτοποίηση...δε μπορούν να επιβεβαιώσουν τη selfie με την ταυτότητα...έλεος 2 φορές τα ίδια...
[automerge]1629453037[/automerge]
Οι μοναδικοί που ζητάνε τόσα δικαιολογητικά...Paypal τίποτα!
[automerge]1629453086[/automerge]
Παιδια ποιο ειναι καλύτερο για να διαλέξω, viva wallet ή alpha bank?
Πιστεύω Vivawallet αν δεν έχεις Alphabank...

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.929 μηνύματα.
Vivawallet έχω θέμα με τη βιντεοκλήση για ταυτοποίηση...δε μπορούν να επιβεβαιώσουν τη selfie με την ταυτότητα...έλεος 2 φορές τα ίδια...
[automerge]1629453037[/automerge]
Οι μοναδικοί που ζητάνε τόσα δικαιολογητικά...Paypal τίποτα!
[automerge]1629453086[/automerge]

Πιστεύω Vivawallet αν δεν έχεις Alphabank...
στη alpha bank δεν μου ζήτησαν βιντεοκλήση για ταυτοποιήση, απλά κάνεις την αίτηση στο gov και τη επόμενη μέρα μου έστειλαν σε sms και email από τη aplha bank τα στοιχεία λογαριασμού και κωδικό για να πάρω τα 150 ευρώ. Γενικά προτιμήστε τη alpha bank γιατί όλο ακούω ότι με τη viva αντιμετωπίζουν προβλήματα

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.827 μηνύματα.
Οι άλλοι στη Viva όντως πολύ εκνευριστικοί...απλά νομίζω αν δεν έχεις ανοίξει ήδη λογαριασμό Alphabank χρειάζεται μεγαλύτερη διαδικασία...

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.929 μηνύματα.
απλά νομίζω αν δεν έχεις ανοίξει ήδη λογαριασμό Alphabank χρειάζεται μεγαλύτερη διαδικασία...
όχι έγω δεν έχω λογαριασμό στη alpha bank αλλά μέσα σε 1-2 μέρες ήρθαν τα 150 ευρώ από όταν έκανα τη αίτηση

Χρήστες Βρείτε παρόμοια