Guest 409691
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
20-08-21
12:43
Παιδια ποιο ειναι καλύτερο για να διαλέξω, viva wallet ή alpha bank?
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.827 μηνύματα.
20-08-21
12:50
Vivawallet έχω θέμα με τη βιντεοκλήση για ταυτοποίηση...δε μπορούν να επιβεβαιώσουν τη selfie με την ταυτότητα...έλεος 2 φορές τα ίδια...
[automerge]1629453037[/automerge]
Οι μοναδικοί που ζητάνε τόσα δικαιολογητικά...Paypal τίποτα!
[automerge]1629453086[/automerge]
Πιστεύω Vivawallet αν δεν έχεις Alphabank...Παιδια ποιο ειναι καλύτερο για να διαλέξω, viva wallet ή alpha bank?
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.929 μηνύματα.
20-08-21
14:03
στη alpha bank δεν μου ζήτησαν βιντεοκλήση για ταυτοποιήση, απλά κάνεις την αίτηση στο gov και τη επόμενη μέρα μου έστειλαν σε sms και email από τη aplha bank τα στοιχεία λογαριασμού και κωδικό για να πάρω τα 150 ευρώ. Γενικά προτιμήστε τη alpha bank γιατί όλο ακούω ότι με τη viva αντιμετωπίζουν προβλήματαVivawallet έχω θέμα με τη βιντεοκλήση για ταυτοποίηση...δε μπορούν να επιβεβαιώσουν τη selfie με την ταυτότητα...έλεος 2 φορές τα ίδια...
Πιστεύω Vivawallet αν δεν έχεις Alphabank...
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.827 μηνύματα.
20-08-21
14:20
Οι άλλοι στη Viva όντως πολύ εκνευριστικοί...απλά νομίζω αν δεν έχεις ανοίξει ήδη λογαριασμό Alphabank χρειάζεται μεγαλύτερη διαδικασία...
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.929 μηνύματα.
20-08-21
14:32
όχι έγω δεν έχω λογαριασμό στη alpha bank αλλά μέσα σε 1-2 μέρες ήρθαν τα 150 ευρώ από όταν έκανα τη αίτησηαπλά νομίζω αν δεν έχεις ανοίξει ήδη λογαριασμό Alphabank χρειάζεται μεγαλύτερη διαδικασία...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool