akpe10829
Νεοφερμένο μέλος
Ο akpe10829 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

14-02-06

20:52
Καλώς σας βρήκα 
Συγχαρητήρια για αυτή την προσπάθεια, είχα καιρό να δω ιστοσελίδα αφιερωμένη αποκλειστικά σε kitties! Αν και 22 χρονών γαϊδούρι, όποιος με δεί μαζί με γατιά θα με περάσει στάνταρ για 8χρονο.
Είχα την τύχη να ζω με γατιά απο τα 4 μου, αν και μόνο 8 απο αυτά έζησα με γάτες μέσα στο σπίτι και τα έχω λατρέψει. 
ps: τα smilies σπερνουν

Συγχαρητήρια για αυτή την προσπάθεια, είχα καιρό να δω ιστοσελίδα αφιερωμένη αποκλειστικά σε kitties! Αν και 22 χρονών γαϊδούρι, όποιος με δεί μαζί με γατιά θα με περάσει στάνταρ για 8χρονο.

ps: τα smilies σπερνουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 15.891 μηνύματα.

14-02-06

21:13
Να'σαι καλά!!! Μου έφτιαξες τη μέρα! 
ψ. Smilies θα προστεθούν κι άλλα όταν βρω χρόνο να βάλω αυτάκια σε περισσότερα!

ψ. Smilies θα προστεθούν κι άλλα όταν βρω χρόνο να βάλω αυτάκια σε περισσότερα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marikaity
Νεοφερμένο μέλος
Η Μαρικαιτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών, επαγγέλλεται Νοσηλευτής/ρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

17-02-06

11:09
παντως michelle μπραβο!!!
παρολο που εισαι μικρουλα...γνωριζεις παρα πολλα ,το εχεις κανει πολυ ωραιο το σαιτ.
φαινεσαι κοπελα με υψηλο I.Q. και καλα αισθηματα!

παρολο που εισαι μικρουλα...γνωριζεις παρα πολλα ,το εχεις κανει πολυ ωραιο το σαιτ.
φαινεσαι κοπελα με υψηλο I.Q. και καλα αισθηματα!

Subject to change
e-steki.gr Founder
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 15.891 μηνύματα.

17-02-06

23:05
Να'σαι καλά marikaity! 
Βασικά τα sites είναι το χόμπι μου, και κατα κάποιο τρόπο και η δουλειά μου (έχω αναλάβει και επι πληρωμή δουλειές)... Ε δεν θα έκανα και ένα για τη μεγάλη μου αγάπη, τις γατούλες;
:cat:

Βασικά τα sites είναι το χόμπι μου, και κατα κάποιο τρόπο και η δουλειά μου (έχω αναλάβει και επι πληρωμή δουλειές)... Ε δεν θα έκανα και ένα για τη μεγάλη μου αγάπη, τις γατούλες;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...