KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:49 Ο KingFox έγραψε: #1 18-12-10 18:49 Γεια σας παιδιά έχω ένα πρόβλημα εγκατέστησα το IconPackager και το απεγκατέστησα και τώρα τα εικονίδια μου έχουν πρόβλημα αντί στις συντομεύσεις να μου δείχνει κάτω κάτω βελάκι μου δίνει ένα δίσκο τι να κάνω ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:24 Ο KingFox έγραψε: #2 19-12-10 16:24 Τελικά το βρήκα !!! εγκατέστησα ξανά το IconPackager και το απεγκατέστησα ξανά και..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γεια σας παιδιά έχω ένα πρόβλημα εγκατέστησα το IconPackager και το απεγκατέστησα και τώρα τα εικονίδια μου έχουν πρόβλημα αντί στις συντομεύσεις να μου δείχνει κάτω κάτω βελάκι μου δίνει ένα δίσκο τι να κάνω ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:24 Ο KingFox έγραψε: #2 19-12-10 16:24 Τελικά το βρήκα !!! εγκατέστησα ξανά το IconPackager και το απεγκατέστησα ξανά και..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελικά το βρήκα !!! εγκατέστησα ξανά το IconPackager και το απεγκατέστησα ξανά και..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.