Νικολέττα Π.
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

1. χρησιμοποιείς το φρένο
2. στρέφεις τα πόδια σου προς τα μέσα
Προσπάθησε να προσέχεις το κέντρο βάρος σου για να μη φύγεις προς τα πίσω

Άλλα πράγματα δεν θυμάμαι να σου πω γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που έκανα βόλτες με πατίνια

Ξεκίνα με βολτες στο σπίτι σου και στους γύρω δρόμους μέχρι να μάθεις να ελέγχεις το κέντρο βάρους σου και μετά πήγαινε σε δρόμους με ελάχιστη κίνηση.
Ζήλεψα και ψήνομαι να αγοράσω πατίνια, αλλά με τέτοιο καιρό που να κάνω βόλτες;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed
Διάσημο μέλος

Εγώ ξεκίνησα πρόσφατα μαζί με κάτι φίλους. Γίνονται δωρεάν μαθήματα στο ΟΑΚΑ και μάλιστα στην αρχή μπορείς να δοκιμάσεις με πατίνια από εκεί, χωρίς να έχεις δικά σου. Έχει για όλες τις ηλικίες, από παιδιά μέχρι 40άρηδες+ ! Και το κυριότερο, πολύ καλό κλίμα και παρέα.
Περισσότερα εδώ ή pm. Αξίζει τρελά πάντως, συνεχώς έρχονται καινούργια άτομα και μαθαίνουν και σχεδόν αμέσως.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Δυστυχώς όμως δεν έχω δικά μου πατίνια, οπότε η προπόνηση πάει με βήματα...χελώνας!
Και η μόνη λύση για να μάθεις είναι η καθημερινή εξάσκηση.
Τι πατίνια έχετε;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Zed
Διάσημο μέλος

Έχω αυτά, αλλά σε μαύρο κόκκινο, όχι μαύρο ροζ

Zed
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.