Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2011 στις 01:23 Ο Balthazor: #1 27-12-11 01:23 Να ρωτησω, εχω internet στο λαπτοπ με Vodafone USB stick. Θα φυγω τωρα για εξωτερικο, υπαρχει προβλημα, θα πιανει εκει, ή χρειαζεται να κανω κατι εκ των προτερων; Ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2011 στις 01:32 Ο Mercury έγραψε: #2 27-12-11 01:32 Νομιζω αν δεν κανω λαθος οτι αυτου του ειδους οι συσκευες χρησιμοποιουνε το δικτυο τηλεφωνιας για ανταλλαγη πληροφοριας(αντι για φωνη, δεδομενα). Εαν δεν εχει roaming η καποια υπηρεσια τελος παντων μου να λειτουργει το δικτυο δεν νομιζω να δουλεψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Να ρωτησω, εχω internet στο λαπτοπ με Vodafone USB stick. Θα φυγω τωρα για εξωτερικο, υπαρχει προβλημα, θα πιανει εκει, ή χρειαζεται να κανω κατι εκ των προτερων; Ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2011 στις 01:32 Ο Mercury έγραψε: #2 27-12-11 01:32 Νομιζω αν δεν κανω λαθος οτι αυτου του ειδους οι συσκευες χρησιμοποιουνε το δικτυο τηλεφωνιας για ανταλλαγη πληροφοριας(αντι για φωνη, δεδομενα). Εαν δεν εχει roaming η καποια υπηρεσια τελος παντων μου να λειτουργει το δικτυο δεν νομιζω να δουλεψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νομιζω αν δεν κανω λαθος οτι αυτου του ειδους οι συσκευες χρησιμοποιουνε το δικτυο τηλεφωνιας για ανταλλαγη πληροφοριας(αντι για φωνη, δεδομενα). Εαν δεν εχει roaming η καποια υπηρεσια τελος παντων μου να λειτουργει το δικτυο δεν νομιζω να δουλεψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.