Kelly-art
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος

- Το android προσωπικά με βολεύει καλύτερα από το iΟS αλλά αυτό είναι υποκειμενικό.
- H σχέση τιμής απόδοσης είναι μια χαρά σε αντίθεση με το iphone που αν και έχει περάσει καιρός που βγήκε το βρίσκεις +100€ παραπάνω στο https://www.skroutz.gr/
- Έχει άψογο design + κάμερα + ανάλυση οθόνης.
- Η οθόνη του είναι 5αρα σε αντίθεση με το μηλαράκι που έχει 4άρα.
gregory nub
Διάσημο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Το εν λόγω το αγόρασε η αδερφή μία φίλης και είναι ευχαριστημένη σε αντίθεση με το iPhone 5 που τα θεωρώ πεταμένα λεφτά για το λόγο ότι αν στο κλέψουν κλαις τα λεφτά και μόνο.
Βέβαια,το κακό που΄χουν τα Xperia αν κρίνω από το mini που έχω εγώ είναι ότι τελειώνει η μπαταρία γρήγορα όμως εγώ το φορτίζω κάθε βράδυ και έτσι κρατάει και 2 μέρες χωρίς φόρτισμα..
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Από ποια από όλες τις πλευρές;τα xperia δεν είναι και τα καλύτερα smartphone στην αγορά..
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Από ποια από όλες τις πλευρές;
Λειτουργικότητας κυρίως και κατασκευής. Έχω δει περιπτώσεις που μετά από συνεχή χρήση αρχίζουν να λαγκάρουν (για το Ζ μιλάμε πάντα). Επίσης από άποψη μπαταρίας, ο χρόνος ομιλίας (δλδ στην ουσία ο χρόνος λειτουργίας) του Ζ είναι 11 ώρες ενώ άλλων smartphone φτάνει και τις 20.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Indeed^.Λειτουργικότητας κυρίως και κατασκευής. Έχω δει περιπτώσεις που μετά από συνεχή χρήση αρχίζουν να λαγκάρουν (για το Ζ μιλάμε πάντα). Επίσης από άποψη μπαταρίας, ο χρόνος ομιλίας (δλδ στην ουσία ο χρόνος λειτουργίας) του Ζ είναι 11 ώρες ενώ άλλων smartphone φτάνει και τις 20.
Όμως εμένα με το στραπάτσο που΄χει φάει και τη χρήση που του κάνω καλά κρατεί ακόμα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.