Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli
Διάσημο μέλος

Αγαπώ τη μαμά μου, τον αδερφό μου, τον φίλο μου, τον μπούμπη μου και κάποιους άλλους ανθρώπους γύρω μου
Έχασα τον μπαμπάκα μου δυστυχώς...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nicole!
Νεοφερμένο μέλος

Φοβάμαι την μοναξιά
Αγαπώ τη ζωή!
Και έχασα μια πολύ καλή ευκαιρία...
kleftra
Διάσημο μέλος

Φοβάμαι πως κάποια στιγμή θα χάσω αγαπημένα μου πρόσωπα είναι αναπόφευκτο, είναι η ροή της ζωής έτσι, αυτό φοβάμαι τον χρόνο που σκορπάει τους ανθρώπους.
Αγαπώ τα ίδια αυτά πρόσωπα και νοιώθω ευγνωμοσύνη που τα γνώρισα.
Έχω χάσει την ανεμελειά και την αθωότητα μου κι όσο και να προσπαθώ να τα ανακτήσω απλά συνειδητοποιώ πως όσο μεγαλώνεις και περνάς "λούκια" τόσο πιο πολύ απομακρύνεσαι απο αυτά.Σκληραίνεις, μεγαλώνεις, γμτ.
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Αγαπώ την θετική ενέργεια που με γεμίζει δύναμη
Έχω χάσει την υπομονή μου σε ανθρώπους που έπρεπε να είμαι πιο υπομονετική.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Δεν ξερω αν και τι φοβαμε (ισως να φοβαμε τα παντα, με αποτελεσμα να μην μπορω να σκευτω κατι που να το φοβαμε)
Εχω χασει πολλα και διαφορα, ευτιχος οχι ανθρωπους
prime
Πολύ δραστήριο μέλος

τοπ στη λίστα είναι ο θάνατος -αγαπημένων προσώπων- και μετά ο φόβος για την αποτυχία..
αγαπάω επίσης πολλούς και πολλά πράγματα αλλά βασικά σημαντικό είναι να προσπαθείς να αγαπάς και τον εαυτό σου..
έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στους ανθρώπους..
(thanks founes..

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αγαπώ... το σύντροφο μου
και έχω χάσει... την ανεμελιά που είχα μικρότερη δηλαδή την αίσθηση οτι όλα θα πάνε καλά ακόμα κι αν εγώ απλώς κάθομαι και περιμένω..
Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

Γενικά φοβάμαι πολλά πράγματα.... Κύριως φοβάμαι την αρρώστια και τον θάνατο...
Ειδικά αγαπάω πολύ τον μπαμπά μου, το αγόρι μου και τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου σαν να είναι οικογένεια μου, ακόμα και αν βιολογικά δεν είναι... Γενικά αγαπάω πολύ τον άνθρωπο, γι΄αυτό διάλεξα και αυτό το επάγγελμα!

Στο τί έχω χάσει θα συμφωνήσω απόλυτα με την prime και το γειτονάκι μου την kleftra... Με το πέρασμα του χρόνου και με τις καταστάσεις που έχω ζήσει έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στους ανθρώπους, την ανεμελιά μου, την αθωότητα μου... Έγινα "σκληρή" και εγώ...

Το καλό την υπόθεσης είναι οτι μέσα από όσα χάνουμε πάντα κάτι κερδίζουμε και θέλω να το αναφέρω αυτό... Μέσα από όλα αυτά κατάλαβα την αξία κάποιων ανθρώπων και να ξεχωρίζω πλεον (όσο μπορώ) το καλό από το κακό, να σέβομαι περισσότερο κάποια πράγματα, να βάζω προτεραιότητες και να αναλώνομαι σε ότι αξίζει...

Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa:
Το καλό την υπόθεσης είναι οτι μέσα από όσα χάνουμε πάντα κάτι κερδίζουμε και θέλω να το αναφέρω αυτό... Μέσα από όλα αυτά κατάλαβα την αξία κάποιων ανθρώπων και να ξεχωρίζω πλεον (όσο μπορώ) το καλό από το κακό, να σέβομαι περισσότερο κάποια πράγματα, να βάζω προτεραιότητες και να αναλώνομαι σε ότι αξίζει...
...οτι στραβό μας συμβαίνει όσο χάλια και όσο μαύρα τα βλέπουμε στην αρχή, πάντα αφήνει κάτι θετικό... που μας βοηθάει να δούμε τα πράγματα διαφορετικά...
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου stalitsa αλλά εδώ μπένει το εξής ερώτημα... είναι ανάγκη να περάσουμε απο την διαδικασία των "άσχημων" για να αρχίσουμε να βλέπουμε τα "καλά" ??? Ας μην βγω offtopic ομως, αυτό θα το συζητήσουμε σε ενα αλλο thread

Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Αγαπώ τις αναμνήσεις μου και τις αδυναμίες μου

Έχω χάσει την υπομονή μου...

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Αγαπω...τους δικούς μου ανθρώπους και κάποιους που ίσως δεν με αγαπούν (ή ίσως κ ναι) αλλά για μένα είναι σημαντικοί...
Έχω χάσει... την αθωότητα μου, την ανεμελιά μου...την αισιοδοξία μου, την πίστη μου ότι όλα πάνε προς κάτι καλύτερο...
Isiliel
Επιφανές μέλος

Αγαπώ την λατρεμένη μου κόρη πιο πολύ κι απ' τη ζωή μου την ίδια!
Έχω χάσει τον πατέρα μου πριν 9 χρόνια και δε νομίζω πως θα το "ξεπεράσω" ποτέ!
Vkey
Επιφανές μέλος

Αγαπώ την ζωή μου και όσους ανθρώπους περικλύει αυτή....
Έχω χάσει σημαντικούς ανθρώπους από δίπλα μου για πολλούς και διάφορους λόγους....
BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

Αγαπώ τη ζωή.

Έχω χάσει ανθρώπους που αγάπησα. Αν και δεν ξέρω αν είναι δόκιμος ο όρος: έχω χάσει.

kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR:Έχω χάσει ανθρώπους που αγάπησα. Αν και δεν ξέρω αν είναι δόκιμος ο όρος: έχω χάσει.![]()
Όταν δεν υπάρχουν πια στην ζωή σου δεν θεωρείται πως τους έχεις χάσει;

erodia
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από kleftra:Όταν δεν υπάρχουν πια στην ζωή σου δεν θεωρείται πως τους έχεις χάσει;![]()
Κανονικά θεωρώ πως το σωστό είναι "χάθηκαν ή έφυγαν από την ζωή μου άνθρωποι που αγάπησα"....διότι μιλάμε για ψυχές....
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

-Αγαπώ την ζωή,γιατί θεωρώ ότι ακόμα και με τ'άσχημά της,είναι υπέροχη και θα πρέπει να βιώνουμε κάθε στιγμή της που περνάει με πάθος..

-Έχω χάσει έναν απ'τους σημαντικότερους ανθρώπους στη ζωή μου,εξαιτίας ασθένειας,κι αυτή θεωρώ είναι μια απώλεια που δεν την εξισώνω με τίποτα άλλο που έχω χάσει μέχρι στιγμής και που δεν θα ξεπεράσω ποτέ..

Αγαπώ το να μισώ όλα αυτά που κάποτε αγαπούσα.
Έχω χάσει ένα 20ευρω.
(Με διάθεση χιούμορ και καλαμοκαβαλήματος)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.