iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

https://www.planetdiaz.com/forums/index.php?showtopic=127
Δεν συμφωνειτε οτι ειναι τελειο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Να σε ρωτήσω κάτι exp.Αυτά τα screenshots είναι για theme που έχει εφαρμογή σε όλες τις διανομές του linux?Ή το KDE 4 είναι ξεχωριστή διανομή?
Δεν ξέρω αν ακούγεται χαζή η ερώτηση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cuto
Νεοφερμένο μέλος

το KDE ειναι γραφικο περιβαλλον για linux.Αναπτυσεται ξεχωριστα απο το linux κ μπορεις να το βαλεις σε οποια διανομη θελεις.Μαζι με το gnome ειναι τα δημοφηλεστερα για linux.Βεβαια υπαρχουν κ αλλα.Οταν εγκαταστησεις μια διανομη,μπορεις να βαλεις οποιο θελεις,οταν βαρεθεις να το αλλαξεις,η να μην βαλεις καθολου κ να εχεις μονο γραμμη εντολων.

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Αυτό ειναι πολύ καλο βεβαια.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

dt008
Νεοφερμένο μέλος

Exposed, use VmWare to have Linux, εγώ αυτό κάνω πάντως ;-)
[off topic]
εγώ περιμένω βασικά να δω το Windows Presentation Foundation....
από screenshots και το beta που έχω δει μέχρι στιγμής, τα σπάει
και στον εμφανισιακό τομέα αλλά και στον προγραμματιστικό

[/off topic]
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

dt008
Νεοφερμένο μέλος

Boxy
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boxy
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Αυτο θα το δουμε στην πραξη ... η κοινοτητα linux συνεχεια ανακοινωνει εντυπωσιακα desktop αλλα είτε δεν βρισκουν το φως την δημοσιοτητας ειτε ... δεν ειναι τοσο εντυπωσιακα![]()
Αναφέρομαι στη τωρινή έκδοση του KDE μαζί με XGL. Για δείτε αυτά τα video. Μη μου πεις ότι δεν είναι εντυπωσιακά? Και το σημαντικότερο ότι τρέχει σε pentium 3 με 128mb RAM ενώ ξέρουμε τι απαιτήσεις θα έχουν τα Vista.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Το σκηνικο με το XGL ειναι οτι ειναι ΜΟΝΟ εφε ... ενω τα vista προσφερουν μια απλοτητα μια γαληνη ... Το λινουξ εχει πολυ δρομο για κατι τετοιο

Boxy
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Το εχω δει και απο κοντα το ολο σκηνικο του XGL. Βασικα ειναι ενα Gnome με καποιες προσθεσεις.
Το σκηνικο με το XGL ειναι οτι ειναι ΜΟΝΟ εφε ... ενω τα vista προσφερουν μια απλοτητα μια γαληνη ... Το λινουξ εχει πολυ δρομο για κατι τετοιο![]()
Μα το XGL αφορά μονο το κομματι με τα εφε, απο 'κει και περα ειναι το τι desktop manager χρησιμοποιεις π.χ. gnome ή kde. Το χρησιμοποιω εδω και καιρο και πραγματικα μου 'ρχεται να μη ξαναχρησιμοποιησω XP. Παντως το εφε οταν μετακινεις ενα παρα θυρο ειναι ολα τα λεφτα. Πιστευω οτι ειναι πιο εντυπωσιακο απο τα vista. Αλλά συμφωνω μαζι σου οτι το desktop του linux από θεμα ευχρηστειας θελει δρομο ακομα.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Εδω θελω να καταληξωΑρχική Δημοσίευση από Boxy:Πιστευω οτι ειναι πιο εντυπωσιακο απο τα vista. Αλλά συμφωνω μαζι σου οτι το desktop του linux από θεμα ευχρηστειας θελει δρομο ακομα.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Περισσότερα screenshots εδώ -> https://www.kde.org/announcements/announce-4.0-beta2.php
Πάντως πολύ καλοσχεδιασμένα και καμία πρωτότυπη ιδέα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

January 11, 2008 (The INTERNET).
The KDE Community is thrilled to announce the immediate availability of KDE 4.0. This significant release marks both the end of the long and intensive development cycle leading up to KDE 4.0 and the beginning of the KDE 4 era. ...
περισσότερα
flamelab
Νεοφερμένο μέλος

Φταίω εγώ που δεν έχω βρει κατι στο νεο DE (όντας χρήστης Gnome ) ή ακόμη δεν επιτρέπεται να το πειραξει κανείς για εχει bugs ...?

Bρε παιδιά , το taskbar του KDE4 γιατί δεν είναι ακόμη παραμετροποιήσιμη ??
Φταίω εγώ που δεν έχω βρει κατι στο νεο DE (όντας χρήστης Gnome ) ή ακόμη δεν επιτρέπεται να το πειραξει κανείς για εχει bugs ...?
Είδομεν.Στα σουσι(το εβαλα αλλα δεν ασχοληθηκα πολύ.Πάνε για αντικατάσταση

Εις τα Ubuntu με gnome.
Παντως ετοιμαζονται καθε ενα 6μηνο ανανεωμενες εκδοσεις του kde4.(kde4.1 τον ιούλιο και και kde4.2 τον ιανουαριο2009)
Το πορτ στα windows παντως θα προκαλεσει λιγο παντως

flamelab
Νεοφερμένο μέλος

Είδομεν.Στα σουσι(το εβαλα αλλα δεν ασχοληθηκα πολύ.Πάνε για αντικατάσταση)
Εις τα Ubuntu με gnome.
Παντως ετοιμαζονται καθε ενα 6μηνο ανανεωμενες εκδοσεις του kde4.(kde4.1 τον ιούλιο και και kde4.2 τον ιανουαριο2009)
Το πορτ στα windows παντως θα προκαλεσει λιγο παντως![]()
Παντως πολύ καλό φαίνεται , ίσως κανω το βήμα προς τα 'κει .
Οσο για το τελευταίο ....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.