Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Κάτι ακόμη ξέρει κάνεις γιατι μαχαιρώθηκε στο τέλος η καθηγήτρια :/Αρχική Δημοσίευση από Michelle :Εγώ ειδα χτες το "Η δασκάλα του Πιάνου" και δεν κατάλαβα σχεδον τίποτα. Αμαν αυτές οι γαλλικες ταινιες, πρεπει να είσαι είτε σκηνοθέτης είτε προικισμένος με 6η αίσθηση για να τις καταλάβεις. την έχει δει κανεις ρε παιδιά να μου εξηγήσει τπτ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Την έχω δει καιρό αλλά απ'ότι θυμάμαι, είχα και εγω αυτήν την απορία! γενικά η τύπισσα ήταν σούπερ μαζοχίστρια και αν έχεις την ταινία σε DVD η τελευταία σκήνή που μαχαιρώνεται ονομάζεται "σημάδι στην καρδιά" ή κάπως έτσι, και μάλλον θέλει να δείξει ότι της πλήγωσε την καρδιά και τα αισθήματα ο μικρός, γι'άυτό κάνει ένα σημάδι στην καρδιά τηςμε το μαχαίρι!Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone :Κάτι ακόμη ξέρει κάνεις γιατι μαχαιρώθηκε στο τέλος η καθηγήτρια :/![]()
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Μα αυτό φανήκε ότι την πληγώσε από πόλλες σκήνες πχ τότε που μπήκε για δεύτερη φόρα στο σπίτι της ο βαλτερ :/(όχι ο Valder)Αρχική Δημοσίευση από nv :Την έχω δει καιρό αλλά απ'ότι θυμάμαι, είχα και εγω αυτήν την απορία! γενικά η τύπισσα ήταν σούπερ μαζοχίστρια και αν έχεις την ταινία σε DVD η τελευταία σκήνή που μαχαιρώνεται ονομάζεται "σημάδι στην καρδιά" ή κάπως έτσι, και μάλλον θέλει να δείξει ότι της πλήγωσε την καρδιά και τα αισθήματα ο μικρός, γι'άυτό κάνει ένα σημάδι στην καρδιά τηςμε το μαχαίρι!
nv
Πολύ δραστήριο μέλος

την δευτερη φορά είναι τότε που την πλάκωσε στο ξύλο? Μα αυτό ήθελε και το γούσταρε αυτό που γινόταν! Στο τέλος τον είδε με άλλη γυναίκα και κατάλαβε ότι ενώ του είχε ανοιχτεί, εκείνος την "πρόδωσε" και την αντικατέτησε με κάποια άλληΑρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone :Μα αυτό φανήκε ότι την πληγώσε από πόλλες σκήνες πχ τότε που μπήκε για δεύτερη φόρα στο σπίτι της ο βαλτερ :/(όχι ο Valder)
un chien andalou
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle :Εγώ ειδα χτες το "Η δασκάλα του Πιάνου" και δεν κατάλαβα σχεδον τίποτα. Αμαν αυτές οι γαλλικες ταινιες, πρεπει να είσαι είτε σκηνοθέτης είτε προικισμένος με 6η αίσθηση για να τις καταλάβεις. την έχει δει κανεις ρε παιδιά να μου εξηγήσει τπτ?
Είναι το ψυχογράφημα μίας σεξουαλικά και συναισθηματικά καταπιεσμένης γυναίκας.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Χμμμ με αλλή γυναίκα εννοείς με την μαθητριά της που όταν τους είδε πήγε και έβαλε γυαλία στο παλτό της μαθήτριας της? Αυτό έγινε πρίν την δεύτερη φόραΑρχική Δημοσίευση από nv :την δευτερη φορά είναι τότε που την πλάκωσε στο ξύλο? Μα αυτό ήθελε και το γούσταρε αυτό που γινόταν! Στο τέλος τον είδε με άλλη γυναίκα και κατάλαβε ότι ενώ του είχε ανοιχτεί, εκείνος την "πρόδωσε" και την αντικατέτησε με κάποια άλλη
nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Όχι με αυτήν την κοπέλα. Αν θυμάμαι καλά στο τέλος ο τύπος μπαίνει με μια μεγάλη παρέα και έχει μια κοπέλα ψιλο-αγκαλιά και δεν δίνει σημασία στην δασκάλα, απλά της πετάει ένα ξερό "γεια" και φεύγει. Και η δασκάλα καταλαβαίνει ότι όλα τελειώσαν και ότι μάλλον έχει βρει άλλη.Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone :Χμμμ με αλλή γυναίκα εννοείς με την μαθητριά της που όταν τους είδε πήγε και έβαλε γυαλία στο παλτό της μαθήτριας της? Αυτό έγινε πρίν την δεύτερη φόρα
Giovanna
Επιφανές μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Δεν το είχα πρόσεξει ότι ήταν ψιλο-αγκαλία .... Όμως και πάλι το μαχαίρι το είχε πάρει από το σπίτι της ,δλδ πριν δεί αυτο αρά πως ήξερε ότι είχαν τελείωσει ?Αρχική Δημοσίευση από nv :Όχι με αυτήν την κοπέλα. Αν θυμάμαι καλά στο τέλος ο τύπος μπαίνει με μια μεγάλη παρέα και έχει μια κοπέλα ψιλο-αγκαλιά και δεν δίνει σημασία στην δασκάλα, απλά της πετάει ένα ξερό "γεια" και φεύγει. Και η δασκάλα καταλαβαίνει ότι όλα τελειώσαν και ότι μάλλον έχει βρει άλλη.

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

ε! μια καλή μαζοχίστρια σν κι αυτή πάντα κουβαλάει μαζί της τα εργαλεία τησ δουλείαςΑρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone :Δεν το είχα πρόσεξει ότι ήταν ψιλο-αγκαλία .... Όμως και πάλι το μαχαίρι το είχε πάρει από το σπίτι της ,δλδ πριν δεί αυτο αρά πως ήξερε ότι είχαν τελείωσει ?:/
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.