Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Λοιπον, γενικα το pc μου ζεστενετε πολυ, δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι βεβαια... Ε συχνα πυκνα παραζεστενοτανε, οποτε του ξεσκονιζα καλα τα ανεμιστιρακια και ηρεμουσε λιγο, του εχω βγαλει και τα πλαΐνα προστατευτικα γιατι διαπιστωσα οτι χωρις αυτα ειναι καλητερα. Τελευτεα ομως μου ζεστενοτανε πολυ, και παω χτες να δω τι παιζει ε την θερμοκρασια του, ακουμπαω το τροφοδοτικο και πραγματικα καΐκα... Τοσο ζεστο δεν ητανε ποτε... Σκευτικα τι θα μπορουσα να κανω αλλα δεν βρηκα καμια ιδεα που να ειναι υλοποιησημη, γι αυτο σας παρακαλω, δωστε μου τα φωτα σας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorelai
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Lorelai
Εκκολαπτόμενο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

ακουμπαω το τροφοδοτικο...
ΠΟΤΕ αυτό!!! Τζιζ κακά μακριά!

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Η Θερμοκρασια του δωματιου ειναι υψιλη, σε σχεση με το υπολιπο σπιτι τουλαχιστων αλλα δεν μπορω να κανω κατι για αυτο... Ειναι δωματιο χωρις επαφη με τον εξω κοσμο και μεσα-μεσα στο σπιτι...
Overclocking δεν εχει... Ειναι παλιος βεβαια (pentium 4 και ετσι) και ισως και η ηλικια του να επιβαρινει την κατασταση του....
Μηπος παιζει αρνητικο ρολο το οτι ειναι σε γραφειο με το αναλογο "ντουλαπακι" για tower; Να το βγαλω απο εκει μπας και ανασανει;
@valder το ξερω, καταλαθος το ακουμπιξα. Ασε, εχω κανει τις γκαφες μου και εχω φαει το ρευματακι μου και εχω μαθει πια....

Το οτι ειναι και σε ντουλαπακι, ναι δε βοηθαει. Αλλα αν ειχε ανεμιστηρα και μπροστα, δε νομιζω οτι θα σε πειραζε το ντουλαπακι. Γιαυτο ψηφιζω αλλο κουτι να παρεις (το οποιο θα κανει και για τυχον αναβαθμησεις σου στο μελλον).
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Θα μου πεις τι ειναι 30 ευρο;... Αλλα και παλι απο οτι βλεπω ουτε αυτα εχουν ανεμιστιρα μπροστα...
να κανω την κινιση να τον βγαλω απο το ντουλαπακι η αδικος κοπος;

(τα νεα κουτια δεν εχουν ανεμιστηρα μπροστα ; ποια βλεπεις ; )
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Λαθος μου... Ενα μονο απο τα κουτια δεν ειχε, οι αλλοι ειχανε

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αεροψυξη : σχετικα φθηνη, πολλοι ανεμιστηρες, θελει καθαρισμα, εχει λιγο παραπανω θορυβο, απλο συστημα χωρις πολλες εγνοιες.
Υδροψυξη : ακριβοτερο, 1-2 μεγαλους ανεμιστηρες στο κουτι (οσο μεγαλυτεροι τοσο πιο αργα χρειαζεται να περιστρεφονται και αρα τοσο λιγοτερος θορυβος), πιο πολυπλοκο στο στησιμο, μικρη πιθανοτητα ατυχηματος (αρκετα σπανιο βασικα).
Κουτι-ψυγειο : για hardcore overclocking. Ειδικο κουτί (2 βασικες εταιριες προσφερουν τετοιο), που ψυχει με φρεον τον επεξεργαστη και παει την θερμοκρασια και -20 βαθμους και επιτρεπει τον μεγιστο υπερχρονισμο του επεξεργαστη. Ακριβο (περιπου 700 ευρουλατσα), ομως μπορεις να το εχεις και για τα επομενα pc σου (εκτος αν καποτε αλλαξει τοσο η διαταξη της μητρικης που δεν μπαινει/κουμπωνει/χωραει μεσα).
Isiliel
Επιφανές μέλος

Δυστυχώς κι εγώ σήμερα το χρειάστηκα που μου έβγαλε μνμ το BIOS: Over Temperature Error και Blue Screen... μιλάμε η CPU μου βράζει

Neraida
Επιφανές μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Σας παραθέτω δύο φωτογραφίες πριν και μετά (με σκόνη και άνευ) για να δουν και όσοι δεν ξέρουν για τι μιλάμε:
ΠΡΙΝ:

ΜΕΤΑ:

Η σκόνη είναι ο πρώτος εχθρός του φωτογράφου, προφανώς και της CPU. Το μόνο που δε σκέφτηκα (ενώ έχω δει να καθαρίζουν τη σκόνη σε αυτό το σημείο) τις τελευταίες μέρες που το PC μου σερνόταν, ήταν αυτό.

Επίσης σας παραθέτω ένα screenshot του Speedfan για να μου εξηγήσετε δύο τρία πραγματάκια!

Τι εννοεί με το System και με το AUX?

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.