Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Κανε αυτό που λέει το manual , εγώ σου είπα μόνο εαν έχεις την 757dfx
Αυτήν έχω

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

SkyFox
Νεοφερμένο μέλος

Προτημώ τις LCD/ TFT για τους εξής λόγους:
1,) Είναι πιο φωτινές απο τις CRT και πιστεύω πως έχουν πιο ζωντανά χρώματα.
2,) Ο χρόνος απόκρισης έχει βελτιωθεί πολυ ικανοποιητικά [8ms] και δε νομίζω πως πρέπει να θεωρείται πλεον ώς ένα απο τα σημαντικότερα μειωνεκτήματα των οθόνων TFT /LCD στο θέμα games.
Δεν νομίζω ότι παίζεις FPS γιατί αν παίζεις τότε δεν είσαι και πολύ καλός γιατί τα 8 msec είναι θηριώδη νούμερο για FPS

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

-petros
SkyFox
Νεοφερμένο μέλος

1 δεν χρειάζεται γιατί η υγρή κρυστάλλι αντιδρούν αργά γʼαuτώ το μάτι και στα 50 hz το βλέπει σαν να είχες μια crt στα 110 hz.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...