akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.097 μηνύματα. 18 Απριλίου 2020 στις 19:24 Ο akikos έγραψε: #1 18-04-20 19:24 Δημιούργησα αυτό το θέμα για να συζητάμε για τα αγαπημένα μας τουβλάκια. Μόλις ολοκληρώθηκε η πρώτη season του Lego Masters στις ΗΠΑ και όλο ο πλανήτης κράζει το ζευγάρι που βγήκε πρώτο καθώς θέλανε τους δεύτερους για πρώτους. Από κατασευές μου αρέσουν τα lego ideas https://ideas.lego.com Θέλω να πάρω αυτό Treehouse Since my early childhood I have been fascinated by construction and modelling. That's why I was excited to receive new Lego boxes for christmas or ... ideas.lego.com και το μίκυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.097 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2020 στις 22:03 Ο akikos έγραψε: #2 07-07-20 22:03 Ωραίο νέο ελληνικό κανάλι για lego. Η σειρά 18+ της lego θα προσφέρει φοβερα πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δημιούργησα αυτό το θέμα για να συζητάμε για τα αγαπημένα μας τουβλάκια. Μόλις ολοκληρώθηκε η πρώτη season του Lego Masters στις ΗΠΑ και όλο ο πλανήτης κράζει το ζευγάρι που βγήκε πρώτο καθώς θέλανε τους δεύτερους για πρώτους. Από κατασευές μου αρέσουν τα lego ideas https://ideas.lego.com Θέλω να πάρω αυτό Treehouse Since my early childhood I have been fascinated by construction and modelling. That's why I was excited to receive new Lego boxes for christmas or ... ideas.lego.com και το μίκυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.097 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2020 στις 22:03 Ο akikos έγραψε: #2 07-07-20 22:03 Ωραίο νέο ελληνικό κανάλι για lego. Η σειρά 18+ της lego θα προσφέρει φοβερα πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ωραίο νέο ελληνικό κανάλι για lego. Η σειρά 18+ της lego θα προσφέρει φοβερα πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.