Ophelia
Διάσημο μέλος

Απ' ότι έχει πάρει το μάτι μου έχει μερικά ωραία κομμάτια που μοιάζουν με blackrose (του Camden, όχι το δικό μας) αλλά δεν ξέρω αν παίζει να είναι αυθεντικά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος

Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις;

Εκτος απο αυτο ειναι και οτι σαν ποιοτητα δεν την λες και την καλυτερη δυνατη επισης οι επιλογες ειναι αρκετα περιορισμενες και τα πραγματα που χει τουλαχιστον την τελευταια φορα που ειχα παει εγω ηταν τουλαχιστον 2 χρονια τα ιδια..Παλιοτερα ηταν πιο αξιοπρεπες.Η αληθεια ειναι πως εχω αρκετο καιρο να παω,δεν ξερω η τελαυταια φορα με ειχε απογοητευσει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina
Τιμώμενο Μέλος

TOPMAN !!! Το καλυτερο μαγαζι για Goth - Punk - Heavy Metal με τις καλυτερες τιμες μακραν. Πηγαινε στο Μοναστηρακι και θα το βρεις.Εχει και site www.topman.gr
ΧΑΧΑΧΑ.

Όντως από ανανέωση το top man δεν σκίζει. Στα κοσμήματα λιγουλάκι... Αλλά και πάλι στα κρεμαστά εδώ και ένα χρόνο τα ίδια βλέπω.
Είναι μια καλή λύση βέβαια σαν μαγαζί.
Προσωπικά, δεν έχω ψάξει και άλλα, οπότε μετ'οπου βγω Μοναστηράκι μπαίνω εκεί.

ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Ξέρετε κάποιο κατάστημα με αυθεντικά ροκ μπλουζάκια?
Δηλαδη;...! Τι παει να πει αυθετικα ροκ μπλουζακια;
ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Τα περισσοτερα απο τα μαγαζια που εχουν ηδη αναφερθει εχουν. Επισης αν εχεις την δυνατοτιτα μπορεις να βρεις απο την σελιδα των περισσοτερων η των δισκογραφικων τους στο internet, και λογικα θα σου ερθουν και πιο φτηνα. Παντος και καραμουφες μπλουζακια απο τουριστικα στα χρωματα και τις γραμματοσειρες μια χαρα αυθεντικα φαινονται.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Ξέρετε κάποιο κατάστημα με αυθεντικά ροκ μπλουζάκια?
Δηλαδη;...! Τι παει να πει αυθετικα ροκ μπλουζακια;
Να είναι δεύτερο χέρι κατευθείαν από axl rose , slash , janis joplin , keith richards , eric clapton , noti sfakianaki
https://www.google.gr/search?q=axl+r...e=univ&ei=2va-TcqAHNH3sgaulvj3BQ&ved=0CCMQsAQ
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Να είναι δεύτερο χέρι κατευθείαν από axl rose , slash , janis joplin , keith richards , eric clapton , noti sfakianaki
'Ερικ κλάψτον είναι τα περισσότερα αλλά υπάρχει και το εξωτερικό πάντα. 'Οχι μόνο για να παραγγέλνεις αλλά και για να πας να ζήσεις.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.