suspiria
Διάσημο μέλος

Θα πάρω laptop και έχω κολλήσει με το macbook αλλά έχω αμφιβολλίες για το αν "αξίζει" τα χρήματα που κοστίζει γιατί ως προς τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά του (πχ.κάρτα γραφικών,επεξεργαστή κτλπ) μπορώ να βρω καλύτερα με το ίδιο κόστος ή και λιγότερο.
Οι εναλλακτικές μου επιλογές είναι το εξής Vaio της Sony και ίσως κάποιο από τα Pavilion της HP σε ανάλογη τιμή με αυτή του Macbook.
Αυτό που κυρίως θέλω από το laptop είναι να "φορτώνει" -με άνεση- προγράμματα όπως Photoshop, Autocad, 3dsmax κτλπ. και να είναι -εύκολα- συμβατό με εξωτερικό hardware (π.χ μην έχω πρόβλημα να το συνδέω με τον εξωτερικό σκληρό δίσκο ή να μην έχει πρόβλημα με το δίκτυο internet κτλπ).
Κι επειδή ξέρω οτι στο forum υπάρχουν αρκετοί mac lovers ρωτάω εσάς και πραγματικά θα ήταν πολύτιμη η βοήθεια σας λόγω του οτι δεν έχω χρόνο να ψάξω τόσο πολύ σχετικά με laptops κτλπ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ωστόσο, έχω μια απορία. Γιατί δεν σκέφτεσαι για Dell. Φοβερά μηχανήματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus
Διάσημο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

suspiria
Διάσημο μέλος

shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Μιας και αναφέρθηκε και η εταιρία ACER θα σου πρότεινα suspiria να την αφήσεις ως τελευταία επιλογή. Δεν έχει καλό service στην Ελλάδα και το μοναδικό τους πλεονέκτημα είναι χαμηλή τιμή.
suspiria
Διάσημο μέλος

Exposed, εννοούσα να προτείνεις κάποια laptop της Dell αν θέλεις

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Για μικρό όγκο υπάρχει το XPS M1330 αλλά και αυτό
Αν δεν ενδιαφέρει τόσο ο όγκος μπορείς να κοιτάξεις και αυτό
Γενικά ότι και πάρεις από XPS και Inspirion θα βγει τέλειο.
Μερικές πληροφορίες:
- Dell δεν θα βρεις σε κάποιο κατάστημα επειδή πολύ απλά δουλεύει μόνο μέσω Internet και τηλέφωνο
- Ωστόσο μπορείς να κλείσεις ραντεβού και πας και δεις από κοντά ότι θες
- Αν μένεις Αθήνα και έχεις πρόβλημα έρχεται τεχνικός μέσα σε 24ώρες. Μάλιστα αν έχεις εγγύηση είναι εντελώς δωρεάν η επίσκεψη ενός τεχνικού αλλά και η επισκευή του προβλήματος.
- Συνήθως σε 15 μέρες παραλαμβάνεις ένα laptop επειδή στο κατασκευάζουν ειδικά για εσένα
- Στην USA είναι η εταιρία με τις περισσότερες πωλήσεις laptop
- Το laptop μπορείς να το ζητήσεις ΟΠΩΣ θέλεις
- Στην Ελλάδα μέσω τηλεφώνου οι τιμές είναι καλύτερες από ότι μέσω dell.gr

Εγώ πάντως θα φοβόμουνα........
https://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2006/07/28/another-dell-laptop-catches-fire
https://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2007/06/19/flaming-laptop-fiasco-explodes-again
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Τι να σου πω...ο καθένας κρίνει όπως επιθυμεί και επιλέγει!

Hunter
Περιβόητο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Θέλω να σε ευχαριστήσω γιατί ως τώρα δεν είχα καθόλου υπόψιν μου τους Dell σαν πιθανή αγορά. Μέσω αυτής της σελίδας σύγκρισης και προβολής των χαρακτηριστικών των υπολογιστών και έχοντας σαν δεδομένο ότι σε περιορίζουν προς τα πάνω (δηλαδή σου λένε το maximum των επιλογών που έχεις), μπορείς να καταλήξεις και να δημιουργήσεις τον υπολογιστή σου όπως ακριβώς τον θες. Μάλιστα, αν έχουν την υποστήριξη και εγγύηση που αναφέρεις, είναι ιδανικά για αγορές.
- Συνήθως σε 15 μέρες παραλαμβάνεις ένα laptop επειδή στο κατασκευάζουν ειδικά για εσένα
- Το laptop μπορείς να το ζητήσεις ΟΠΩΣ θέλεις
- Στην Ελλάδα μέσω τηλεφώνου οι τιμές είναι καλύτερες από ότι μέσω dell.gr

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Εδώ τι θέλει να πει ο ποιητής; Ότι δεν θα έχω πρόσβαση στο BIOS να το αλλάξω μόνος μου;

Εδώ πάλι το ίδιο. Δεν θα μπορώ να τα κάνω αυτά αν δεν μου τα έχουν κάνει αυτοί επειδή ίσως να είναι κλειδωμένα με κάποιον τρόπο;

Με αυτό πάλι τι εννοεί; Να κρατήσω τον σκληρό μου από ένα άλλο Laptop; Και τα 3 χρόνια που κολλάνε;

Μα καλά, δηλαδή το πληκτρολόγιο αντί για ελληνικά-αγγλικά, θα έχει τυπωμένα ιρλανδικά;

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

(δεύτερη εικόνα) Είναι μια υπηρεσία που τους δίνεις το παλιό σου δίσκο του λαπτοπ και το περνάνε στο καινούριο. Απλά ασχολούνται μόνο με δίσκους που δεν είναι παλιότερη από 3ιας
(Τρίτη εικόνα) το m1210 xps εμένα μου ήρθε με ελληνικό keyboard
Γενικά το e-shop dell.gr δεν λειτουργεί πάντα. Για αυτό επικοινώνησε με τηλέφωνο.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.