Κοίτα να δεις Δεσμώτη, εφόσον σου αρκεί να είναι ο άλλος Πληροφορικάριος για να θεωρείς ότι ξέρει περισσότερα από σένα, να σε πληροφορήσω ότι και εγώ Πληροφορικάριος είμαι, οπότε μην το ψάχνεις άλλο...
Να πω επίσης, ότι δεν είμαι κάποιο γκομενάκι σου για να με φωνάζεις μωρό μου/darling, οι λόγοι που σου βγαίνει να με λες έτσι, δεν με αφορούν.
Όσον αφορά το θέμα λοιπόν πάλι, ξεκίνησε η συζήτηση με εμένα να μπαίνω σε αυτήν κυρίως για να δείξω ότι τα ίδια (και ας μην το δέχεσαι, γιατί οι επεξεργαστές είναι ίδιοι, η κάρτα γραφικών είναι ίδια) σε επιδόσεις laptop τα βρίσκεις ακόμα και 500? φθηνότερα, σε ποιότητα που μπορεί να μην είναι σαν του MacBook αλλά έχει 4 χρόνια εγγύηση (ενώ του Mac μόλις 1). Εσύ έμεινες στα υλικά του κελύφους.
Όσον αφορά τα επιπλέον χαρακτηριστικά που προσφέρουν τα χαμηλότερης τιμής laptop, μας τα "εκμηδένισες" με την πρωτοφανή κίνηση να μας παροτρύνεις να αγοράσουμε έξτρα για το ήδη 2.300? MacBook.
Μετά αφού μας είπες πόσο Βελζεβούλ είναι τα Windows μας το παρουσίασες και σαν προτέρημα το ότι μπορούν να βάλουν Windows για να παίζουν παιχνίδια, γιατί στο Mac OS, δεν παίζεις (τουλάχιστον όχι αφού περάσουν 3 χρόνια από την κυκλοφορία τους).
Μας έδειξες τις ποζεριές που κάνει το MacOS και σου έδειξα ότι αν ήθελα τέτοια θα πήγαινα και στα Ubuntu που ναι είναι Linux(όπως το έχω κάνει όμως για άλλους λόγους, αλλά είμαι gamer και δεν έμεινα πολύ).
Μας παρουσίασες το MacBook σα να έχει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας πάνω και όταν σου έδειξα ότι δεν την έχει, άρχισες να μιλάς για βάρος και κατασκευή πάλι.
Λες ότι το Mac OS δεν θέλει antivirus, ενώ η ίδια η Apple συστήνει πλέον και χωρίς να παραδέχεσαι ότι το γεγονός ότι δεν υπάρχουν τόσοι ιοί για Mac, οφείλεται στο ότι οι κακόβουλοι δημιουργοί τους στοχεύουν στο μεγαλύτερο κοινό.
Όσον αφορά τον διαγωνισμό, αν η Apple δεν τον θεωρούσε αξιόπιστο, δεν θα άφηνε να κάνουν έλεγχο (δεν ξέρω αν το ζήτησε και η ίδια να συμμετέχει) στο μηχάνημα της ή θα έβγαινε να διαψεύσει τα αποτελέσματα. Έχεις κάτι τέτοιο υπόψιν σου;
Οπότε ποια είναι τα επικρατέστερα επιχειρήματα που ακούστηκαν από μεριάς σου:
- Ποιότητα κελύφους
- Δυνατότητα εγκατάστασης Windows
- Εφέ
- Σχεδιασμός
- Δεν χρειάζονται antivirus
Ξεχνάω κάτι;
- Με εγγύηση ενός χρόνου μόνο
- που είναι "ντροπή" για σένα
- τα κάνουν και τα Ubuntu
- πολύ καλός όντως
- σε διαψεύδει η ίδια η Apple
Κάτσε τώρα να μιλάς με στιχάκια και αφιερώσεις βιβλίων...
(ακόμα περιμένω κάτι links που είχα ζητήσει)