Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.

05-11-24

20:54
Μα αυτό ακριβώς λέω. Για αυτό μου αρέσουν τα εποχής. Δεν βλέπω καν σειρές φέτος, έχω χρόνια να ανοίξω τηλεόραση και πλατφόρμες, αλλά όταν ανοίγω θέλω να ξεφεύγω λίγο από την πραγματικότητα της δικής μας εποχής.Μόνο άγιοι δεν είναι αυτοί οι έρωτες
αυτή είναι η πραγματικότητα μας πια, αυτή θα δείχνει
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.105 μηνύματα.

05-11-24

20:57
Εξαιρετικο λεμε..και η δευτερη σεζον σταματησε με πολυ μεγαλο ενδιαφερον..και εντελως απροβλεπτα!
ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
Τα υπολοιπα ειναι ξερολιαση.
ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
Τα υπολοιπα ειναι ξερολιαση.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.

05-11-24

21:01
Στο μαέστρο έπαιξε και μια φίλη μου εν τω μεταξύ, που το είδα για χάρη της το επ.
Έπαιζε την φίλη της Κλέλιας που σκοτώθηκε

Έπαιζε την φίλη της Κλέλιας που σκοτώθηκε
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

06-11-24

10:44
Κριμα να την αρμεξουν και αλλο τη σειρα.Ελπιζω να τελειωσει φετος.![]()
Maestro: Πρεμιέρα τον Δεκέμβριο για την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν
H πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν της σειράς του MEGA, «Maestro», πλησιάζει! Η ελληνική παραγωγή που έγραψε τηλεοπτική ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη που ταξίδεψεwww.enikos.gr
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.105 μηνύματα.

06-12-24

19:16
![]()
Κλέλια Ανδριολάτου και Χριστόφορος Παπακαλιάτης απαντούν στον Μόργκαν Φρίμαν για την αποθέωση στο Maestro
Ο Χολιγουντιανός σταρ αποθέωσε τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτηwww.protothema.gr
Ο Μόργκαν Φρίμαν αποθέωσε το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με μία ανάρτησή του στο Instagram.
Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός παρότρυνε τους θαυμαστές του να παρακολουθήσουν τη σειρά, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την αγάπη του για τους Παξούς, όπου και έχει γυριστεί το μεγαλύτερο μέρος του Maestro.
Συγκεκριμένα, ο Μόργκαν Φρίμαν έγραψε: «Αν δεν είχατε την ευχαρίστηση να παρακολουθήσετε το Maestro in Blue, χάνετε πραγματικά κάτι ξεχωριστό».
Στη συνέχεια, προσθέτει: «Με φόντο τους Παξούς που κόβουν την ανάσα -ένα μικρό ελληνικό νησί που είναι κοντά στην καρδιά μου- αυτή η σειρά είναι ένα αριστούργημα. Σημειώστε τα ημερολόγιά σας, φίλοι μου. Η τρίτη και τελευταία σεζόν φτάνει στο Netflix, στις 28 Δεκεμβρίου. Μην το χάσετε».
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου έσπευσαν να απαντήσουν στα σχόλια του σπουδαίου ηθοποιού μέσω των social media.
Η πρωταγωνίστρια της σειράς αναδημοσίευσε το μήνυμα του Μόργκαν Φρίμαν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ κάτω από την ανάρτηση πρόσθεσε δύο emoji που εκφράζουν τη συγκίνησή της. Σε σχόλιο στην ανάρτηση του διάσημου ηθοποιού, έγραψε επίσης ότι τον ευχαριστεί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- taketrance
- Ilma
- charmander
- camil
- American Economist
- fourkaki
- Memetchi
- Εριφύλη
- Scandal
- AggelikiGr
- Paragontas7000