Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 11:02 Ο Bill έγραψε: #1 01-07-10 11:02 Από την υπόθεση της σειράς έχω δει ότι πρόκειται για τον έφηβο Merlin που μαθαίνει να χρησιμοποιεί το χάρισμα της μαγείας που έχει. Έχω δει κανά δυο επισόδεια, αλλά είμαι σε δίλλημα αν αξίζει να κάτσω να την δω όλη ή όχι. Την έχει δει κάποιος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 11:25 Η cibyllian: #2 01-07-10 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Από την υπόθεση της σειράς έχω δει ότι πρόκειται για τον έφηβο Merlin που μαθαίνει να χρησιμοποιεί το χάρισμα της μαγείας που έχει. Έχω δει κανά δυο επισόδεια, αλλά είμαι σε δίλλημα αν αξίζει να κάτσω να την δω όλη ή όχι. Την έχει δει κάποιος; Click για ανάπτυξη... εγώ που βλέπω ό,τι έχει κάστρα, σπαθιά, άλογα, πανοπλίες και μαγεία έχω δει κανα δυό επεισοδιάκια. Μου κάνει λίγο σαν Ηρακλής και Ζήνα, τέτοιου τύπου .... μια μυθολογία σαν βάση, πολύ ανακάτεμα κλπ. Αν θες να περάσεις την ώρα σου και δεν έχεις και τίποτα καλύτερο να κάνεις, τότε οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 08:12 Ο Bill έγραψε: #3 13-08-10 08:12 Τελικά είδα και τις 2 σεζόν Τα πρώτα επισόδεια του μου φάνηκαν λίγο αδιάφορα. Η δεύτερη σεζόν μου άρεσε περισσότερο και με κόβω να δω και την τρίτη σεζόν όταν βγεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 09:29 Η cibyllian: #4 13-08-10 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τελικά είδα και τις 2 σεζόν Τα πρώτα επισόδεια του μου φάνηκαν λίγο αδιάφορα. Η δεύτερη σεζόν μου άρεσε περισσότερο και με κόβω να δω και την τρίτη σεζόν όταν βγεί. Click για ανάπτυξη... Εγώ αν το πετύχω το βλέπω, αλλά δεν τρελαίνομαι για να πω την αλήθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 09:42 Η Neraida έγραψε: #5 13-08-10 09:42 Εγω τις ειχα δει μπαμ μπαμ...μου αρεσε δλδ! Εσυ κοριτσακι, μην τρελλαινεσαι, ασε να τρελλαθει και κανενας αλλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Από την υπόθεση της σειράς έχω δει ότι πρόκειται για τον έφηβο Merlin που μαθαίνει να χρησιμοποιεί το χάρισμα της μαγείας που έχει. Έχω δει κανά δυο επισόδεια, αλλά είμαι σε δίλλημα αν αξίζει να κάτσω να την δω όλη ή όχι. Την έχει δει κάποιος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2010 στις 11:25 Η cibyllian: #2 01-07-10 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Από την υπόθεση της σειράς έχω δει ότι πρόκειται για τον έφηβο Merlin που μαθαίνει να χρησιμοποιεί το χάρισμα της μαγείας που έχει. Έχω δει κανά δυο επισόδεια, αλλά είμαι σε δίλλημα αν αξίζει να κάτσω να την δω όλη ή όχι. Την έχει δει κάποιος; Click για ανάπτυξη... εγώ που βλέπω ό,τι έχει κάστρα, σπαθιά, άλογα, πανοπλίες και μαγεία έχω δει κανα δυό επεισοδιάκια. Μου κάνει λίγο σαν Ηρακλής και Ζήνα, τέτοιου τύπου .... μια μυθολογία σαν βάση, πολύ ανακάτεμα κλπ. Αν θες να περάσεις την ώρα σου και δεν έχεις και τίποτα καλύτερο να κάνεις, τότε οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 08:12 Ο Bill έγραψε: #3 13-08-10 08:12 Τελικά είδα και τις 2 σεζόν Τα πρώτα επισόδεια του μου φάνηκαν λίγο αδιάφορα. Η δεύτερη σεζόν μου άρεσε περισσότερο και με κόβω να δω και την τρίτη σεζόν όταν βγεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 09:29 Η cibyllian: #4 13-08-10 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τελικά είδα και τις 2 σεζόν Τα πρώτα επισόδεια του μου φάνηκαν λίγο αδιάφορα. Η δεύτερη σεζόν μου άρεσε περισσότερο και με κόβω να δω και την τρίτη σεζόν όταν βγεί. Click για ανάπτυξη... Εγώ αν το πετύχω το βλέπω, αλλά δεν τρελαίνομαι για να πω την αλήθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 09:42 Η Neraida έγραψε: #5 13-08-10 09:42 Εγω τις ειχα δει μπαμ μπαμ...μου αρεσε δλδ! Εσυ κοριτσακι, μην τρελλαινεσαι, ασε να τρελλαθει και κανενας αλλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Από την υπόθεση της σειράς έχω δει ότι πρόκειται για τον έφηβο Merlin που μαθαίνει να χρησιμοποιεί το χάρισμα της μαγείας που έχει. Έχω δει κανά δυο επισόδεια, αλλά είμαι σε δίλλημα αν αξίζει να κάτσω να την δω όλη ή όχι. Την έχει δει κάποιος; Click για ανάπτυξη... εγώ που βλέπω ό,τι έχει κάστρα, σπαθιά, άλογα, πανοπλίες και μαγεία έχω δει κανα δυό επεισοδιάκια. Μου κάνει λίγο σαν Ηρακλής και Ζήνα, τέτοιου τύπου .... μια μυθολογία σαν βάση, πολύ ανακάτεμα κλπ. Αν θες να περάσεις την ώρα σου και δεν έχεις και τίποτα καλύτερο να κάνεις, τότε οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 08:12 Ο Bill έγραψε: #3 13-08-10 08:12 Τελικά είδα και τις 2 σεζόν Τα πρώτα επισόδεια του μου φάνηκαν λίγο αδιάφορα. Η δεύτερη σεζόν μου άρεσε περισσότερο και με κόβω να δω και την τρίτη σεζόν όταν βγεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 09:29 Η cibyllian: #4 13-08-10 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τελικά είδα και τις 2 σεζόν Τα πρώτα επισόδεια του μου φάνηκαν λίγο αδιάφορα. Η δεύτερη σεζόν μου άρεσε περισσότερο και με κόβω να δω και την τρίτη σεζόν όταν βγεί. Click για ανάπτυξη... Εγώ αν το πετύχω το βλέπω, αλλά δεν τρελαίνομαι για να πω την αλήθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 09:42 Η Neraida έγραψε: #5 13-08-10 09:42 Εγω τις ειχα δει μπαμ μπαμ...μου αρεσε δλδ! Εσυ κοριτσακι, μην τρελλαινεσαι, ασε να τρελλαθει και κανενας αλλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τελικά είδα και τις 2 σεζόν Τα πρώτα επισόδεια του μου φάνηκαν λίγο αδιάφορα. Η δεύτερη σεζόν μου άρεσε περισσότερο και με κόβω να δω και την τρίτη σεζόν όταν βγεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 09:29 Η cibyllian: #4 13-08-10 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τελικά είδα και τις 2 σεζόν Τα πρώτα επισόδεια του μου φάνηκαν λίγο αδιάφορα. Η δεύτερη σεζόν μου άρεσε περισσότερο και με κόβω να δω και την τρίτη σεζόν όταν βγεί. Click για ανάπτυξη... Εγώ αν το πετύχω το βλέπω, αλλά δεν τρελαίνομαι για να πω την αλήθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 09:42 Η Neraida έγραψε: #5 13-08-10 09:42 Εγω τις ειχα δει μπαμ μπαμ...μου αρεσε δλδ! Εσυ κοριτσακι, μην τρελλαινεσαι, ασε να τρελλαθει και κανενας αλλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τελικά είδα και τις 2 σεζόν Τα πρώτα επισόδεια του μου φάνηκαν λίγο αδιάφορα. Η δεύτερη σεζόν μου άρεσε περισσότερο και με κόβω να δω και την τρίτη σεζόν όταν βγεί. Click για ανάπτυξη... Εγώ αν το πετύχω το βλέπω, αλλά δεν τρελαίνομαι για να πω την αλήθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 09:42 Η Neraida έγραψε: #5 13-08-10 09:42 Εγω τις ειχα δει μπαμ μπαμ...μου αρεσε δλδ! Εσυ κοριτσακι, μην τρελλαινεσαι, ασε να τρελλαθει και κανενας αλλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγω τις ειχα δει μπαμ μπαμ...μου αρεσε δλδ! Εσυ κοριτσακι, μην τρελλαινεσαι, ασε να τρελλαθει και κανενας αλλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.