iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Μονο τα tabs δε δείχνει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KoRaKi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Συγκεκριμένα, ο Tom Ferris της αμερικανικής Mission Viejo δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα των ερευνών του την Τρίτη και ενώ είχαν περάσει ώρες από την επίσημη κυκλοφορία της Beta2 από τη Microsoft. Το κενό που εντόπισε "κρασάρει" τον Internet Explorer (IE), όταν επιχειρεί να διαβάσει ειδικά διαμορφωμένα HTML (Hypertext Markup Language) αρχεία με τη χρήση ενός αυτοματοποιημένου εργαλείου ασφαλείας, το "fuzzer", το οποίο έχει αναπτύξει ο ίδιος προκειμένου να πραγματοποιεί μετρήσεις στους browsers της Microsoft.
"Κάθε φορά που η Microsoft κυκλοφορεί μία νέα ενημέρωση ασφαλείας, δοκιμάζω τη νέα έκδοση με το fuzzer, για να ελέγξω αν υπάρχει κάτι καινούριο", ανέφερε χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ferris. Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει ο Ferris, το κενό μέχρι στιγμής μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για να κρασάρει τον browser, ωστόσο δεν θα ήταν δύσκολο για κάποιον να εκμεταλλευτεί το συγκεκριμένο κενό για να τρέξει κακόβουλο κώδικα στο σύστημα ενός χρήστη. Το κενό αυτό είναι πρωτόγνωρο για τον Ferris που αναφέρει πως μέχρι σήμερα δεν αντιμετώπισε αντίστοιχο πρόβλημα σε καμία έκδοση του Internet Explorer.
Στο παρελθόν, ο Ferris έχει εντοπίσει κενά ασφαλείας στους browsers Firefox και Safari, καθώς και στα Windows XP, ωστόσο ακόμη και αυτός εξεπλάγη για το πόσο γρήγορα εντόπισε το πρώτο πρόβλημα στην Beta2 του IE7. Η ανακάλυψή του απλά υποδεικνύει πως η Microsoft έχει ακόμη αρκετό δρόμο μπροστά της, προτού παρουσιάσει την ολοκληρωμένη έκδοση του IE7.
Πηγη: PCWORLD magazine
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Demelene
Διάσημο μέλος

Δεν έχω λύσει να σου προτείνω πέρα από μια πιθανή επανεγκατάστη του Iexplorer.
'Έχω και εγώ κάποιο παρόμοιο πρόβλημα που το έχω αποδεχθεί και βαριέμαι να κάνω format!!
Πληρώνεις την εξυπνάδα του να κάνει τόσο ανάκατο το Internet Explorer στα Windows μέσα ώστε να φαίνεται ότι αποτελεί τμήμα του λειτουργικού!
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Μα πως να το κανω επανεγκατάσταση;Αρχική Δημοσίευση από Demelene:Δεν έχω λύσει να σου προτείνω πέρα από μια πιθανή επανεγκατάστη του Iexplorer.

Demelene
Διάσημο μέλος

Control Panel->Add Remove Programs->Windows Components θα τον δεις εκεί!Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Μα πως να το κανω επανεγκατάσταση;![]()
![]()
Βγάλτον μια φορά!! Κάνε και ένα restart να είσαι μέσα και πάμε πάλι! Αλλά δεν πιστεύω ότι ούτε εγώ θα δουλέψει! Αν δεις στην registry πως κατωχυρώνονται τα file accossiations + τα http,ftp και άλλα θα πάθεται πλάκα!
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Demelene
Διάσημο μέλος

Είναι άλλο το default web browser και άλλο τα file assiciations για τα γνωστά extention.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Demelene
Διάσημο μέλος

Συγνώμη φίλε!
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Isiliel
Επιφανές μέλος

Τι τον θες πουλάκι μου! Έχεις όρεξη να καθαρίζεις Spyware, Adware και άλλα τέτοια?!...
Πάντως κάποτε μου την έδωσε και δοκίμασα να αφαιρέσω τελείως τον explorer από το PC μου.
Το αποτέλεσμα: Βρέθηκα να μην έχω ουτε CONTROL PANEL!

Τον έχουν χώσει μέσα με τέτοιο τρόπο που δε βγαίνει ο σιχαμένος με τίποτα!
Opera και πάλι opera (άντε και κανένα netscape ή Firefox για μερικά site που δεν θέλουν να λειτουργήσουν με opera).
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Isiliel:Exposed! ...Sorry για το αστειάκι, αλλά αυτό είναι το εξυπνότερο πράγμα που μπορεί να κάνει ο Explorer για σένα: ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙ!
Τι τον θες πουλάκι μου! Έχεις όρεξη να καθαρίζεις Spyware, Adware και άλλα τέτοια?!...
Πάντως κάποτε μου την έδωσε και δοκίμασα να αφαιρέσω τελείως τον explorer από το PC μου.
Το αποτέλεσμα: Βρέθηκα να μην έχω ουτε CONTROL PANEL!![]()
Τον έχουν χώσει μέσα με τέτοιο τρόπο που δε βγαίνει ο σιχαμένος με τίποτα!
Opera και πάλι opera (άντε και κανένα netscape ή Firefox για μερικά site που δεν θέλουν να λειτουργήσουν με opera).
Το IE τον θελω για σελιδες που απαιτουν IE. Επισης ο opera δεν μπορει να τρέξει κάθολου κάτι που είναι γραμμένο σε ajax, π.χ. το google analytics. Γενικα υπαρχουν καποια πραγματα που τρεχουν καλα μονο σε IE
Demelene
Διάσημο μέλος

Αυτό είναι μια τραγική αλήθεια! Στην αρχή οι εταιρείες εκμεταλευτήκαν την διάδοση του ιντερνετ με βάση των IE και έφτοιαξαν και κάποια site τα οποία εκμεταλαυόντουσαν κάποια κακώς παραπάνω δικαιώματα που έδινε σε windows components. Το αρχικό component που όλοι γράφουμε τα μηνύματα ήταν μόνο για ΙΕΑρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Το IE τον θελω για σελιδες που απαιτουν IE. Επισης ο opera δεν μπορει να τρέξει κάθολου κάτι που είναι γραμμένο σε ajax, π.χ. το google analytics. Γενικα υπαρχουν καποια πραγματα που τρεχουν καλα μονο σε IE
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Κάτι τέτοιο κυρίως δημιουργεί χαρά στου Web Designers/Developers επειδή δεν θα χρειάζεται να πονοκεφαλιάζουν και για τον ΙΕ6 και για ΙΕ7. Καταρχάς θα μπορούν να χρησιμοποιούν χωρίς κανένα φόβο png!
Ας απολαύσουμε το Interet!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.