!!!...vivaki...!!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντως δεν έχω αισθανθεί να το έχω χρειαστεί ποτέ. Σε τι ακριβώς το χρησιμοποιείς;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Το ecdl φαντάζομαι οτι δεν το περιλαμβάνει γιατι δεν είναι κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο. Η δουλεια γραφείου καλύπτεται πλήρως απο τα office/excel/outlook, άντε και access. Για δημιουργία φυλλαδίων/whatever χρησιμοποιούνται συνήθως πιο εξειδικευμένα προγράμματα φαντάζομαι, όπως και για σχεδίαση ιστοσελίδων.
Πάντως δεν έχω αισθανθεί να το έχω χρειαστεί ποτέ. Σε τι ακριβώς το χρησιμοποιείς;
Adobe InDesign ftw

Scandal
Διαχειριστής

-petros
chris_90
Διάσημο μέλος

Παντως δεν το εχω χρησιμοποιησει για σοβαρο λογο, για να περναει η ωρα μονο...

932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Βλακείες. Βάλε ένα Quark Express να νιώσεις
ή Adobe InDesign, το παμε

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.