Guest 292010
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

23-04-22

01:03
Υπάρχουν πολλά μοττο που τα ακούμε από μικροί, μας τα λένε σε διάφορες στιγμές αλλά αν κάτσουμε να τα αναλύσουμε δε συμφωνούμε.
Για παράδειγμα, εγώ διαφωνώ με το Never give up. Καμία φορά στη ζωή μπορεί και να τα παρατήσεις. Να το αφησεις για αργότερα ή και για ποτέ. Μπορεί κάτι να μη σου ταιριάζει και να το καταλάβεις στην πορεία και να το αφήσεις. Κάπου να μην περνάς καλά και να μη θέλεις άλλο να παλέψεις γι'αυτό.
Για πείτε κι εσείς.
Για παράδειγμα, εγώ διαφωνώ με το Never give up. Καμία φορά στη ζωή μπορεί και να τα παρατήσεις. Να το αφησεις για αργότερα ή και για ποτέ. Μπορεί κάτι να μη σου ταιριάζει και να το καταλάβεις στην πορεία και να το αφήσεις. Κάπου να μην περνάς καλά και να μη θέλεις άλλο να παλέψεις γι'αυτό.
Για πείτε κι εσείς.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.224 μηνύματα.

23-04-22

01:19
Good things come to those who wait.
Ακόμα περιμένω το πεντοχίλιαρο μισθό στη Ζυρίχη, δεν ήρθε να μου χτυπησει το κουδούνι ακόμα ο εργοδότης.
Ακόμα περιμένω το πεντοχίλιαρο μισθό στη Ζυρίχη, δεν ήρθε να μου χτυπησει το κουδούνι ακόμα ο εργοδότης.
Appolon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Appolon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα.

23-04-22

01:46
hard work always pays off
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

23-04-22

09:29
-What goes around comes around
-Nothing is impossible
(Αυτά μου ήρθαν με μία πρόχειρη σκέψη, αλλά νομίζω είναι και άλλα)
-Nothing is impossible
(Αυτά μου ήρθαν με μία πρόχειρη σκέψη, αλλά νομίζω είναι και άλλα)
Guest 881237
Επισκέπτης

23-04-22

09:50
Αν δεν αγαπήσεις τον εαυτό σου, μην περιμένεις να σε αγαπήσει άλλος !!!!
Guest 292010
Επισκέπτης

23-04-22

21:10
Δεν υπάρχει δε μπορώ υπάρχει δε θέλω
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

23-04-22

21:20
Αυτο ισχυει.Αν δεν αγαπήσεις τον εαυτό σου, μην περιμένεις να σε αγαπήσει άλλος !!!!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Σαφως και υπαρχει δεν μπορω..ελεος.Δεν υπάρχει δε μπορώ υπάρχει δε θέλω
Guest 709611
Επισκέπτης

23-04-22

21:22
'Η γυναίκα το φτιάχνει και το χαλάει το σπίτι...'...
Ό,τι χειρότερο μπορεί ν' ακούσει (από πολλούς καλοθελητές..), μια γυναίκα σαν χωρίσει...
Ό,τι χειρότερο μπορεί ν' ακούσει (από πολλούς καλοθελητές..), μια γυναίκα σαν χωρίσει...
camil
Πολύ δραστήριο μέλος
Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 855 μηνύματα.

24-04-22

10:43
"Ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό".
Όχι ό,τι δε σε σκοτώνει σε τρώει σιγά σιγά μέχρι να σε ξεκάνει.
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

24-04-22

10:48
"ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ"
Μπα! Γιατί, η ουρά είναι άοσμη;
Μπα! Γιατί, η ουρά είναι άοσμη;
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

24-04-22

11:26
Οι ενστάσεις μου προς δύο mottos
Το θέμα είναι στόχος-ονειρο .Αν πολεμήσεις για κάτι τότε είναι στόχος ,αν τα παρατήσεις τότε απλά είναι ενα όνειρο (στοχο)που είχες και δε ήθελες πραγματικά
Never give up
Same thing ....you keep fighting .Να το αφησεις για αργότερα
Το θέμα είναι στόχος-ονειρο .Αν πολεμήσεις για κάτι τότε είναι στόχος ,αν τα παρατήσεις τότε απλά είναι ενα όνειρο (στοχο)που είχες και δε ήθελες πραγματικά
Άμα σε τρώει σιγά σιγά τότε σημαίνει ότι δεν το σκότωσες ......"Ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό".
Viedo
Διάσημο μέλος
Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα.

24-04-22

11:27
«Το μέγεθος μετράει»
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

24-04-22

12:08
Διαφωνω ρητά με την έκφραση "αντισυστημικα κόμματα". Η μεγαλύτερη κουταμαρα ever. Η αντίθεση βρίσκεται ανάμεσα στο "αντισυστημικός" και το "κόμμα".
Πείτε τα λαικικιστικα κόμματα καλύτερα. Τουλάχιστον δεν υπάρχει αντίθεση
Πείτε τα λαικικιστικα κόμματα καλύτερα. Τουλάχιστον δεν υπάρχει αντίθεση

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

24-04-22

14:49
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...

Guest 881237
Επισκέπτης

04-05-22

22:32
Παπούτσι απ' τον τόπο σου κι ας είναι χαλασμένο .
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.515 μηνύματα.

04-05-22

22:33
"Καθένας είναι άξιος της μοίρας του".
Όχι απόλυτα και όχι πάντα.
Όχι απόλυτα και όχι πάντα.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

04-05-22

22:35
''Όποιος βιάζεται σκοντάφτει'' αλλά και το ''γοργόν και χάριν έχει''...παράδοξο και αντίφαση
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.515 μηνύματα.

04-05-22

22:36
Θα συμφωνήσω σ'αυτό."Ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό".
Ενδεχομένως να μη σε σκοτώσει, όμως θα σου αφήσει κάποια "συναισθηματική αναπηρία".
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ίσως διαφέρουν το "γρήγορο" από το "βιαστικό".''Όποιος βιάζεται σκοντάφτει'' αλλά και το ''γοργόν και χάριν έχει''...παράδοξο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.