Kaimaktsalan
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγω ειμαι ΝΤΙΤΡΟΙΤ και λιγο ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kaimaktsalan
Εκκολαπτόμενο μέλος

ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

paparoglou857
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μουργολυκος
Νεοφερμένο μέλος

pasxas13
Νεοφερμένο μέλος

Πιο πολυ με παικτες ή με διδυμα παικτων, παικτες σε συνδιασμο με προπονητη, στυλ μπασκετ κτλ κτλ.
Παλια ημουν Bulls οχι μονο για τον μοναδικο MJ, αλλα για Πιπεν,Ροντμαν,Κερ,Κουκοτς...
Τα τελευταια χρονια ειμαι Lakers γιατι καποτε ειχαν ενα παο τα καλυτερα διδυμα που περασαν απο το NBA-ever και μιλαω για Kobe-Shaq και εξακολουθω να ειμαι.
Θεωρω τον Kobe το the next best thing μετα τον MJ και οχι τον James γιατι ο τελευταιος ναι μεν υπερτερει σε σωματικα προσοντα (κατι δεν παει καλα μαζι του δεν εξηγειται), αλλα ο πρωτος σε μπασκετικο iq.
Τεσπα.
Lakers απο εμενα και συμπαθω πολλες ομαδες.Ορλαντο,Τοροντο...
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Λέικερς είμαι κι εγώ,κυριώς λόγω Κόμπι.Απ'την άλλη μου αρέσει αρκετά και ο Άιβερσον.(btw οι τελικοί του 2001 Σίξερς-Λέικερς μου έχουν μείνει αξέχαστοι...)
Γεγονος!Μεγαλος παικτης ο Ιverson και οι τελικοι εκεινοι απο τους καλυτερους και πιο δυνατους.

rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Δεν υπαρχει παιχτης ποιο ολοκρηρωμενος απ'αυτον. Σκοραρισμα, ασιστ, κλεψιματα, ριμπαουντ...
Ειναι βασιλιας, πως να το κανουμε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Cleveland λογω βασιλια.
ετσι ακριβως!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Eτσι ακριβως φιλη μου..

Lebron James...
Δεν υπαρχει παιχτης ποιο ολοκρηρωμενος απ'αυτον. Σκοραρισμα, ασιστ, κλεψιματα, ριμπαουντ...
Ειναι βασιλιας, πως να το κανουμε;
Από τους πιο πλήρεις παίχτες, αν και μου αρέσει πολύ να βλέπω και τον Dwyane Wade σε δράση.Σε ομαδικό παιχνίδι τον προτιμώ περισσότερο από τον James.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.