iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

31-10-05

07:17
Μπα, δεν νομίζω ... τι συμβατότητες είχες με αλλάΑρχική Δημοσίευση από Dare-Devil:Ελπίζω να είναι καλό και να μην μου κάνει λαδιές όπως κάτι άλλα περι συμβατότητας
Μπορει και να σου μήνου καμια 15αρια Ε.Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil:Με πίσατε....Επειδή δεν εχω dvd-rw και επειδή έχω 60 euro θα πάω να το πάρο αυτές τις μέρες.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα.

01-11-05

01:31
Το πήρα αλλά..να σε ρωτήσω τα ντιβιντι αντιγραφικά αργούν περισσότερο απο ένα απλο ντιβιντι ντραιβ όσον αφορά την ταχήτυτα ανάγνωσης?Εγώ βλέπω μια αισθητή καθυστέρηση σε ότι αφορά την αναγνώρισι του dvd-rom
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis
Τιμώμενο Μέλος
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.633 μηνύματα.

02-11-05

10:08
Εγω δεν έχω παρατηρήσει κατι τετοιο, αλλα και παλι το προηγούμενο DVD-ROM ηταν πολυ μούφα οποτε μπορεί να ήταν αργό απο πρίν.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

02-11-05

12:25
Εμένα οκ μου φαίνετε, αλλα γιατι δεν κρατας και το dvd rom σου για να εχεις και on the fly; 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...