Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.767 μηνύματα.

22-12-07

18:42
Καλορίζικο και του χρόνου! 
Ουπς, το ξανάπα.

Ουπς, το ξανάπα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

23-12-07

01:11
Eυχαριστώ και πάλι παιδί μου Γεώργιε.
Hunter τι λες, έκανα καλή αγορά;
Hunter τι λες, έκανα καλή αγορά;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.394 μηνύματα.

05-08-10

19:41
Αλλά, δε σταμάτησα, έκλεισα σήμερα (πριν 15 λεπτά) το suzuki address 125 με 88 ευρώ το μήνα για 2 χρόνια!
Πάμε πάλι τα καλορίζικα! (Είναι πολύ πιο όμορφο!)
καλορίζικο !!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

05-08-10

19:44
Tώρα μαν έχω ήδη αλλάξει 3 μηχανάκια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.394 μηνύματα.

05-08-10

20:04
το ξέρω αλλά :
1.μια ευχή ποτέ δεν κάνει κακό
2.προσπαθώ απεγνωσμένα να αυξήσω τα ποστ μου - μου την σπάει η λέξη <<επιφανές>>
1.μια ευχή ποτέ δεν κάνει κακό

2.προσπαθώ απεγνωσμένα να αυξήσω τα ποστ μου - μου την σπάει η λέξη <<επιφανές>>

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα.

05-08-10

20:42
Μετά το επιφανές μέλος θα υπάρχει η κατηγορία "Καμένο μέλος" 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...