O Μαρκ Ζουγκεμπεργκ σκέφτεται να βάλει λουκέτο στο facebook σε Ευρωπαϊκό επίπεδο

Θα σας λείψει το facebook αν αποσυρθεί από την Ε.Ε.;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 14)
  • Ναι

• Οχι - Δε το χρησιμοποιώ

• Όχι - Χρησιμοποιώ twitter

• Δεν έχω facebook

Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
ευκαιρία τωρα που η μετοχή ειναι πεσμένη

A5DD5468-C065-44A0-B5A0-84E5B9F92D30.png

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.857 μηνύματα.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.632 μηνύματα.
Τον πιστέψαμε....
Κάποιο σκοπό έχει που σπέρνει αυτή τη διάδοση.

View attachment 96106

Mια από το ευρύτερο σόι θείτσα με έκανε αίτημα προχθές. Παίζει να το είδα μετά από 2 μέρες και με ξε-έκανε αίτημα μετά. Ούτε καν following. :P Τόση κατάπτωση. Πραγματικά δεν ξέρω τι σκέφτονται. Κανονική επικοινωνία έχουμε να κάνουμε πάνω από 10 χρόνια νομίζω. Να σου πω την αλήθεια ποτέ δεν κατάλαβα ότι πρέπει να δέχομαι το αίτημα του καθενατζή που ξαφνικά έφτιαξε προφίλ με φωτογραφίες πριν 80 χρόνια, και το όνομα να είναι με κακή ορθογραφία στα Ελληνικά χωρίς τόνους επειδή δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν το πληκτρολόγιο. Το σόι όταν μεγαλώνει και απλώνεται γίνεται σαν ιστός αράχνης: βρωμίζει τον τοίχο.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Πέτα το σόι από το παράθυρο (όπως έκανα εγώ) και έλα στην Νέα τάξη πραγμάτων.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια