Rempeskes
Επιφανές μέλος

Θα το είχα προσπεράσει το γεγονός (ως γνωστός κ@ρ@γκιόζης) αν δεν έβλεπα στο in.gr σχετικό άρθρο. (Απ' ότι φαίνεται και στο tube έχουν απλώσει τα χ(ακ)εράκια τους). Παρεπιπτόντως και firewall έχω, και antivirus, και spyware remover, και pasientza player.
Κοίταξα στα γρήγορα αν η IP μου είναι σταμπαρισμένη ως σπαμμερού, αλλά δεν κατέληξα σε συμπέρασμα.

Το θέμα τελικά παραμένει. Δεν γνωρίζω αν οι ζομπιές είναι μόνο για windows. Αλλά το μακ μου είναι απελπιστικά αργό (όπως πάντα

Παρ' όλα αυτά, μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω για να δω αν το ΠΤΩΜΑ που έχω, λειτουργεί σαν zombie?
Πς. Άκυρη η ερώτηση, εδώ δεν έχει πόρους για να τρέξει τρια προγράμματα μαζί, θα στείλει χιλιάδες μεηλ; Χαχαχα, Mac Power!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όντως τι να έκανες τώρα? Στα μακ παίζει φορμάτ? Πόσο εύκολα?
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Όταν ήσπυν εσ? γυμνάσιο δεν είχαμε καν e mail.
Δεν είμαι τόσο αρχαίος, ματάκια μου γλυκα (..

Υγ. Οκ έχεις δίκιο... Είχαμε και μάθημα LOGO σε Ολιβέττι 386...

Σίγουρα δεν είναι από το φαρμακείο της γειτονιά σου φυλλάδιο διαφημιστικό!
...Δεν ξέρεις τον φαρμακοποιό της γειτονιάς μου...

Στα μακ παίζει φορμάτ? Πόσο εύκολα?
Καθόλου. Ψάχνω λύσεις...

Σίγουρα δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Τα mac δεν είναι υποτίθεται στιβαρής κατασκευής και εγγύηση για τα πάντα?
Λέω γω τώρα, δεν ξέρω!
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Την επόμενη φορά που θα σου έρθει μαιλ με περιέργο τίτλο μην το ανοίξεις. Αν ας πούμε λέεi XXX photos from Susy, δεν είναι η φίλη σου η Σούζη που σε θυμήθηκε ενώ αν λέει Enlarge your penis, σίγουρα δεν είναι από το φαρμακείο της γειτονιά σου φυλλάδιο διαφημιστικό!
+903746
Επισης, τι μακ εχεις;
Και γιατι δε γινεται φορματ στο μακ;

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Εγώ μία απορία έχω.
Τα mac δεν είναι υποτίθεται στιβαρής κατασκευής και εγγύηση για τα πάντα?
Κανένα μηχάνημα δεν είναι εγγύηση (το στιβαρόν δεν το σχολιάζω καν

Και γιατι δε γινεται φορματ στο μακ;
Γιατί δεν θέλω να χάσω τόσα γίγα μουσικής (λαϊκά) και ταινιών (-β')

Συν τοις άλλοις, το δβδ-ψηστήρι του έχει αποδημήσει εδώ και πολύ καιρό.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...