Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχω να προτείνω το Grant Theft Auto - San Adreas, το οποίο τερμάτισα εχθές (Θεωρητικά βέβαια διαρκεί για πάντα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Ενα παιχνιδι που πρεπει να αποκτισουν ολοι ειναι το Diablo II μαζι με το Expansion. Ειδηκα αμα το εχεις αφεντικο και παιζεις στο νετ ειναι τελιο.
Απο εκει και περα ειναι παραπολα τα αξιολαγα παιχνιδια, προσωπικα θα εβαζα σε μια λιστα μετα καλυτερα
Far Cry
Max Payne 1& 2
NFS ολη την σειρα
Medal Of Honor
Call of Duty (το πρωτο, το δευτερο δεν το εχω παιξει)
GTA Vice City
Και συγουρα ξεχναω αρκετα μια και πλεων ουτε τα θυμαμε τα παιχνιδια μου τοσο καιρο που εχω να παιξω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaguraw
Εκκολαπτόμενο μέλος

Football Manager[2006 και παει ...]
Pro Evolution 5[προχωραει και αυτη η σειρα

Warcraft 3 : Reign of Chaos & Frozen Throne
^με αυτο μπορειτε να παιξετε και DotA Allstars ενα απο τα πιο πετυχημενα παιχνιδια ιντερνετ που υπαρχουν.

erodia
Δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Tελος για τους λατρες του RPG αξιζουν τα Vampire The Masquarede και Oblivion
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Εγω το San Andreas το εχω τερματισει 3 φορες
Ενα παιχνιδι που πρεπει να αποκτισουν ολοι ειναι το Diablo II μαζι με το Expansion. Ειδηκα αμα το εχεις αφεντικο και παιζεις στο νετ ειναι τελιο.
Απο εκει και περα ειναι παραπολα τα αξιολαγα παιχνιδια, προσωπικα θα εβαζα σε μια λιστα μετα καλυτερα
Far Cry
Max Payne 1& 2
NFS ολη την σειρα
Medal Of Honor
Call of Duty (το πρωτο, το δευτερο δεν το εχω παιξει)
GTA Vice City
Και συγουρα ξεχναω αρκετα μια και πλεων ουτε τα θυμαμε τα παιχνιδια μου τοσο καιρο που εχω να παιξω
Κρονάκο αδιάβαστος! Το C.O.D 2 είναι πραγματικά καταπληκτικό εφόσον σου αρέσει το είδος επιβάλεται να το παίξεις!
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης:Κρονάκο αδιάβαστος! Το C.O.D 2 είναι πραγματικά καταπληκτικό εφόσον σου αρέσει το είδος επιβάλεται να το παίξεις!
Πλεων δεν παιζω παιχνιδια οποτε.. Εκτος και το καλοκαιρι ερθει κυμα τεραστιας βαρεμαρας..

Για pc ή κονσολες;
Γιατι καλο ειναι να τα ξεχωρισουμε και να μην τα χωσουμε ολα εδω.

Οποτε αν ειναι για pc πειτε το μου να μπει στον τιτλο του thread και να φτιαξω ενα thread για τις κονσολες.

Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχει αλήθεια κανείς παίξει το καινούργιο Hitman? Σε κριτικές έχω διαβάσει ότι είναι πολύ καλό.
Dark_Krone, άμα το ''σπάσιμο'' έχει γίνει από τεχνίτη, και οι κόπιες παίζουν στο Ίντερνετ - Trust me

Jason93
Δραστήριο μέλος

lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτά από εμένα

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness:Dark_Krone, άμα το ''σπάσιμο'' έχει γίνει από τεχνίτη, και οι κόπιες παίζουν στο Ίντερνετ - Trust meΜάλλον πρέπει να αλλάξεις ''πειρατή'', αν θες να ευχαριστηθείς παιχνίδι.
Ειπα κατι για πειρατικα και δνε το πειρα χαμπαρι;

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Ειπα κατι για πειρατικα και δνε το πειρα χαμπαρι;![]()
Κοίτα το πόστ σου, με αριθμό 2. Λές ότι αμα εχεις το Diablo 2 μαζί με το expansion, αυθεντικό και παίζεις στο νέτ, είναι τέλειο. Εννοείς κάτι άλλο?

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

1)δεν υπαρχει σπασιμο που να παρακαμπτει την ασφαλια του Battle.net
2)Ειναι πολυ πιο ωραιο αμα το παιζεις multiplayer
3)Κανει 20 η 25? να το παρεις (μαζι με το expansion) αφεντικο και θα σου κοστισει 20? απο τον πειρατη καθως ειναι 3cd + 1 το expansion=4

lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness:www.kati.kati = Δεν είναι δυνατή η εμφάνιση της σελίδας.
Σώπα καλέ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.