michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

https://youtube.com/watch?v=cSHcTvrXy3I
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
riasam
Εκκολαπτόμενο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Υπάρχει ένα παρόμοιο, με λιγότερες δυνατότητες βέβαια, που είναι δωρεάν (open source μάλιστα), το GIMP.
riasam
Εκκολαπτόμενο μέλος

!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

σου είναι εύκολο να ανεβάσεις αυτό το πρόγραμμα?
Δυστηχώς όντως εδώ δεν επιτρέπεται από τους κανόνες.
Αν εννοείς το photoshop, είναι εμπορικό πρόγραμμα, δεν είναι δωρεάν.
Υπάρχει ένα παρόμοιο, με λιγότερες δυνατότητες βέβαια, που είναι δωρεάν (open source μάλιστα), το GIMP.
Το GIMP είναι ολίγον χάλια ως προς το GUI και τις δυνατότητες του δεν θα το έλεγα παρόμοιο αλλά "ένα open-source πρόγραμμα βασικής επεξεργασίας εικόνας", προτείνω το online photoshop που είναι νόμιμο δωρεάν και έχει πολλές δυνατότητες, περισσότερες από το GIMP, δεν χρειάζεται και εγκατάσταση

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Έκανα το πρώτο μου photoshop video, και ελπίζω να σας αρέσει. Ο κανονικός χρόνος είναι 5 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα, το έκανα όμως να εμφανίζεται στο 1 λεπτό και 13 δευτερόλεπτα, δηλαδή 5x γρηγορότερα.
https://youtube.com/watch?v=cSHcTvrXy3I
μάλλον αυτό κάνουν στα μοντέλα για να δείχνουν όμορφα :p
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

μάλλον αυτό κάνουν στα μοντέλα για να δείχνουν όμορφα :p
Όχι μάλλον, σίγουρα! Έχω δει και ντοκυμαντέρ για το Photoshop.
Και μία Angelina Jolie που έκανα, μου πήρε περίπου 18 λεπτά στο photoshop

Devina
Τιμώμενο Μέλος

michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος

!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Το δεύτερο μου άρεσε ακόμη πιο πολύ!
Thanks!

Καλά, το δεύτερο ήταν όλα τα λεφτά!! Μπορείς να μου πεις ποιό τραγούδι ήταν αυτό που ακουγόταν??!?
Ευχαριστώ πολύ! Το τραγούδι λέγεται Wyclef Jean ft Akon - Sweetest Girl
Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ευχαριστώ πολύ! Το τραγούδι λέγεται Wyclef Jean ft Akon - Sweetest Girl
:thanks:
sophaki983
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν εννοείς το photoshop, είναι εμπορικό πρόγραμμα, δεν είναι δωρεάν.
Όταν λες εμπορικό τι ακριβώς εννοείς.. δηλαδή δεν γίνεται να το αγοράσω απο κάποιο κατάστημα???? Δεν έχω καταλάβει...
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Όταν λες εμπορικό τι ακριβώς εννοείς.. δηλαδή δεν γίνεται να το αγοράσω απο κάποιο κατάστημα???? Δεν έχω καταλάβει...
Εννοεί ότι είναι freeware, δηλαδή λογισμικό που είναι 100% δωρεάν νόμιμο και συνεπώς δεν το προμηθεύεσαι απο κατάστημα αλλά το κάνεις download, βέβαια αυτά δεν μπορούν να είναι τόσο καλά όσο τα εμπορικά που εργάζονται εκατοντάδες με χιλιάδες άτομα για τη δημιουργία τους, είναι εναλλακτικά πάντως και άξια δοκιμής, εμένα προσωπικά δεν με καλύπτει.
Deadeyebutch
Νεοφερμένο μέλος

michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Ωραία δουλειά φίλε μου. Με ποιο πρόγραμμα έκανες screen record;
Thnx! Με το camtasia Studio 5, το μόνο μέχρι στιγμής που δουλεύει σωστά και έχει high frame rate μέχρι 30fps...
Anarki
Διάσημο μέλος

Στα open source projects εργάζονται ενδεχομένως πολύ περισσότερα άτομα απο όσα εργάζονται σε ένα εμπορικό πρόγραμμα. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα τέτοιων προγραμμάτων που είναι καλύτερα απο τα αντίστοιχα εμπορικά. Τρανταχτό παράδειγμα ο Firefox και το Linux γενικότερα...βέβαια αυτά δεν μπορούν να είναι τόσο καλά όσο τα εμπορικά που εργάζονται εκατοντάδες με χιλιάδες άτομα για τη δημιουργία τους, είναι εναλλακτικά πάντως και άξια δοκιμής, εμένα προσωπικά δεν με καλύπτει.

Απο την άλλη, υπάρχουν και open source που είναι για τα μπάζα βέβαια.
Το θέμα είναι οτι συνήθως μπορείς να κάνεις την δουλειά σου με free προγράμματα χωρίς να αναγκαστείς να αγοράσεις το πανάκριβο εμπορικό, ή ακόμα χειρότερα να γίνεις πειρατής. Αφού υπάρχει το free, γιατί να βάλεις σπασμένο;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.