iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

07-02-06

00:31
Ψάχνω την ταινία Pirates of Silicon Valley αλλά στα video clubs τις περιοχής μου την έχω βρεί μόνο σε κασέτα και επειδή δεν έχω video (ναι ναι δεν εχω video
) την θελω αναγκαστηκα σε DVD και μαλιστα με ελληνικους υποτιτλους.
Λοιπον απο που μπορώ να την αγοράσω;
Προσοχή να την αγοράσω όχι να την κατεβάσω

Προσοχή να την αγοράσω όχι να την κατεβάσω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα.

07-02-06

10:14
amazon??!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος
Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα.

07-02-06

10:16
Που τη θυμήθηκες αυτήν... Με ελληνικούς υπότιτλους δε θα τη βρεις πιθανότατα πουθενά (ειδικά σε DVD)...Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Ψάχνω την ταινία Pirates of Silicon Valley αλλά στα video clubs τις περιοχής μου την έχω βρεί μόνο σε κασέτα και επειδή δεν έχω video (ναι ναι δεν εχω video) την θελω αναγκαστηκα σε DVD και μαλιστα με ελληνικους υποτιτλους.
Προσοχή να την αγοράσω όχι να την κατεβάσω![]()
Ακόμα και με αγγλικούς που έκανα ένα γρήγορο search σε play και amazon δε βρήκα πράμα... Δεν ξέρω στο ebay μήπως βρεις τίποτα αλλά κι εκεί ακόμα σίγουρα δε θα έχει ελληνικούς υπότιτλους.
Τι να σου κάνω είσαι και νομοταγής πολίτης

12-12-08

01:18
Aν δε το βρηκες ακομα... https://www.amazon.com/Pirates-Silicon-Valley-Anthony-Michael/dp/B0009NSCS0
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...