09-11-07

17:56
Καλησπέρα παιδιά γι πειτε μου σας παρακαλώ τι ακριβως χρει΄ζετει για να πάιξει κάποιος το pro6-8 στο ιντερνετ με ps2...είναι ευχάριστω το game ή έχεις lag?? thanks
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

09-11-07

18:03
χωρίς να είμαι σίγουρος λογικά χρειάζεσαι ένα router και μια σύνδεση (&γραμμή) adsl.
Το log θα εξαρτάτε,λογικά, από την ποιότητα του διαδικτύου
Το log θα εξαρτάτε,λογικά, από την ποιότητα του διαδικτύου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

09-11-07

23:14
να συμπληρωσω οτι εχω dsl 768...το ps2 δεν έχει ενσωματομενο modemγι αυτον το λογο??
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

10-11-07

04:23
Νομίζω απλά θύρα ethernet έχει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...