koulee Νεοφερμένο μέλος Ο koulee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2007 στις 17:56 Ο koulee έγραψε: #1 09-11-07 17:56 Καλησπέρα παιδιά γι πειτε μου σας παρακαλώ τι ακριβως χρει΄ζετει για να πάιξει κάποιος το pro6-8 στο ιντερνετ με ps2...είναι ευχάριστω το game ή έχεις lag?? thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2007 στις 18:03 Ο iJohnnyCash: #2 09-11-07 18:03 χωρίς να είμαι σίγουρος λογικά χρειάζεσαι ένα router και μια σύνδεση (&γραμμή) adsl. Το log θα εξαρτάτε,λογικά, από την ποιότητα του διαδικτύου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koulee Νεοφερμένο μέλος Ο koulee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2007 στις 23:14 Ο koulee έγραψε: #3 09-11-07 23:14 να συμπληρωσω οτι εχω dsl 768...το ps2 δεν έχει ενσωματομενο modemγι αυτον το λογο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 04:23 Ο iJohnnyCash: #4 10-11-07 04:23 Νομίζω απλά θύρα ethernet έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα παιδιά γι πειτε μου σας παρακαλώ τι ακριβως χρει΄ζετει για να πάιξει κάποιος το pro6-8 στο ιντερνετ με ps2...είναι ευχάριστω το game ή έχεις lag?? thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2007 στις 18:03 Ο iJohnnyCash: #2 09-11-07 18:03 χωρίς να είμαι σίγουρος λογικά χρειάζεσαι ένα router και μια σύνδεση (&γραμμή) adsl. Το log θα εξαρτάτε,λογικά, από την ποιότητα του διαδικτύου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koulee Νεοφερμένο μέλος Ο koulee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2007 στις 23:14 Ο koulee έγραψε: #3 09-11-07 23:14 να συμπληρωσω οτι εχω dsl 768...το ps2 δεν έχει ενσωματομενο modemγι αυτον το λογο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 04:23 Ο iJohnnyCash: #4 10-11-07 04:23 Νομίζω απλά θύρα ethernet έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χωρίς να είμαι σίγουρος λογικά χρειάζεσαι ένα router και μια σύνδεση (&γραμμή) adsl. Το log θα εξαρτάτε,λογικά, από την ποιότητα του διαδικτύου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koulee Νεοφερμένο μέλος Ο koulee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2007 στις 23:14 Ο koulee έγραψε: #3 09-11-07 23:14 να συμπληρωσω οτι εχω dsl 768...το ps2 δεν έχει ενσωματομενο modemγι αυτον το λογο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 04:23 Ο iJohnnyCash: #4 10-11-07 04:23 Νομίζω απλά θύρα ethernet έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
να συμπληρωσω οτι εχω dsl 768...το ps2 δεν έχει ενσωματομενο modemγι αυτον το λογο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 04:23 Ο iJohnnyCash: #4 10-11-07 04:23 Νομίζω απλά θύρα ethernet έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νομίζω απλά θύρα ethernet έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.