Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
02-02-21
13:14
Γεια σας φίλοι μου στεκίτες.
Έχω φτιάξει μια εφαρμογή για την καταγραφή των εξόδων σας, επειδή ξέρω ότι όλοι τα σκορπάτε και δεν ξέρετε που.
Ήρθε η ώρα να σπαταλήσω λίγο ακόμη χρόνο από την ζωή σας ζητώντας να γίνεται οι playtesters μου.
Please κατεβάστε την, ρίξτε της μια ματιά και πείτε μου αν σας άρεσε ή όχι, αν την βρήκατε χρήσιμη, αν έχει bugs κτλ.
Thank you all.
Έχω φτιάξει μια εφαρμογή για την καταγραφή των εξόδων σας, επειδή ξέρω ότι όλοι τα σκορπάτε και δεν ξέρετε που.
Ήρθε η ώρα να σπαταλήσω λίγο ακόμη χρόνο από την ζωή σας ζητώντας να γίνεται οι playtesters μου.
Please κατεβάστε την, ρίξτε της μια ματιά και πείτε μου αν σας άρεσε ή όχι, αν την βρήκατε χρήσιμη, αν έχει bugs κτλ.
Thank you all.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.100 μηνύματα.
02-02-21
15:33
Με μια πρώτη ματιά καλη φαίνεται.
Προσωπικά χρησιμοποιώ τη monefy εδω και 2 χρόνια και είναι τρομερή πάντως.
Καλη προσπάθεια συνεχισε το!!
Γίνεται να προσθέσεις κατηγορία εξόδων περα απο τις default;
Θα σου πρότεινα να έχεις ως βάση τα features του monefy και να απο εκεί να το εξελίξεις.
Δηλαδή αντικειμενικά άμα το δεις δεν έχει λόγο κάποιος να μην κατεβάσει το monefy και να προτιμήσει κάποια άλλη διαφορετικά.
Και πρέπει να βελτιώσεις αισθητικά το UI.
Προσωπικά χρησιμοποιώ τη monefy εδω και 2 χρόνια και είναι τρομερή πάντως.
Καλη προσπάθεια συνεχισε το!!
Γίνεται να προσθέσεις κατηγορία εξόδων περα απο τις default;
Θα σου πρότεινα να έχεις ως βάση τα features του monefy και να απο εκεί να το εξελίξεις.
Δηλαδή αντικειμενικά άμα το δεις δεν έχει λόγο κάποιος να μην κατεβάσει το monefy και να προτιμήσει κάποια άλλη διαφορετικά.
Και πρέπει να βελτιώσεις αισθητικά το UI.
Guest 209912
Επισκέπτης
02-02-21
17:41
Thanks man. Το έφτιαξα κυρίως για να μάθω να σχεδιάζω apps. Ναι οι κατηγορίες θα προστεθούν κάποια στιγμή.
gademis
Τιμώμενο Μέλος
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα.
02-02-21
21:29
Κι εγώ κάποιες UX παρατηρήσεις συγκεκριμένα, και κάνω focus εκεί γιατι αναφέρεις πως μαθαίνεις να σχεδιάζεις apps και όχι να γράφεις.
Χρειάζονται τίτλοι στα modals, η πρέπει να μη παιρνει τη θέση τίτλου άλλο element, το income / expense dropdown το ειδα την 4η φορά ότι ήταν dropdown.
Back η Χ buttons στα modals, και dismiss με tap εκτός του modal.
Στο report screen περιγραφή τι είναι τα values (Balance? έσοδα; έξοδα; ) Και τα φίλτρα.
Delete entry αν δεν υπάρχει οκ, αν υπάρχει και δεν το βρίσκω.. δε το βρίσκω.
Ενώ καταλαβαίνω το οτι δεν είναι feature complete ακομα, οι κατηγορίες έπρεπε να υλοποιηθούν μαζί με το reporting που τις περιλαμβάνει (ο,τι και να ειναι αυτό, γραφήματα, filtering, μερικά σύνολα per category) γιατί έτσι που είναι δεν εχουν νόημα.
Είμαι λιγο μπερδεμένος αν σώζει στο cloud η locally.
Χρειάζονται τίτλοι στα modals, η πρέπει να μη παιρνει τη θέση τίτλου άλλο element, το income / expense dropdown το ειδα την 4η φορά ότι ήταν dropdown.
Back η Χ buttons στα modals, και dismiss με tap εκτός του modal.
Στο report screen περιγραφή τι είναι τα values (Balance? έσοδα; έξοδα; ) Και τα φίλτρα.
Delete entry αν δεν υπάρχει οκ, αν υπάρχει και δεν το βρίσκω.. δε το βρίσκω.
Ενώ καταλαβαίνω το οτι δεν είναι feature complete ακομα, οι κατηγορίες έπρεπε να υλοποιηθούν μαζί με το reporting που τις περιλαμβάνει (ο,τι και να ειναι αυτό, γραφήματα, filtering, μερικά σύνολα per category) γιατί έτσι που είναι δεν εχουν νόημα.
Είμαι λιγο μπερδεμένος αν σώζει στο cloud η locally.
Guest 209912
Επισκέπτης
02-02-21
21:48
Ευχαριστώ για το feedback.
Να γράφω με ενδιαφέρει κυρίως αλλά προφανώς και το design είναι σημαντικό.
Ναι μάλλον θέλει επανασχεδιαση όλο το σύστημα του reporting.
Κι εγώ κάποιες UX παρατηρήσεις συγκεκριμένα, και κάνω focus εκεί γιατι αναφέρεις πως μαθαίνεις να σχεδιάζεις apps και όχι να γράφεις.
Να γράφω με ενδιαφέρει κυρίως αλλά προφανώς και το design είναι σημαντικό.
Swipe πάνω στην εγγραφή, αλλά μάλλον δεν είναι intuitive enough απ ότι φαίνεται.Delete entry αν δεν υπάρχει οκ, αν υπάρχει και δεν το βρίσκω.. δε το βρίσκω.
Ναι μάλλον θέλει επανασχεδιαση όλο το σύστημα του reporting.
Και στα δύο. Η εφαρμογή λειτουργεί τοπικά, δεν χρειάζεται δηλαδή να έχεις πρόσβαση στο Internet μετά το πρώτο login αλλά αν έχεις θα κάνει ένα synchronise αυτόματα με τον server που κρατάει όλες τις εγγραφές σε backup.Είμαι λιγο μπερδεμένος αν σώζει στο cloud η locally.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα.
02-02-21
23:09
Εμενα μου εβγαλε η συσκευη σας δεν ειναι συμβατη για κατεβασμα

Guest 209912
Επισκέπτης
02-02-21
23:11
Έχεις παλιά συσκευή μάλλον με παλιά έκδοση Android.Εμενα μου εβγαλε η συσκευη σας δεν ειναι συμβατη για κατεβασμα![]()
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.093 μηνύματα.
02-02-21
23:52
1) Με ενοχλεί που γίνεται delete μέσω swipe χωρίς να προειδοποιήσει το χρήστη.
2)
Όταν ο πίνακας είναι κενός προτιμώ να μην φαίνετια ο πίνακας αλλά μια πληροφοριακή φωτογραφία ή κείμενο που θα λέει πρόσθεσε το πρώτο σου έξοδο/έσοδο.
3)
Στην πρώτη έναρξη της εφαρμογή μπορεί να φαίνεται ενα tutorial με την μορφή tutorial.
4)
Όποιος έχει δυο συσκευές με την εφαρμογή ανοιχτή τα δεδομένα δεν συγχρονίζονται. Με firebase μπορεί να υλοποιηθεί εύκολα ο live συγχρονισμός. Αν είναι δικό σου ο server μπορείς να το πετύχεις με silence notifications.
5)
Καλό είναι να μπορείς να κάνει login με τους κωδικό του gmail σου.
6) Το εικονίδιο δεν φαίνεται σε android 11 (τα στρογγυλα)
2)
Όταν ο πίνακας είναι κενός προτιμώ να μην φαίνετια ο πίνακας αλλά μια πληροφοριακή φωτογραφία ή κείμενο που θα λέει πρόσθεσε το πρώτο σου έξοδο/έσοδο.
3)
Στην πρώτη έναρξη της εφαρμογή μπορεί να φαίνεται ενα tutorial με την μορφή tutorial.
4)
Όποιος έχει δυο συσκευές με την εφαρμογή ανοιχτή τα δεδομένα δεν συγχρονίζονται. Με firebase μπορεί να υλοποιηθεί εύκολα ο live συγχρονισμός. Αν είναι δικό σου ο server μπορείς να το πετύχεις με silence notifications.
5)
Καλό είναι να μπορείς να κάνει login με τους κωδικό του gmail σου.
6) Το εικονίδιο δεν φαίνεται σε android 11 (τα στρογγυλα)
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα.
04-02-21
12:31
Το κόιταξα λίγο, θα αναφερθω ως χρήστης στα πραγματα που δεν τα έχουν αναφερει άλλοι
1)Εγγραφή με email και κωδικό, επιλεκτικά username. Επίσης στην εγγραφή ανέφερε απο πριν πως θελεις να ειναι ο κωδικός.
2)Μεγαλύτερα εικονιδια στα dropdown και να φαινεται πιο intuitively πως προκειται για dropdown στο income/expense. Επειδή είναι μόνο 2 επιλογές, ίσως και να το κάνεις swipe. Μελλοντικά default επιλογή paycheck όταν βάζεις income
3)Μην απαιτεις να γραφτει description σε έσοδο/έξοδο, ειδικα οταν προκειται για Income απο paycheck
4)Μελλοντικό feature: αυτοματα επαναλαμβανομενα έξοδα, πχ μηνιαιες συνδρομες
5)Αυτοματος υπολογισμός του balance εσόδων εξόδων στην κεντρική οθόνη, το επιπλέον εικονίδιο με το scroll που έχεις πάνω θα μπορουσε να χρησιμοποιηθεί μελλοντικά για να βγάζει στατιστικά, πχ σύνολα εσόδων-εξόδων, μεγαλύτερο-μικρότερο, piechart.
6)Επιλογή μέρας στο ημερολόγιο με double tap, ίσως και να παρουσιάζεται ενα γρήγορο summary
7)Ένα about, κυρίως για εύκολη επικοινωνία μαζί σου
8)Typo στην περιγραφή: Living paycheck to paycheck is hard, espcecially
1)Εγγραφή με email και κωδικό, επιλεκτικά username. Επίσης στην εγγραφή ανέφερε απο πριν πως θελεις να ειναι ο κωδικός.
2)Μεγαλύτερα εικονιδια στα dropdown και να φαινεται πιο intuitively πως προκειται για dropdown στο income/expense. Επειδή είναι μόνο 2 επιλογές, ίσως και να το κάνεις swipe. Μελλοντικά default επιλογή paycheck όταν βάζεις income
3)Μην απαιτεις να γραφτει description σε έσοδο/έξοδο, ειδικα οταν προκειται για Income απο paycheck
4)Μελλοντικό feature: αυτοματα επαναλαμβανομενα έξοδα, πχ μηνιαιες συνδρομες
5)Αυτοματος υπολογισμός του balance εσόδων εξόδων στην κεντρική οθόνη, το επιπλέον εικονίδιο με το scroll που έχεις πάνω θα μπορουσε να χρησιμοποιηθεί μελλοντικά για να βγάζει στατιστικά, πχ σύνολα εσόδων-εξόδων, μεγαλύτερο-μικρότερο, piechart.
6)Επιλογή μέρας στο ημερολόγιο με double tap, ίσως και να παρουσιάζεται ενα γρήγορο summary
7)Ένα about, κυρίως για εύκολη επικοινωνία μαζί σου
8)Typo στην περιγραφή: Living paycheck to paycheck is hard, espcecially
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool