21-11-08

18:18
Παιδιά, αν πάρω ένα Ponstan, κάνει μετά να πιώ Red Bull;; Γιατί ξέρω ότι αλκοόλ δεν κάνει... 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

21-11-08

20:58
Δεν γνωριζω καποια ερευνα να υπαρχει. Κατι μου λεει οτι δε θα χεις προβλημα, αλλά αν μπορεις να το αποφυγεις καντο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος
Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα.

21-11-08

21:03
Με αλκοολ δεν κανει κυριως απο οσο γνωριζω γιατι μειωνεται η επιδραση του φαρμακου..τωρα για ρεντμπουλ....δεν εχω ιδεα εαν γινεται καποια επικινδυνη χημικη αντιδραση ...παντως με προβληματιζει ο γνωστος και κακος συνδυασμος ρεντμπουλ και αλκοολ ....
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.266 μηνύματα.

22-11-08

11:17
Εγώ θα σου έλεγα γενικά να αποφεύγεις το ρεντ μπουλ. Συνέχεια κατηγορείται και για κάτι και δε μπορεί όλα να είναι συκοφαντίες...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...