Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ πιστεύω, ότι χρειάζονται, για να ξέρει ο άλλος πχ τι έχει προσφέρει στο φόρουμ και τα σχετικά...
Άλλωστε ποιον πειράζουν;
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

edit: και στην τελική άμα δεν υπάρχουν αυτά, πως θα γεμίζει το φόρουμ ischool.gr με ερωτήσεις τύπου, εγώ γιατί είμαι επισκέπτης;(

papas
Διάσημο μέλος

Που το καλοκαιρι επεσε το spam του αιωνα

djimmakos
Διάσημο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

Γιατι στις πανελληνιες; Δεν γεμισε το φορουμ με θεματα τυπου "SOS, καιγομαστε, πηρε φωτια το Κορδελιο" κλπ, κλπ...; Και μετα αλλα 1.234 θεματα για τις βασεις....Που το καλοκαιρι επεσε το spam του αιωνα![]()

Anyway, δεν εχω καταληξει αν εχει νοημα το post count η οχι... Ισως να ειναι χρησιμο για να φαινεται ποια μελη γραφουν τακτικα κλπ...
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατί, η υπογραφή και το αβατάρ τι προσφέρουν ρε Θέμη;
edit: και στην τελική άμα δεν υπάρχουν αυτά, πως θα γεμίζει το φόρουμ ischool.gr με ερωτήσεις τύπου, εγώ γιατί είμαι επισκέπτης;()
Η υπογραφή και ο τίτλος α) σε κάνουν αναγνωρίσιμο και β) έχουν μια καλλιτεχνική εσσάνς

PIL
Πολύ δραστήριο μέλος

Οσο για το point system που λεει ο qwerty,δε νομιζω να υπαρχει καταλληλο script για κατι τετοιο.Και δεν μπορεις να διασφαλισεις οτι ο αλλος δε θα αφηνει κενα για να μεγαλωσει το post του

Scandal
Διαχειριστής

Μπορείς να αναφέρεις μερικά παραδείγματα σοβαρών fora που δεν έχουν το post count στο on;Δεν υπάρχουν σε όλα τα φόρα, στα σοβαρά κατά κύριο λόγο δεν υπάρχουν για την ακρίβεια... Επίσης είναι μια ακόμα μορφή μέτρησης e-peen την οποία βρίσκω τελείως αδόκιμη, το θέμα δεν είναι ποιόν πειράζουν αλλά τι προσφέρουν.
Προσωπικά τη βρίσκω πολύ σημαντική την εν λόγω πληροφορία του μετρητή μηνυμάτων καθώς δείχνει τη συμμετοχή του μέλους (ανεξάρτητα της ποιότητας των μηνυμάτων).
Ένα μέλος με πχ 6000 μηνύματα σε ένα forum δείχνει ότι είναι ενσωματωμένο στο κλίμα και την παρέα του, σε αντίθεση με κάποιον που έχει για παράδειγμα 0-100.
Τους τίτλους ούτε εγώ τους παρατηρώ (ανέκαθεν μου ήταν αδιάφοροι - ίσως επειδή πάντα είχα σταθερό τίτλο

- Αυτοί που υπάρχουν για να χαρακτηρίζουν τη συμμετοχή του μέλους, θα έλεγα ότι είναι κατά κύριο λόγο για "στόλισμα". Βέβαια, μέλη με μικρή ή καθόλου εμπειρία από forums ίσως τους βρίσκουν χρήσιμους και τους παρατηρούν.

- Αυτοί που υπάρχουν για να χαρακτηρίζουν την κατάσταση ή τη θέση του μέλους, είναι χρήσιμοι όπως και να 'χει. (Αποκλεισμένο Μέλος, Awaiting e-Mail Confirmation, Admin, Moderator, Τιμώμενο, Αγγελιοφόρος).
-petros
chris_90
Διάσημο μέλος

Τους admins, mods κλπ τους καταλαβαινω απο τα χρωματα!

Εγω παντως δεν εχω πετυχει forum χωρις post count...Δεν υπάρχουν σε όλα τα φόρα, στα σοβαρά κατά κύριο λόγο δεν υπάρχουν για την ακρίβεια...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.