Post count & τίτλοι

Afey

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα.
Δεν βρίσκω κανένα λόγω να υπάρχουν, ιδίως το πρώτο. Εσείς;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

qwertyuiop

Διάσημο μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.880 μηνύματα.
αφαίρεση των τίτλων και της μέτρησης δημοσιεύσεων και προσθήκη point system, όπου μετράει η έκταση των ποστς και όχι η ποσότητα ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

!Βάλια!

Πολύ δραστήριο μέλος

Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα.
Σε όλα τα φόρουμ υπάρχουν:)
Εγώ πιστεύω, ότι χρειάζονται, για να ξέρει ο άλλος πχ τι έχει προσφέρει στο φόρουμ και τα σχετικά...
Άλλωστε ποιον πειράζουν;

Afey

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα.
Δεν υπάρχουν σε όλα τα φόρα, στα σοβαρά κατά κύριο λόγο δεν υπάρχουν για την ακρίβεια... Επίσης είναι μια ακόμα μορφή μέτρησης e-peen την οποία βρίσκω τελείως αδόκιμη, το θέμα δεν είναι ποιόν πειράζουν αλλά τι προσφέρουν.

!Βάλια!

Πολύ δραστήριο μέλος

Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα.
Γιατί, η υπογραφή και το αβατάρ τι προσφέρουν ρε Θέμη;

edit: και στην τελική άμα δεν υπάρχουν αυτά, πως θα γεμίζει το φόρουμ ischool.gr με ερωτήσεις τύπου, εγώ γιατί είμαι επισκέπτης;(:P)

papas

Διάσημο μέλος

Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.371 μηνύματα.
Ιδιαιτερα εδω να δουμε τι προσφερουν...

Που το καλοκαιρι επεσε το spam του αιωνα :P:P

djimmakos

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα.
Συμφωνώ με το Θέμη, οι τίτλοι πλάκα έχουν, το post count τζάμπα χώρο πιάνει:P

chris_90

Διάσημο μέλος

Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα.
Που το καλοκαιρι επεσε το spam του αιωνα :P:P
Γιατι στις πανελληνιες; Δεν γεμισε το φορουμ με θεματα τυπου "SOS, καιγομαστε, πηρε φωτια το Κορδελιο" κλπ, κλπ...; Και μετα αλλα 1.234 θεματα για τις βασεις.... :P

Anyway, δεν εχω καταληξει αν εχει νοημα το post count η οχι... Ισως να ειναι χρησιμο για να φαινεται ποια μελη γραφουν τακτικα κλπ...

Afey

Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατί, η υπογραφή και το αβατάρ τι προσφέρουν ρε Θέμη;

edit: και στην τελική άμα δεν υπάρχουν αυτά, πως θα γεμίζει το φόρουμ ischool.gr με ερωτήσεις τύπου, εγώ γιατί είμαι επισκέπτης;(:P)

Η υπογραφή και ο τίτλος α) σε κάνουν αναγνωρίσιμο και β) έχουν μια καλλιτεχνική εσσάνς :D!

Krou

Περιβόητο μέλος

Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα.
Δε βρισκω λογο τουλαχιστον στη μορφη που εχουν τωρα οι τιτλοι, να μην υπαρχουν. Τι εννοω, οι τιτλοι ειναι λιγοι και κατ'εμε δε δημιουργουν καποια ιδιαιτερη ανταγωνιστικοτητα οπως εχω δει σε αλλα φορουμ, επομενως υπαρχουν δεν υπαρχουν για μενα τουλαχιστον δεν κανει ιδιαιτερη διαφορα. Τωρα για το ποστ καουντ, δε βλαπτει αλλα νταξ δε τρελαινομαι κιολας. Δε νομιζω οτι υπαρχει προβλημα στο συγκεκριμενο φορουμ παντως...

PIL

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα.
Εαν καποιος κανει απλα προσπαθεια να αυξησει το post count του,ειναι απλα τραγικος κατ'εμε.Ας μεινουν ως εχουν.

Οσο για το point system που λεει ο qwerty,δε νομιζω να υπαρχει καταλληλο script για κατι τετοιο.Και δεν μπορεις να διασφαλισεις οτι ο αλλος δε θα αφηνει κενα για να μεγαλωσει το post του;)

Krou

Περιβόητο μέλος

Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα.
Επισης δε διασφαλιζεται η ποιοτητα των ποστ με το συγκεκριμενο συστημα που αναφερει ο qwerty. Μπορει ο καθενας να γραφει γιγαντια ποστ με ελαχιστη ουσια, ενω σε μια γραμμη να μπορεις να δωσεις τεραστιο νοημα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.559 μηνύματα.
Δεν υπάρχουν σε όλα τα φόρα, στα σοβαρά κατά κύριο λόγο δεν υπάρχουν για την ακρίβεια... Επίσης είναι μια ακόμα μορφή μέτρησης e-peen την οποία βρίσκω τελείως αδόκιμη, το θέμα δεν είναι ποιόν πειράζουν αλλά τι προσφέρουν.
Μπορείς να αναφέρεις μερικά παραδείγματα σοβαρών fora που δεν έχουν το post count στο on;

Προσωπικά τη βρίσκω πολύ σημαντική την εν λόγω πληροφορία του μετρητή μηνυμάτων καθώς δείχνει τη συμμετοχή του μέλους (ανεξάρτητα της ποιότητας των μηνυμάτων).
Ένα μέλος με πχ 6000 μηνύματα σε ένα forum δείχνει ότι είναι ενσωματωμένο στο κλίμα και την παρέα του, σε αντίθεση με κάποιον που έχει για παράδειγμα 0-100.

Τους τίτλους ούτε εγώ τους παρατηρώ (ανέκαθεν μου ήταν αδιάφοροι - ίσως επειδή πάντα είχα σταθερό τίτλο :D ).
- Αυτοί που υπάρχουν για να χαρακτηρίζουν τη συμμετοχή του μέλους, θα έλεγα ότι είναι κατά κύριο λόγο για "στόλισμα". Βέβαια, μέλη με μικρή ή καθόλου εμπειρία από forums ίσως τους βρίσκουν χρήσιμους και τους παρατηρούν. :hmm:
- Αυτοί που υπάρχουν για να χαρακτηρίζουν την κατάσταση ή τη θέση του μέλους, είναι χρήσιμοι όπως και να 'χει. (Αποκλεισμένο Μέλος, Awaiting e-Mail Confirmation, Admin, Moderator, Τιμώμενο, Αγγελιοφόρος).

-petros

chris_90

Διάσημο μέλος

Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα.
Παντως εγω η μονη φορα που παρατηρησα τιτλο στην μικρη "θητεια" μου στα fora, ηταν οταν εγινα "εμπειρο μελος" εδω. :P Σκεφτομουν οτι καποτε μου ηταν αδιανοητο να γραψω σε forum και τελικα εγκατασταθηκα μονιμα σε ενα! :P

Τους admins, mods κλπ τους καταλαβαινω απο τα χρωματα! :P
Δεν υπάρχουν σε όλα τα φόρα, στα σοβαρά κατά κύριο λόγο δεν υπάρχουν για την ακρίβεια...
Εγω παντως δεν εχω πετυχει forum χωρις post count... :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...